Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

czy ktoś wie, co to za model? Chodzi mi oczywiście o ten na który w ostatnim odcinku dzwonił Stefan.... :)

qba999

Trzeba tworzyć nowy temat z głupim pytaniem o mało istotny model telefonu?? Następnym razem pomyśl gdzie zadajesz pytania.

Malaga_13

Czekałem na odpowiedzi osób wiedzących, co to za model. Moja siostra bardzo mnie prosiła żebym się dowiedział, więc próbuję jej pomóc. A Liczba tematów na filmwebie jest raczej nieograniczona... więc nie widzę problemu i ponawiam pytanie:)

ocenił(a) serial na 7
qba999

nieograniczona! popieram! ;p

ocenił(a) serial na 8
qba999

To chyba Motorola Milestone. Podkreślam chyba:)
http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104665,7883492,Test__Motorola_Milestone_ __solidny_kamien_milowy_z.html

użytkownik usunięty
qba999

To zamiast czekać mogłeś poszukać wątku z pytaniami. Korona z głowy by ci nie spadła.

ocenił(a) serial na 6
qba999

To na 100% Samsung - Captivate Mobile Phone. Znalazłam artykuł : http://www.phonesontv.com/2011/09/16/the-vampire-diaries-s03e01-the-birthday-ele na-gilbert-uses-a-samsung-captivate/

I naprawdę przestańcie się czepiać człowieka. Nie jest nigdzie zabronione zakładanie nowych nic nie wnoszących tematów, pełno tu offtopów w których założę się bierzecie udział. Tak zawsze tu było, jest i będzie. Temat spadnie później niżej i tyle.

Lellandra

Dzięki, na prawdę dzięki wielkie.!!! :):) blush - rada na przyszłość : nie wypowiadaj się tam, gdzie nie masz nic do powiedzenia. Lellandra pozdrawiam :)

qba999

Złota rada, naprawdę.

użytkownik usunięty
qba999

Dziękuję, nie skorzystam.

qba999

zgadzam się z lellandrą, poza tym mnie samą też nurtowało to pytanie.
I poza tym nie ma glupich pytań. człowiek chciał sie po prostu dowiedziec, moze jest nowy na filmwebie. dziewczyny bądźcie milsze ;]

Eryniae

Ale ludzie, jest specjalny temat "Pytania dotyczące serialu"
Specjalnie po to właśnie. Ludzie to lenie, tragedia.

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

jak widać był ktoś zyczliwszy od ciebie i mu powiedzial. ;]

TheTusiax

Powiedział?
Napisał.
To jest forum i tu się pisze, nie mówi.
Z Tobą coraz gorzej :D

ocenił(a) serial na 10
Madame_7

don't be soooo arrogant.

Madame_7

może nie zauważył jak to pisał? róznie może byc, a nie ma sensu już gadanie takie, bo w zyciu są ważniejsze sprawy i problemy niż to, że ktoś dał nowy temat, zamiast napisac posta w innym odpowiednim ;). szkoda czasu i życia na takie pierdoły :)

Eryniae

Tylko takie pierdoły powstają co 5 minut ;]

Madame_7

i co z tego :)? tym bardziej jeśli powstają co 5 minut, to teraz jesteś jeszcze bardziej utwierdzona, że świata nie zmienisz chocby nie wiem jakbys chciała ;) ludzie są jacy są. naprawdę chciałabym miec tylko takie problemy, ze ktoś zakłada takie pierdołyu co 5 minut;). no ale nie wiem, ty tu jestes bardzo często , wiec moze ciebie to denerwuje, ja nie mam czasu tylko na siedzenie na filmwebie, ale podziwiam, że jesteś w stanie wszystko prześledzisz, też chciałabym miec tyle czasu ;)

a tak serio, to naprawdę...szkoda się o to irytowac :) zawsze tak będzie:)

Eryniae

Weekend jest to mam baaaaaaaaardzo dużo czasu ;]
Mnie to wkurza i tyle. Wolę by ludzie zakładali tematy, gdzie naprawdę można podoskutować.
Czekam na temat, jakie Damon miał majtki :P

Madame_7

Madame_7 Dlaczego akurat mnie musiało spotkać to niewątpliwe nieszczęście, że udzielasz się pod tematem, który założyłem?

qba999

Skoro można zakładać bezesensowne tematy to udzielać się tym bardziej :D
Nie kompromituj się jeszcze bardziej ;]

Madame_7

Tak, ale ciebie nie lubię.

qba999

:D
Mam się popłakać, przejąć, czy rzucić z 10 piętra? xD

Madame_7

Przestań się TU wypowiadać. Jak dla mnie temat zamknięty. Żegnam.

qba999

Teraz jesteś żałosny do kwadratu :D
Skoro Ty piszesz w stylu, ze możesz zakładać tematy, to ja odpowiem podobnie. Mogę pisać, gdzie mi się podoba i ba, skrytkować autora tematu ;D
Dotarło? :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Wejdź z Eleną do jeziora:P

Pod warunkiem, że Dejmon też po mnie tam przyjdzie <3

użytkownik usunięty
Madame_7

Nie, Dejmon jest mój<3

Ja lofciam Dejmona!

ocenił(a) serial na 10
Eryniae

dokładnie, tutaj są niestety jakieś stałe awanturniczki, które muszą się czepiać o wszystko. Post jak każdy inny...

TheTusiax

a i chcialam dodac jeszcze jedną rzecz - jakby to było dobre forum, takei z prawdziwego zdarzenia, miałybyscie mozliwosc przerzucania wątków tam gdzie trzeba. no ale że nie ma, to nie ma co się złościc, ludzie trochę życzliwości;) naprawdę:) dajcie od siebie trochę ciepła :D

Eryniae

Ależ my jesteśmy cieplutkie jak kaloryferki :) I wcale się nie złościmy, raczej stroimy sobie z założycieli takich tematów żarty. Po prostu przez okres międzysezonowy przyzwyczaiłyśmy się do pewnego porządku. I czy to naprawdę takie trudne, zjechać myszką troszkę niżej i wpisać do w temat ,,Pytania dotyczące serialu" ?

aivia

mnie nie pytaj, ja mogę to zrobic, ale dla uzytkownika, który zarejestrował się np dzis może byc to trudne, bo moze jeszcze wszystkiego nie ogarniac :)