Warto ten serial oglądac? Obejrzałem 2 odcinki narazie i zalatuje mi Zmierzchem.
Przec cały serial jest takie romansidło, czy w końcu coś - wartego uwagi - zaczyna się dziac.
oglądaj, oglądaj :) Warto. Początek rzeczywiście kiepski, ale dalej się rozkręca. :D
Nic ciekawego. Nasze przygody ( czyli moje i Edwarda są o wiele ciekawsze ) a miłość bardziej gorąca.
Rzeczywiście na początku strasznie przypomina zmierzch, no i tak romantyczne, że aż sie niedobrze robi, ale znacznie dalej zaczyna robić się ciekawie i ogląda się znacznie lepiej :) ja polecam :))
Faktycznie, to samo miałam na początku, ale teraz jestem na etapie trzeciego sezonu i z niecierpliwością czekam na każdy kolejny odcinek:) Niby serial raczej dla nastolatków, ale ja mając swoje 24 lata mam fioła na jego punkcie! ;-)
pozniej zrobi sie naprawde ciekawiej, polecam przetrwac pierwsze odcinki, a zobaczysz, przekonasz sie ze serial jest bardzo dobry. wciagnie cie bardzo. ja 2 sezon obejrzałem w dwa dni :) ciekawilo mnie co sie wydarzy, jak sie skonczy.
po kilku odcinkach romanse spadną na dalszy plan ;) pojawi się dużo ciekawych wątków i zaskakujących faktów z historii sięgających tysiące lat wstecz, i o to w całym serialu chodzi, a nie o to kto kogo kocha i jak bardzo ;p