Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:40 Gadaniny ciąg dalszy ;) Poprzedni (39) temat : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2380573

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

1 a 5 to jest różnica :D Tym bardziej jak byś rano do kawki sobie zjadła to do wieczora 2 razy byś go strawiła :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ja teraz nawet kawki nie piję, bo nie mogę mleka, a bez nie lubię, także nie ma szans :D Jak jestem na diecie to jestem, a nie odpuszczam zaraz.

Poza tym kto by zjadł 5 pączków?! :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Myślę, że ja bym dała radę :D
Dzisiaj zjadłam 2 :D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

<udajezeniewidziwlasnegospamu> :D
http://stopklatka.pl/-/96395959,niecodzienne-nagrody-filmowe-najlepsze-fryzury-z wierzeta-i-wulgaryzmy?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_stop klatkapl Slutty niedługo będziesz mogła się odnieść :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Szkoda, że nie ma takich serialowych :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

W serialach to dopiero bym nabrała wody w usta :D Za mało jednak jeszcze widziałam... :p
Ale dzielnie powiekszam :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Dlaczego ja? ;D
Nie widziałam wszystkich, a części nawet nie planuje ;p

Widziałam - "American Hustle" i rzeczywiście fryzura Coopera to jeden z nielicznych elementów wzbogacających ten nudny film ;D
"Uniwersytet potworny" mam w planie, a "Adwokat" jest ponoć do dupy ;D
Ralpha demolkę też mam w planach ;)
"Jeździec..." może...
"Kac Vegas 3" i żyrafa - to było OKROPNE!!!! Nie wiem co za chory umysł to wymyślił...
"Co jest grane, Davis" i kot - Własnie obejrzałam ;) Kot był przecudowny! ;D
Widziałam jeszcze "Wilka..." (bójka była super ;D) , "Iron Mana 3" (Taaaaa... Mandaryn <3 ;D), "Człowieka ze stali", a "Hobbita" też bankowo jeszcze obejrzę ;)
Reszta raczej nie ma szans, "nic mnie do nich nie ciągnie" jak to Anulka mówisz ;P No chyba, że Thora... nie wiem ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No właśnie trochę już widziałaś, część masz w planach, więc jak już będziesz po, będziesz miała całkiem ładne rozeznanie do ocenienia :D
No mówię, też się chyba niedługo przyjmie :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Obejrzałam sobie zdjęcia z filmwebowej galerii i kotek fajny :)) I Justin gra :p A Ty chyba nie przepadasz za nim...? Albo przepadasz właśnie, ale chyba nie...:p 47% mam tylko... :p :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Rose nie lubi ;P Ja lubię go, nie jakoś wybitnie, ale lubię ;)
W filmie ma małą rólkę, śpiewa ze dwie piosenki, ale nie sam... i według mnie chyba trzeba by się bardzo rpzyczepić, żeby po nim pojechać akurat po tym filmie, bo wypadł fajnie ;)
Bardzo przyjemne utwory ;)

Nie ma co się sugerować %%% w przypadku filmów które dopiero co wchodzą do kin - za mało jeszcze ludzi widziało i pomiar nie jest dokładny. Dla takich zwykle jest ok 40-50% ;) Ja wszystkie nowości tak mam ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No właśnie wiedziałam, że któraś nie lubi, któraś lubi, ale teraz już zapamiętam :))
Hmmm... no nie wiem, ja mam nowości, które mi przewidują na ponad 60% też, także tu akurat mało, ale zobaczę za kilka tygodni czy coś się zmieni :p

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Lubię Justina w Friends with benefits :D Nie lubię go tylko jak śpiewa xd

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A wątek kota jest cudowny ;D

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Zapraszam wszystkich na tłusty czwartek u mnie w tym roku wyjątkowo bez pączków, ale za to w końcu zrobiłam to http://www.bbcgoodfood.com/sites/bbcgoodfood.com/files/recipe_images/recipe-imag e-legacy-id--2752_10.jpg
A tak na marginesie to ile wsunęliście dzisiaj pączuchów?

biedroneczka_90_8

o,to ja wpadam! ;)))
ja zjadłam jednego,dali mi na stacji jak tankowałam :P

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

To wpadaj :) Tylko szybko bo już połowa zjedzona.
Malinka zmotywuj mnie to tego BB bo się za to zabrać nie mogę :/

ocenił(a) serial na 1
biedroneczka_90_8

2, ale to w zastępstwie za śniadanie i obiad. Mój jedyny jak dotąd posiłek ;)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Brak czasu czy masz wyrzuty sumienia bo 2 pączki zjadłaś? :)

ocenił(a) serial na 1
biedroneczka_90_8

Nie, ja normalnie tak mało jem. Ale czasu też nie miałam ;)

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

A co to takiego, bo jakoś nie mogę się połapać :D
Jednego "klasycznego" i jednego z dziurką w czekoladzie :))

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Crocembousch nie wiem czy dobrze napisałam, taka wieża z profiteroli nafaszerowanych jakimś kremem maczane w karmelu :) Oooo takiego w czekoladzie sama bym zjadła z adwokatem :P

