Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

14 odcinek "Originals" bardzo fajny, świetny klimat miał :))

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Yey, właśnie przeczytałam tamten post ^^ Cieszę się, że to w ogóle odczytałaś, bo się liczyłam z tym, że nie zobaczysz skoro znikłaś na tak długo (moje serce dosłownie krwawiło z tęsknoty! :D) ;p
Zaraz poczytam co tam u Ciebie słychać. I dziękuję za słodzenie, bo to już zdążyłam odczytać :> (wybacz, priorytety xD)

Myślałam o Arrow, prawdę mówiąc. Nawet kiedyś przypadkiem (nie takim znowu przypadkiem właściwie xd) widziałam pilota i się dosyć ciekawy wydawał. Nie, nie wiem czemu poprzestałam na pilocie. Więc i może zacznę te Arrow faktycznie, jeśli nie wiadomo kiedy nowy sezon The Killing (wystarczy, że już znowu muszę czekać na Sherlocka i wiem, że się naczekam. Nie wejdę w drugie takie bagno xD). A jak już będę miała kolejny bieżący to będę mogła sobie zapchać resztę wolnego czasu BB. Tak, to jest dobry plan.
No i może sobie zrobię przerwę w BB na HoD, bo to taki przyjemny lekki serialik ;D

Przepraszam! Nawet się nad tym nie zastanawiałam bardzo. To teraz do Ciebie adresuję pytanie ;p

To możemy obie obejrzeć TK jak będzie już pewne kiedy kolejny sezon, co Ty na to?

I tak btw to ja w tej chwili właśnie nie umiem się zmusić do wstania. Taka zmęczona wróciłam do domu, że ledwo żyję. No i głodna jestem, ale kuchnia daleko. Więc właściwie czekam, aż mi głód minie. Ja się i tak ostatnio żywię parówkami (bo są szybko gotowe xD), tostami z nutellą (z tego samego powodu) i kawą z McDonalda (bo nigdy nie mam czasu zrobić w domu), także może to i nic dziwnego, że jestem taka słaba. No i kondycji też nie mam, bo dalej nie zaczęłam biegać (mhm, wychodzi mój słomiany zapał). Czyli jak widać same sukcesy! Żyć nie umierać xDD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Kocham Twój drugi akapit, cóż za genialny plan!!!! :DDD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

BB już skończyłaś? Chyba mnie faktycznie dawno nie było ;D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

No kochana, skończyłam dawno temu ;D Ze 2 - 3 tygodnie już?

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Serio? : O
To ile Ci to zajęło? Oglądałaś czterdziestominutowy odcinek w dwadzieścia minut czy jaka inna magia sprawiła, że już tak dawno skończyłaś? :D

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ostatni sezon obejrzałam w dwa dni jakoś? Mniej więcej bez przerwy 16 odcinków leciałam :P

Pozostałe takim regularnym tempem 2-3 odcinki dziennie.
Ogólnie nie ma ich dużo i miałam ferie, także tak wyszło :D

Teraz jakoś w tydzień nadrobiłam Arrow, bo jeszcze miałam trochę wolnego i zarywałam nocki, ale od jutra już zajęcia i nie będzie tak fajnie. Ale wyszłam do przodu trochę, bo jeszcze w między czasie gdzieś nadrobiłam Hart of Dixie :P

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Mi by doby nie starczyło chyba. Chociaż pamiętam, że kilka sezonów Dextera tak oglądałam. Dochodziło do tego, że miałam 20 minut do wyjścia z domu i sobie wmawiałam, że zdążę obejrzeć jeszcze jeden odcinek... xDD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hahaha ;D też tak miałam własnie... Mam 30 minut do wyjścia, odcinek 40 minut i kombinuję czy zdążę jak pojadę tramwajem xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

A ja właśnie sądzę, że w trakcie oglądania seriali rehab od forum to dobra rzecz. BB tak zaliczyłam w niecały tydzień ;) Może zwiększy mi się tempo,poza tym trzeba się czasem ogarnąć ;)

No i widzisz, zacznij sobie Arrow ;) Ja też za jakiś czas sobie poszukam czegoś bieżącego dla siebie ;)

Jeszcze nie wiem jak z tym TK, ale może się uda zobaczyć razem ;) Teraz chciałam tego Dextera skończyć. Jestem na początku 3 sezonu.

