DUŻY W KAŻDYM RAZIE;) lekki szok można zaliczyć.
Ogólnie rzecz biorąc to bardzo przykra skądinąd wiadomość.
Najprawdopodobniej w nadchodzącym odcinku TVD, ostatnim przed wielką przerwą
- Na zawsze pożegnamy się z aż (!) Dwójką bohaterów.
Czy Wy dobrzy ludzie to czujecie?
No ładnie.
Spodziewałam się, że jedna ważna osóbka kipnie w tym sezonie, ale dwie?
To chyba przeginka;)
I na pewno NIE BĘDZIE wśród nich Johna Paskudka, Elenki ojczulka;)
A szkoda, wielu by miało uciechęXD
Podobno zobaczymy też bardzo romantyczną scenkę Matta z Caroline - he, na koniec im się zebrało;)
Ja ze swej strony typuję więc Matta, jako że śmierć jednej z postaci ma co wrażliwszych doprowadzić do łez...
Pewnie będzie randeczka - słodko sielankowo i nagle TRACH! Koniec bajki.
Drugiego do odstrzału to typuję NIESTETY naszego Alarica drogiego, gdyż wtedy fakt - iż właśnie oddał w łapki Johna pierścień nieśmiertelności miałby swoje kluczowe znaczenie.
Choć z drugiej strony byłoby to aż nazbyt oczywiste kurcze blade;)
A te psiajuszki nasze kochane lubią zaskakiwać, za co cenić ich należy;)
Chłoroba, oż mam stracha.
I na koniec ma nastąpić jakiś zdumiewający zwrot akcji...
A może tak Elenka?
Czyżby uczynili z niej mroczną królową Nocy?
Już doczekać się nie mogę.
Hehe, ważne by był czadXD
PS. Niekótrzy po zwiasunie obstawiają Dr. Martina albo Lukę...
Ee, tym się mamy specjalnie przejąć?? ;) Jakoś nie są zbyt popularni nasi Czarownicy skichani.
Podobno Matt też jest bezpieczny..
Byłabym baaardzo uradowana gdyby zginął nasz kochany wujaszek, ale najwyraźniej chce nam jeszcze bardziej nabroić xD
Elenka - cos mi się nie wydaje, zeby ją tak szybko małym krwiopijcą zrobili ; p
jak dla mnie to mógłby być Matt... może Tyler by wrócił;) ja myślę, że zginie Jenna albo Alaric, bardziej jednak typuję Jennę.
Może jakis wampir? będą chciali zabic Klausa i może któregos wampira zabije sztylet. Elena i Sefan na pewno nie, akcja dzieje się wokól nich a to nie koniec sezonu. Chyba, że ona "zginie" i zmartwychwstanie jako wampirzyczka. Oby nie Damon:D Sądzę, że Damon wkurza większosc negatywnych postaci w serialu, że może ktoś mu Andie zabije. Zobaczymy jak to będzie. Sądzę, że odcinek skończy się tak że z kimśtam się żegnamy w witamy po przerwie. No zobaczymy
Prawie dostałam zawału na tę wieść ;) ale zżera mnie ciekawość kto to będzie? Nie chciałabym by Alaric zginął, ani Jenna, Bonnie czy Jeremy. Może to będzie Jonas? Wtedy Bonnie i Luka mieliby taką samą sytuację... szkoda że nasz wujaszek nie zginie, cholerka sama bym go ukatrupiła, denerwuje mnie ten gościu... grrrr ;D
czytałam że podobno matt i john są bezpieczni
stefan, elena i damon tez na pewno, chyba że jak wyżej elena zostanie wampirzycą
jak dotąd jednak nie piła wampirzej krwi i nie sądzę żeby zrobiła to ot tak, musiałby być jakiś konkretny powód
więc kto nam zostaje?
jenna, alaric, jeremy, bonnie, caroline (chociaż wątpię), czarownicy, andie (ale czy oni są ważni?)
w sumie każdej z tych postaci byłoby szkoda
W sumie to Elena piła w ostatnim odcinku wampirzą krew, przecież Stefan ją uleczył po tym, jak wbiła sobie nóż w brzuch. Chciałabym, żeby chodziło o Elenę, ale wątpię, żeby już w drugim sezonie miała się przemienić, o ile w ogóle to nastąpi, biorąc pod uwagę różnice między książkami a serialem;/
racja, piła :D
ale zgadzam się z toba to raczej mało prawdopodobne aby zamieszanie dotyczyło eleny
zapomniałam o kat w ważnych postaciach, ale czy pozbyliby się jej tak szybko?