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Pierwsze słyszę o takim wynalazku :o :)
Ten był bez nadzienia, z adwokatem tak sobie, zjem, bo pączki to pączki, wszystkie dobre, ale wolę z jakąś marmoladką lub budyniem :D

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Ledwie jedna durna gra z forum zeszła już się kolejna pojawiła. Nikt mi nie wmówi, że Ci ludzie nie oceniają "umiejętności aktorskich" przez pryzmat sympatii do odgrywanej postaci.
No sorry, że niby Candice jest taka dużo lepsza od Niny? OK, Elena i (Kath obecnie też) są wnerwiające, ale jednak pierwsze 2 sezony Nina naprawdę umiała wybrnąć i obie grała nieźle.
To samo Wesley vs. Somerhalder... Oh matko.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja to nigdy nie ogarniałam nawet czemu niby mają służyć te gry? Że niby super zabawa przy tym jest?

ocenił(a) serial na 1
biedroneczka_90_8

Tutaj nawet na forum w tą "najlepsze sceny ze Stefanem" się wciągnęłam, bo mi się nie podobało które sceny odpadają, to zaczęłam głosować xD Ale jakiejś przyjemności z tego nie czerpałam ;P
Te gry scenkowe jeszcze nie są takie złe, bo zawsze z nudów można sobie scenki wtedy pooglądać, ale to ocenianie po raz setny "najlepszej pary" i "najlepszej postaci" już z biegiem czasu działa mi na nerwy ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Tym bardziej, że gusta widzów zmieniają się jak, przepraszam za wyrażenie, woda w klozecie i jak chorągiewka zawieje. Poza tym tak jak napisałaś, ludzie oceniają przez pryzmat postaci i chwili. Nigdy w to nie grałam, ale nieraz śledzę te tematy.

ocenił(a) serial na 1
biedroneczka_90_8

Też śledzę i często się właśnie irytuje, bo moje typy zazwyczaj niedocenione. Może stąd niechęć do gier ;)

Aaa... i Oglądaj BB ;) Wiem, że Maliną nie jestem, ale też polecam ;) Tam to dopiero można się nacieszyć grą aktorską na poziomie, bo nawet jak postać denerwuje na maksa, to nie sposób nie polubić aktora który to gra - przynajmniej takie jest moje zdanie. Nie wiem czy dziewczyny się zgodzą ;)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Może dzisiaj mi się uda, chociaż jeszcze mam do obejrzenia CPD poza tym wciągnęłam się w Detektywa, ale tego jeszcze tylko 2 odcinki.

ocenił(a) serial na 6
biedroneczka_90_8

Zgadzam się z Dynią i dołączam do motywacji, tym serialem chyba nie można być rozczarowanym ;)

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

YOU WILL ALWAYS BE MY GIRL FELICITY im done bye

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Nie oglądałam jeszcze, ale już widziałam gify xD

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Ja też nie :D Tzn. oglądałam te sceny z których robiłam gify ale całości jeszcze nie :D Felicity wymiata :D

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

http://24.media.tumblr.com/f7746037934eefde227a416ce7afdbbc/tumblr_n1mx5unX8b1qc h0kpo4_250.gif

<3

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

widziałam i miałam nawet tu wstawić :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Kejt! Oglądałaś nowy odcinek Glee?

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Nie jeszcze :P U Marty jestem ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Pamiętajcie o filmach :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ooo ^^
Jak obejrzysz to napisz! :D

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Jadłam dzisiaj pączka z Różą ;>
Gdzie jesteś? ;<
Ledwie wróciłam, a ta znika ;(

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Zjadłaś ją :(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Sucharzysz ;D

Właśnie skończyłam "Ratując PB" i gruszki odegrały dużą rolę w filmie ;D
Szczególnie podobała mi się scena jak wyrzucają je przez okno do basenu <3 Myślałam, że umrę ze śmiechu ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wiem, niesamowicie xD

Co za dramatyczna historia xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Hej, już jakiś czas tutaj nie wchodziłam :<
Co tam u Ciebie? Gdzie byłaś jak Cię nie było?

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Chyba jednak "dojrzałam" do obejrzenia jeszcze dzisiaj "Nebraski", bo obczaiłam w obsadzie Boba Odenkirka ;D
Saul z BB <333 ;D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

http://kwejk.pl/galeria/2016809/0/joshua-hoffine-fotografia-inspirowana-psycholo gia-strachu.html%23gallerypic O rany... to jest... bardzo dziwne...
Ale 1 zdjęcie :)) Kasia patrz :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Takie lekko kiczowate te zdjęcia, ciekawe nawet ;D No a to pierwsze... ;D Chociaż mnie w tej scenie właśnie podobał się ten element grozy bez pokazania szczegółów... tylko ten watr i prześcieradła <3 ;)

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

dorobię jeszcze...

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

dwa posty, żeby były trzy ósemki ;P
Dobranoc, jeśli ktoś tu jeszcze jest i czyta ;)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Dobre :) I te sekundowe migawki klowna :D
Akurat w tym filmie, mimo, że jest "stary" to czuć tą grozę i napięcie.