Z jedzeniem mam niestety podobnie ;/ Muszę się w końcu wziąć za siebie w tej kwestii, bo naprawdę kiepsko już ze mną czasami. Zdarzyło mi się zasłabnąć pod prysznicem parę razy i w ogóle niefajnie ;<

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Eh, no jak wolisz :(

To nie szukaj niczego innego tylko też się za Arrow zabierz :D

Właśnie widziałam, że Dexter Ci słabo idzie..

Już miałam na Ciebie nakrzyczeć, ale sobie zdałam sprawę, że może powinnam najpierw się wydrzeć na siebie.. xDD No to musiałybyśmy obie o siebie zadbać pod tym kątem (kĄtem, nie kONtem! Wreszcie nie zrobiłam tego głupiego błędu. Jestem z siebie taka dumna :D).

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

;*

Oj nie... Arrow jest typowo "nie dla mnie" ;P I tak już za dużo oglądam czegoś takiego ;/

Słabo, bo nie miałam czasu za bardzo na seriale - stąd teraz nadrabiam z zeszłego tygodnia ;) Ale już zobaczyłam wszystko... co istotne. ("Wampiry" się nie liczą przecie ;D)

Nie krzycz ;&lt;
Właśnie! Ty też masz o siebie dbać, bo jak nie, to wtedy ja będę musiała wyciągnąć konsekwencje moja panno! ;D;*
Też jestem z Ciebie dumna ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

"Czegoś takiego" w sensie TVD? XD
Podejrzewam, że Arrow lepsze od Wampirów (*ekhem*wszystko jest lepsze*ekhem*) :D

A jak na razie wrażenia? Wiem, że Tobie średnio podchodzi, ale tak czy inaczej jestem ciekawa ;p

I nawzajem! Trzeba by się jakoś zmotywować, jakąś dobrą zachętę znaleźć... jakkolwiek naiwnie to brzmi to może zadziałać, bo ja jednak jestem z ludzi, których lepiej motywuje marchewka od kija xD
Ojej, podwójne zwycięstwo ^^
Dziękuję :D ;*

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Taaa... wampiry też były takie cool na początku ;D
Nie ufam już CW. Wolałabym po prostu obejrzeć jakiś dobry serial teraz. Bez romansów, shipów i innych głupot ;) Poza tym zdaje się moja przyjaciółka miała zacząć, a my i tak oglądamy razem większość seriali także przyda się raz na jakiś czas mieć "coś tylko dla siebie", bez presji komentowania tego i słuchania co kto myśli ;P
Poza tym nic mnie do Arrow nie ciągnie. Żeby chociaż jakie ciacho... ale nic ;/ ;D

Wiesz, napiszę coś może po 3 sezonie, bo teraz tak nawet nie wiem co. Średnio mi podchodzi, bo nie mogę się za bardzo w niego wciągnąć, bo ciągle miałam coś innego na głowie. Teraz może przysiądę w tym tygodniu. Filmy porzucę na jakiś czas i nadgonię Dextera.

Proszę bardzo ;))

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Z grubsza nadrobione ;)
Zostało tylko TO i TVD, ale to może już jutro jakoś obejrzę... skoro w ogóle to oglądam ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Nadrabiasz TVD? Wow.

