Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Włosy..

użytkownik usunięty

O talencie aktorskim Niny już pisałam, w którymś poście... Ale moją szczególną uwagę przykuwają jej włosy ! :) Są PIĘKNE, GĘSTE, ZADBANE, widać że lśnią i są zdrowe.... I tu moje pytanie ? Czy wie ktoś czy Nina ma swój naturalny kolor czy to są farbowane włosy ??
Pozdrawiam !

Wydaje mi się, że naturalne bo to nie jest jedyny film gdzie występuje w tym kolorze. Chyba że farbuje je regularnie od 15 roku życia. Cała jest ładna więc włosy też takie muszą byc:)

użytkownik usunięty
alien_2

He :) zgadzam się ładnemu we wszystkim ładnie... choć zdarzają się wyjątki, czasem ktoś jest ładny a jakiś kolor mu nie pasuje :/

użytkownik usunięty

Wydaje mi się, że je lekko przyciemnia, ale zgadzam się, że są cudne :(

nawet nie wiesz, jak dobry fryzjer potrafi zrobic z byle czego na glowie wielką zadbaną kaskadę włosów. wcale bym się nie zdziwiła, jeśli miałaby pasemka doczepiane.

ocenił(a) serial na 7

Bardzo możliwe, że to jej naturalny kolor.
Nawet włoski koło czoła wydają się być takie same jak reszta włosów -> http://3.bp.blogspot.com/_4XgOTdGPGmY/TLqaw0tA9aI/AAAAAAAABK8/azxw4xb_5wo/s1600/ nina_dobrev_1920_1200_jan202010.jpg
Ale możecie przestać zachwycać się kondycją jej włosów.
Pozostawiają wiele do życzenia -> http://celebrity-gossip.net/nina-dobrev/photo/nina-dobrev-61
Bez prostownicy są matowe i przesuszone...

użytkownik usunięty
Martusia_18

Dzięki wielkie wszystkim za informacje... :) No tak mało które włosy teraz są w dobrej kondycji ( a to przez farbowanie, prostowanie itp ) ale w " Pamiętnikach.. " ma prześliczne te włoski, wiadomo że fryzjerzy potrafią zdziałać cuda... ale widać że ma tych włosów dużo na głowie.... a już szczególnie ślicznie jej w kręconych!

No pewnie że fryzjerzy potrafią zrobic cuda, ale jak ktoś ma 3 kłaki na głowie to raczej trudniej o te cuda;P U niech chyba wiele nie potrzeba. A na tym zdjęciu wyżej co podobno ma przesuszone itd wcale nie jest tak źle;)

alien_2

mam 40 lat i od 40 lat obcinam się sam, moje fryzury robia furore na każdej imprezie w remizie .

burak3

Nie wątpię:D