Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Warto ten serial oglądac? Obejrzałem 2 odcinki narazie i zalatuje mi Zmierzchem.
Przec cały serial jest takie romansidło, czy w końcu coś - wartego uwagi - zaczyna się dziac.

ocenił(a) serial na 4
AldusPL

oglądaj, oglądaj :) Warto. Początek rzeczywiście kiepski, ale dalej się rozkręca. :D

użytkownik usunięty
AldusPL

Nic ciekawego. Nasze przygody ( czyli moje i Edwarda są o wiele ciekawsze ) a miłość bardziej gorąca.

:]

AldusPL

Rzeczywiście na początku strasznie przypomina zmierzch, no i tak romantyczne, że aż sie niedobrze robi, ale znacznie dalej zaczyna robić się ciekawie i ogląda się znacznie lepiej :) ja polecam :))

użytkownik usunięty
margo_margit

Czy możesz nie obrażac mnie i Edwarda? Dziekuje.

ocenił(a) serial na 6

Gdzie z tymi kiełkami, ke? ;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Nie byłam dawno u dentysty, wybacz.

ocenił(a) serial na 9
AldusPL

Faktycznie, to samo miałam na początku, ale teraz jestem na etapie trzeciego sezonu i z niecierpliwością czekam na każdy kolejny odcinek:) Niby serial raczej dla nastolatków, ale ja mając swoje 24 lata mam fioła na jego punkcie! ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AldusPL

pozniej zrobi sie naprawde ciekawiej, polecam przetrwac pierwsze odcinki, a zobaczysz, przekonasz sie ze serial jest bardzo dobry. wciagnie cie bardzo. ja 2 sezon obejrzałem w dwa dni :) ciekawilo mnie co sie wydarzy, jak sie skonczy.

ocenił(a) serial na 9
AldusPL

Potem będzie się dziać więcej, także oglądaj:)

ocenił(a) serial na 7
AldusPL

po kilku odcinkach romanse spadną na dalszy plan ;) pojawi się dużo ciekawych wątków i zaskakujących faktów z historii sięgających tysiące lat wstecz, i o to w całym serialu chodzi, a nie o to kto kogo kocha i jak bardzo ;p

AldusPL

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi na temat tego serialu. Skoro uważacie "Pamiętniki wampirów za warte uwagi, to nie pozostaje mi nic innego, jak przemeczyc się przez te pierwsze odcinki.