Ja bym musiała obejrzeć Glee i Bates Motel.. a potem jak mi starczy czasu to się zabiorę za Arrow. Reszta musi poczekać :D
Także teraz mogę długo nie odpisywać, bo planuję obejrzeć nie przerywając cały odcinek (ot, takie tam wyzwanie) xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Powiem więcej - mam nadrobione ;D Z obecnie bieżącymi jestem na czysto... Tylko mi 2 odcinki (TO + TVD własnie) z zeszłego tygodnia zostały ;P

Obejrzałam Glee... Mam wrażenie, że oni scenariusz piszą na kolanie, ewentualnie w trakcie kręcenia każą improwizować aktorom xD
Kurt tańczył na rurze xDDD Matko... gdyby tak Santana... &lt;Long, cold shower&gt;
Jej wątek z Rachel był fajny nawet. I miały taką BOSKĄ scenę, że ahhhh ;D
No i na plus, że nie było Psie Imię i jej dwóch przygłupów - tzn nie mieli żadnych istotnych ról ;D

To tyle jeśli chodzi o moją opinię, której nigdy zresztą nikt nie chce wysłuchać ;DDD

Jaki challenge! ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Psie Imię i jej dwóch przygłupów

Made my night <3

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ale Rydera lubię mimo wszystko. Nie jakoś bardzo, ale lubię. Tylko ja? :<

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Mi nie przeszkadza, coś jak Kitty... a to już mega komplement jak na "nowe Glee" ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Woah. Jestem w szoku :D

Ja myślę, że na kolanie by mi coś lepszego wyszło jednak. To już headcanony Samchelowe moje i Kejt były lepsze niż to co się faktycznie dzieje w serialu ;D
Ahh, akurat Kurt na rurze był plusem odcinka xDDD no gdyby tak.. albo Quinn.. emm, znaczy się, Blaine? O.o xD (czekam na setny, mam duże oczekiwania... może nie powinnam)
Też mi się nawet podobał wątek Pezberry. I tak strasznie lubiłam Rachel w tym odcinku, że się sama zdziwiłam.
"Psie Imię i jej dwóch przygłupów" Kocham Cię, znowu ;* xD Tak, to zdecydowanie plus.

Obejrzałam Bates Motel i nie zajrzałam tutaj w czasie oglądania. To teraz tylko przyjąć medal, wysłuchać hymnu i oklasków i można świętować. Kolejne zwycięstwo dzisiejszego dnia xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Kurt na rurze mnie trochę zniesmaczył... Ogółem według mnie zmarnowali na niego i Eliota to The Darkness... ;/ Nie pasowała mi ta piosenka do tego momentu i w ogóle miałam takie wtf jak zaczęli w tym sklepie śpiewać...
Nie wiem też co jest w ogóle grane... To zdjęcie które widział Blaine też było po prostu... ehhh. Nie wiem po co to robią, nie ogarniam.
Ja zawsze lubiłam Rachel także nie muszę się sobie dziwić ;) Nie lubię pewnych jej zachowań, ale Santanie się należało. Sama bym ją jebnęła za ten tekst który sprzedała, to było mega chamskie nawet jak na nią ;/

A to była jakaś przerwa w kochaniu? To nie jest permanentne? Myślałam, że nie muszę nic robić żeby mnie kochano ;&lt;

I'm so proud of you! ;D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Originals - nadrobione :D tzn. dzisiaj już kolejny odcinek, czyli jutro :D Ale to od razu obejrzę i będę na 0 :p

Niedługo zabieram się za 4 dzień 6W, ale to jeszcze chwilę, bo niedawno kawę dopiłam i jestem nabomboniona :D

Wczoraj zaczęłam brać te moje tabletki i 4 papierosy tylko wypaliłam! :D A dzisiaj nawet do kawy mi się nie chciało! :D Ale tak myślę, że koło południa zapalę sobie z jednego i albo to będzie koniec na dzisiaj albo wieczorkiem jeszcze 1 a od jutra może już całkiem mi się nie będzie chciało? :D Jeju, cudowne tabsy :D

Książki zostało mi 30 stron, doczytam i dzisiaj film. Ktoś chętny http://www.filmweb.pl/film/Ch%C5%82opiec+w+pasiastej+pi%C5%BCamie-2008-420136 ? :) Także nie wiem czy uda mi się serial nadrobić... Mam 2 odcinki "Pamiętników..." chciałabym 2 na raz...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Obejrzałam TO - faktycznie klimatyczny, taki trochę w stylu AHS ;) Ale prawdę mówiąc kosztem tego niezbyt ciekawy, mało się działo ;)
Zaraz jeszcze TVD chyba i spadam ;D

