czy ktoś wie, co to za model? Chodzi mi oczywiście o ten na który w ostatnim odcinku dzwonił Stefan.... :)
Trzeba tworzyć nowy temat z głupim pytaniem o mało istotny model telefonu?? Następnym razem pomyśl gdzie zadajesz pytania.
Czekałem na odpowiedzi osób wiedzących, co to za model. Moja siostra bardzo mnie prosiła żebym się dowiedział, więc próbuję jej pomóc. A Liczba tematów na filmwebie jest raczej nieograniczona... więc nie widzę problemu i ponawiam pytanie:)
To chyba Motorola Milestone. Podkreślam chyba:)
http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104665,7883492,Test__Motorola_Milestone_ __solidny_kamien_milowy_z.html
To zamiast czekać mogłeś poszukać wątku z pytaniami. Korona z głowy by ci nie spadła.
To na 100% Samsung - Captivate Mobile Phone. Znalazłam artykuł : http://www.phonesontv.com/2011/09/16/the-vampire-diaries-s03e01-the-birthday-ele na-gilbert-uses-a-samsung-captivate/
I naprawdę przestańcie się czepiać człowieka. Nie jest nigdzie zabronione zakładanie nowych nic nie wnoszących tematów, pełno tu offtopów w których założę się bierzecie udział. Tak zawsze tu było, jest i będzie. Temat spadnie później niżej i tyle.
Dzięki, na prawdę dzięki wielkie.!!! :):) blush - rada na przyszłość : nie wypowiadaj się tam, gdzie nie masz nic do powiedzenia. Lellandra pozdrawiam :)
zgadzam się z lellandrą, poza tym mnie samą też nurtowało to pytanie.
I poza tym nie ma glupich pytań. człowiek chciał sie po prostu dowiedziec, moze jest nowy na filmwebie. dziewczyny bądźcie milsze ;]
Ale ludzie, jest specjalny temat "Pytania dotyczące serialu"
Specjalnie po to właśnie. Ludzie to lenie, tragedia.
może nie zauważył jak to pisał? róznie może byc, a nie ma sensu już gadanie takie, bo w zyciu są ważniejsze sprawy i problemy niż to, że ktoś dał nowy temat, zamiast napisac posta w innym odpowiednim ;). szkoda czasu i życia na takie pierdoły :)
i co z tego :)? tym bardziej jeśli powstają co 5 minut, to teraz jesteś jeszcze bardziej utwierdzona, że świata nie zmienisz chocby nie wiem jakbys chciała ;) ludzie są jacy są. naprawdę chciałabym miec tylko takie problemy, ze ktoś zakłada takie pierdołyu co 5 minut;). no ale nie wiem, ty tu jestes bardzo często , wiec moze ciebie to denerwuje, ja nie mam czasu tylko na siedzenie na filmwebie, ale podziwiam, że jesteś w stanie wszystko prześledzisz, też chciałabym miec tyle czasu ;)
a tak serio, to naprawdę...szkoda się o to irytowac :) zawsze tak będzie:)
Weekend jest to mam baaaaaaaaardzo dużo czasu ;]
Mnie to wkurza i tyle. Wolę by ludzie zakładali tematy, gdzie naprawdę można podoskutować.
Czekam na temat, jakie Damon miał majtki :P
Madame_7 Dlaczego akurat mnie musiało spotkać to niewątpliwe nieszczęście, że udzielasz się pod tematem, który założyłem?
Skoro można zakładać bezesensowne tematy to udzielać się tym bardziej :D
Nie kompromituj się jeszcze bardziej ;]
Teraz jesteś żałosny do kwadratu :D
Skoro Ty piszesz w stylu, ze możesz zakładać tematy, to ja odpowiem podobnie. Mogę pisać, gdzie mi się podoba i ba, skrytkować autora tematu ;D
Dotarło? :D
dokładnie, tutaj są niestety jakieś stałe awanturniczki, które muszą się czepiać o wszystko. Post jak każdy inny...
a i chcialam dodac jeszcze jedną rzecz - jakby to było dobre forum, takei z prawdziwego zdarzenia, miałybyscie mozliwosc przerzucania wątków tam gdzie trzeba. no ale że nie ma, to nie ma co się złościc, ludzie trochę życzliwości;) naprawdę:) dajcie od siebie trochę ciepła :D
Ależ my jesteśmy cieplutkie jak kaloryferki :) I wcale się nie złościmy, raczej stroimy sobie z założycieli takich tematów żarty. Po prostu przez okres międzysezonowy przyzwyczaiłyśmy się do pewnego porządku. I czy to naprawdę takie trudne, zjechać myszką troszkę niżej i wpisać do w temat ,,Pytania dotyczące serialu" ?