Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122907
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

#Damon i Bonie# wymyślają plan jak unicestwić #Nicka#. Z konieczności wtajemniczają w to #Elenę#, którą proszą by pozostało to w tajemnicy. Tradycyjnie #Elena# wyśpiewa wszystko #Stefanowi i Caroline# i wszyscy muszą przygotować alternatywny plan. W kulminacyjnym momencie #Elena# za plecami wszystkich zdradza plan wrogowi by w wyniku akcji nie ucierpiał #bezdomny pies#

OPIS WZORU:
Między ## wstawiacie dowolne postacie. Co kilka odcinków je mieszacie i oto gotowy scenariusz kolejnych odcinków Vampire Diares

Na prawdę zaczynam mieć dość schematyczności tego serialu. Zaczyna to się wszystko robić tak przewidywalne jak wyniki wyborów w Rosji.

użytkownik usunięty
Bobryt

A to mój:
Elena jest w niebezpieczeństwie (jak zawsze). Damon wyrusza na ratunek. Pod koniec odcinka Sztefyn spotyka się z Eleną. Zostaje bohaterem. Damon idzie się upić.

blush, wyjęłaś mi to z ust... ostatnimi czasy dodałabym do tego: Damon wyrusza na ratunek i jak zwykle załatwia mokrą robotę za wszystkich, ale przy okazji stara się wybielić Stefana, żeby on mógł zrobić wrażenie na Elenie, zniesmaczonej autodestrukcyjnymi popędami tego złego Damona # Sztefyn zaczyna rozmowę z Eleną od obrobienia dupy Damonowi i pokazaniu, że to właśnie on dba, żeby było miło, a jego brat-zwyrodnialec chroni wszystkich na siłę xD

użytkownik usunięty
Cudzoziemka87

Świetne:D

użytkownik usunięty

Tylko postaci Stefana tak nienawidzisz czy aktora tez ;d ?

użytkownik usunięty

http://media.tumblr.com/tumblr_lza0gdqOH91qmid88.gif

użytkownik usunięty

No wiesz roznie bywa. Pytam z ciekawosci

ocenił(a) serial na 3
Bobryt

Trzeba dodać, że niebezpieczeństwo okazuje się nie być wcale takie niebezpieczne, a Elena właściwie nikogo nie potrzebuje do pomocy.

ocenił(a) serial na 8
Sharpeace

kurcze, a myślałem, że tutaj można wyrażać różne opinie a nie tylko pieprzyć o dupie marynie jaki cudowny to serial

ocenił(a) serial na 8
Sharpeace

sorry, tamten post w odpowiedzi na post I_got_5_on_it

ocenił(a) serial na 5
Bobryt

jak was to boli to nie ogladajcie, coo?? -.-
xd^^
lol

ocenił(a) serial na 4
I_got_5_on_it

hehehe... Dobrze powiedziane ;D
Mnie osobiście ta święta trójca Stefan-Elena-Damon mnie kompletnie nie rusza (dziwne??? ). Co innego, Pierwotni ;D

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Popieram^^

ocenił(a) serial na 5
Paulla___

Mnie nie boli, bo się więcej nie spodziewałem po amerykańskim serialu takiego typu. ;)

ocenił(a) serial na 3
xena_4

Mnie pierwotni też bardziej ruszają. Powodują przynajmniej odruch wymiotny.

ocenił(a) serial na 6
Sharpeace

Internista z pewnością pomoże.

ocenił(a) serial na 4
Sharpeace

Rozbawiłeś mnie ;D Plus dla Ciebie.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 5

Zawsze mnie rozbraja jak cała trójka: Stefan, Elena i Damon idą pod ramię w trójkę. :D

"Internista z pewnością pomoże."
Nie potrzebny internista. To normalne, że jak zje się coś nieświeżego, to na wymioty bierze. :P