Trzymam kciuki za Ciebie ;)

Film mam w planach w sumie... Może bym obejrzała. Nie wiem, zobaczę wieczorem ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jak na "Originals" to odcinek bardzo mi się podobał :D
Dajesz, krótki film, teraz nadrób seriale, coś tam innego możesz podgonić a wieczorkiem przerywnik film :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Mnie się TO bardzo podoba ;)
Teraz nie mam czasu, obejrzę TVD i wychodzę. Wieczorem jak wrócę to albo Dexter albo własnie ten film w końcu obejrzę.
Słyszałam, ze mimo zachwytów jest żałosny. Chcę to w sumie sprawdzić, bo czuję, że właśnie mogę być zaskoczona po seansie ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Mi tak sobie... w sumie już wystawiłam ocenę, ale po 1 sezonie jak dalej tak będzie to nie wiem czy nie zmienię na 7... Albo jeszcze trochę 2... Ale nie ma jakiego ogromnego szału...
No ja teraz książkę czytam i... no czytam, ale żeby mnie zmiażdżyła to daleko... Ale może końcówka mnie zaskoczy...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To jak dla mnie właśnie jest przyzwoite 8, trochę mi ten serial psują wspomnienia z Pamiętników, ale stawiam na sklerozę i skupiam się na tym co dzieje się tam ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Malaga chciała też "Dextera" oglądać, wiesz?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Wiem, ale mówiła chyba, że jeszcze nie teraz... Zdaje się nie były to bliskie plany. Gdyby były, to przecież bym zaczekała na nią ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No nie natychmiast, ale takie namacalne :D nie wiem...kwestia tygodni o ile dobrze kojarzę, bo to ja nawet wchodziłam w grę :D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Zniknął pasek "online"...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No zniknął... Fajnie, można być na "niewidoku" ;P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

http://2.bp.blogspot.com/-Y-kcOG8xDdg/Uqymlt-rrsI/AAAAAAAAABc/PEUkad30wro/s1600/ literarycoffee_biscalchin.jpg :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Hemingway hahaha xD <3

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

NOWY TEMAT: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2404005
;P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Kurczę... Ja chciałam sobie założyć, znowu mnie ubiegłaś :D
Z takim tempem to za 3 dni dopiero się przyda... :PP

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie no... własnie założyłam, bo miałam trochę do odpisania (Tobie i Rose) i doszłam do wniosku, że zaraz zabraknie miejsca, bo było tylko 30 postów do końca ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nie no OK, następny mój :D :PP

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Muszę w końcu przegonić Robba ;D
Jeszcze chyba 3 tematy ;D
Później sprawdzę i wrzucę do tematu statystykę ;)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Też nie zaspoilerowałaś :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Przecież mówiłam, że już nie będę spoilerować.
Tu i tak nie ma spoilerów, a jak są z czegoś spoilery, to zwykle piszę, że będę spoilerować ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Aaa...nie pamiętam, no OK... :PP

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Gdzie jest Malaga...??
Wróci i nas zawstydzi swoim wynikiem...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Własnie dlatego przydaje się znikać, gdybym tu nie weszła to już bym była po TVD i pewnie nawet bym się do wyjścia zabierała ;)
7 postów do końca ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Dlatego też uciekam, poćwiczę, ogarnę się, pójdę do sklepu, doczytam książkę i może wrócę :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nic nowego nie zaznaczasz, nie mam co szpiegować :D buuu... :PP

ocenił(a) serial na 1
anulka88

W sensie, że do obejrzenia? ;D Ja mam sprecyzowane mocno plany raczej, aż tak dużo nie zaznaczam do obejrzenia, bo mam swój system ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No :D Domyslam się, ale przez to nie mam co podglądać :D