caroline jest bezpieczna, z wywiadu z sarą canning wynika że jenna też...
mam do Ciebie pytanie WhiteDemon: czy korzystasz z jakiegoś forum czy wyszukujesz informacje własnoręcznie? bo na jednym forum czytałam, że Candince Accola sugeruje, że postać Matta jest bezpieczna
No to chyba byłyśmy na tym samym;)
Ale widzisz, Candice sugeruje...tzn, nie jest to pewne.
Pisała, że go widziała go na planie, ale równie dobrze np. Caroline mieć z nim jakiś sen czy coś w tym guście;)
Się przekonamy.
dokładnie, się zobaczy. jednak moim zdaniem to dobrze, że ta informacja pojawiła się tak późno i dotyczy najbliższego odcinka. bo ja po prostu bym oszalała, gdyby tuż przed przerwą opublikowali podobnego spojlera
oj strasznie by bylo glupio gdyby go usmiercili. lubie jego postac slodkie bylo jak ostatnio powiedzial damonowi, ze jest jego przyjacielem.
ale to prawdopodobne bo już nie ma pierścienia. jakos do tego będą musieli nawiązac, nie bez powodu mu go odebrali
nie! tylko nie Alaric! on jest taki fajny.... :) Najfajniejszy facet-człowiek w serialu ;P
Ja tam się cieszę, że Elijah będzie w 18 odcinku:P
A uśmiercą pewnie kogoś mało ważnego, oby nie Andie bo strasznie ją lubię!
Alaric jest zagrożony? Bo teraz pierścienia nie ma..
Mam nadzieję że Alaric nie zginie. Ale jest jeszcze Katherina, nie czytałam książki, ale chyba zginęła więc w serialu może też już ją uśmiercą?
też mam taka nadzieję, ale jeśli rozpatrzymy listę osób których śmierć miałaby nas poruszyć, wykreślimy z niej tych którzy na pewno są bezpieczni, dodatkowo to odebranie pierścienia... to alaric naprawdę wydaje się być zagrożony..
oby nie
Też mam nadzieję, że nie będzie to Alaric. Myślę, że to może być Matt bo wtedy Caroline mogłaby być z Tylerem. A kto to jest ta Andie? Bo jakoś nie mogę sobie jej przypomnieć :(
matt jest niby bezpieczny, chociaż nie jest to w 100% pewne
Andie Star? nie kojarzysz?
to dość ciekawe jak oglądasz serial skoro nie wiesz kto to jest
andie to "dziewczyna" Damona, dziennikarka, z nią była ta scena w wannie
Oby nie Alaric oby nie Alaric... ;) i oby nie Jenna, bo ją też lubię....
Ja mam nadzieję, że to będzie Matt, no i może to być Andie.
Do ZuZuu: Andie to dziennikarka, która jest obecnie z Damonem...
Jenny nie usmiercą. Alaric, Andie albo Katherine- tak myślę że skoro już się tak nawróciła, że będzie pomagac Damonowi, to może pomoże im i ją zabije Klaus? Nie wiem, zobaczymy już jutro:D
Jeremy też jest raczej bezpieczny, prawda? I Bonnie. Pff, oby to tylko nie był Alaric. Wolałabym żeby uśmiercili Lukę albo Matta, ewentualnie Andie, chociaż jej też szkoda :(
klaus jej nie zabije bo nie ma się pojawić w tym odcinku, chyba że przez sługusy ;)
na stronie polskiej vampire diaries czytałam newsa że w 19 odc. ma się pojawić nowa wiedźma i było pytanie czy dołączy do temu bonnie i braci Salvatore, luki i jego ojczulka czy klausa
wynikałoby z tego że zarówno bonnie jak i luka z ojcem przeżyją
też to czytałam. ech. podobno już zamknęli rozdział wilkołaków i otwierają rozdział wiedźm. i znowu się pogubię z imionami nowych bohaterów. niektórzy twierdzili, że greta tucker (nowa wiedźma) jest siostrą luki, ale on ma na nazwisko martin. chociaż mogła sobie zmienić nazwisko. albo klaus jej zmienił