T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573
http://www.filmweb.pl/serial/Persons+Unknown-2010-534129 już po ;)
Teraz http://www.filmweb.pl/serial/The+Gates%3A+Za+bramą+tajemnic-2010-562308
To takie średniawe jedno i drugie...
A mam jeszcze The Walking Dead na szczęście ;P
Najbliżej w kolejce jest Arrow, który pewnie spróbuję jak ochłonę trochę po BB, a jeśli mi się nie spodoba to Orphan Black ;)
Aleee to bieżąceee... :D Nie uciekną Ci a tylko więcej odcinków nakręcą i się nazbiera :))
No właśnie, dlatego muszę się pospieszyć, żeby nie mieć za dużo do nadrabiania :P
I tak niedługo przerwa wakacyjna, będziesz czekać To już lepiej od jesieni zacząć jak lubisz bieżące :D
Jakie niedługo, jeszcze się luty nie skończył nawet :D Spokojnie ze 3 miesiące, to kupa czasu.
Nie ma sensu, bo i tak tego nie obejrzę w najbliższej przyszłości, przykro mi, ale samo mi się jakoś w głowie układa co chcę zobaczyć i na co mam ochotę. Jakbym teraz zaczęła z niechęcią na siłę to bym pewnie rzuciła od razu w cholerę.
Tak samo miałam z himym, zaczęłam raz na siłę i zaraz rzuciłam. A przy drugiej próbie 'z własnej woli' zakochałam się na amen ;)
No i poza tym po tym arcydziele (w końcu mogę użyć tego słowa, pierwsza dycha na filmwebie!) jakim jest BB już np. straciłam ochotę zupełnie na takie gnioty jak chociażby TVD i chcę rozważniej wybierać to co oglądam :D
popieram,bardzo dobre podejście ;D
widziałam,ze przymierzasz sie do Orphan Black,polecam bardzo,świetny serial,trochę niedoceniany.
No już mnie trochę kusi to :D ale jednak najpierw ściągnęłam Arrow, bo mój brat właśnie zaczął oglądać, więc może razem pooglądamy trochę jak się uda ;)
Widzę, że dałaś 10 dla Orange Is the New Black, zapomniałam sobie zaznaczyć, ale to też chcę obejrzeć w najbliższych miesiącach.
Orange jest prze-ko-za-ckie. Pokochasz ten serial,tak jak BB,chodź to zupełnie inna półka.Jednak postacie zajebiscie napisane i zagrane.Mimo,że odcinek prawie h szybko się ogląda ;)
ciężko powiedzieć.Oba dobre.Orange troche taka komedia/satyra,Orphan zupełnie inna tematyka.Ale i ten i ten się dobrze ogląda własnie m.inn. przez fajną obsadę.Jednak jako pierwsze poleciłabym Ci Orphan Black ;)
Okej, dzięki, wezmę to pod uwagę na pewno :D Teraz reset i może jakieś filmy Oscarowe ogarnę w końcu :P
o tak,ja tez :p
skończyłam Peaky Blinders,krótki mini serial brytyjski,też polecam;p
obejrzę ze dwa filmy,a pozniej spartacus i rzym :P
Ej właśnie,nadgońcie Spartka,chociaż ja i tak w sumie mogę zacząć od początku i będziemy razem oglądać :P
White, może tutaj zajrzysz :D Co Cię tak wzięło na lajkowanie moich ocen :D? 12 powiadomień miałam :D
To ja też się podczepiam "pod White" - patrzę na jej profil i jestem w szoku za 2 dla "Zniewolonego..." :o ja filmu co prawda nie widziałam jeszcze, ale no ta ocena mnie zaskoczyła, bo nie sądzę, żeby aż tak słaby był... :o No ale White srogie oceny daje :D Bardzo...różnorodne :D
Anulko bo tak czytam te zachwyty ogólne nad "Slave.."a ja tam nic ciekawego nie widzę. Takie to typowe i przewidywalne, w dodatku zero logiki w działaniach postaci, no wnerwili mnie. I aktorstwo do mnie jakoś nie przemawia. nawet Fassbender wypadł aktorsko imo tylko okej, a podobno "cuda czynił";P
Albo się w krogulca bez uczuć zamieniam, tyż taka możliwość istnieje, ahahah.
PS. Za to przy Wilku parę razy myślałam że aż popuszczę, takie momenty śmiechu miałam:) patrz: Leo po "cytrynce"XD
Tyle że tyż przeplatane nudą...hm.
A bo cepol Filmweb chyba nie pokazuje mi wszystkich Twoich ocen i tak paczę kogo mi tu brak ooo, a gdzie Kejt?? No i ten, poczułam że muszę nadrobić zaległości hihi. Bo byś jeszcze pomyślała że Cię olewam czy cuś po dziadowskuXD
ooo ale kochana jesteś haha :D czuję się bardzo doceniona, że komuś się chciało moje oceny wertować :D patrzyłam kiedyś na Twoje, ale ta ilość... zawstydzasz filmweb :D
:* ;)
Nie no, po prostu miałam kiedyś taki okres paromiesieczny w życiu że byłam ekhem jakby to powiedzieć przykuta do łóżka i wtedy znajomi przynosili mi od groma filmów i seriali do oglądania i to wtedy tak "poleciałam" z ilością;) Chociaż te oceny to w ogóle filmy obejrzane w ciągu całego życia, hihi.
A mam takie pytanie :D Widze, ze czesto oceniasz po kilka filmow na raz, co dzien, co dwa, co trzy... Faktycznie tak ogladasz? :) bo mam takiego znajomego, ktory tez ma bardzo duzo ocenionych i kiedys tak z nim gadam i mowie o tym a on, mowi, ze czesto oglada "na przewijaku" :D :o A jak u Ciebie? :p
Hehe trochę inaczej. Przypominam sobie że dany film już widziałam na przykład:) Czasem jest tak że w weekend sobie pyknę parę filmów wieczorkiem i potem za jakiś czas dopiero ocenę wystawiam i wtedy hurtemXD
A przewijać cóż, kiedyś by mi to przez myśl nie przeszło, dziś jak widzę że mniej więcej po 40 minutach w filmie totalna stypa i mulanctwo to przyznam zdarza mi się skakać jeśli oglądam online na lapie;) Z doświadczenia wiem że jeśli po tych właśnie 40 minutach film wygląda na copa tak potem już w 98% przypadków okaże się tym copem dokumentnie i w całościXD Ale dość rzadko to robię, lubię dawać szansę...a niepotrzebnie, hehe.
PS. Jakby co Zniewolony obejrzany w całości;)
Ja nigdy... :) Dlatego tak mi wolno te filmy ida... :D Tez nie wszystkie mam ocenione...
Zawsze ogladam do konca, ale to juz nie jest tajemnica :D Zawsze staram sie dac szanse i obejrzec dokladnie, bo moze akurat cos sie wydarzy co zmieni moje zdanie :)
Niby tak, tylko właśnie problem w tym że taki nagły zwrot akcji naprawdę diabelnie rzadko się zdarzaXD
"Jakby co Zniewolony obejrzany w całości;)"
Chociaż pewnie dlatego że obejrzany kinieXD szkoda mi było tej kasy żeby wyłazić wcześniej, hehe.
Kejt zaraziłas mnie! :D
Poszłam spać o 21 :D Wyspać się wyspałam, wystarczająco już :D Chciałabym znowu poleżeć w łóżku a muszę się ruszyć z domu... Obiecałam znajomej i głupio mi odmówić...