Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pytanko czy warto zacząć oglądać ten serial? A i jeszcze pytanie jakim cudem w takim
popularnym serialu gra Paul Wesley? Przez jego brwi pominąłem z 2 odcinki o.c

ocenił(a) serial na 8
klonex

Uważam, że warto obejrzeć ten serial, mi się bardzo spodobał :)

klonex

Wielu osobom się podoba. Mnie wciągnął już po pierwszym odcinku. Ale jak widziałam zajawki, to nie byłam zachwycona. Aż w końcu z ciekawości zaczęłam oglądać.
Serial jest ciekawy - mamy nagłe zwroty akcji, wciągającą fabułę, dobrze zarysowane sylwetki bohaterów, niezłą grę aktorską. Są też minusy, ale jest ich mniej niż plusów. Więc polecam. W razie czego zrezygnujesz po paru odcinkach. Ja jestem na 3 sezonie i ciągle nie mam dość.

ocenił(a) serial na 7
klonex

Zgadzam się z karolajna_7. Dodam tylko, że dla większości pierwsze około 5 odc. jest tandetne i ciężko przez nie przebrnąć ale warto bo serial rozkręca się z każdym odcinkiem i sezonem :) Pilot to zdecydowanie najgorszy odcinek ze wszystkich ;P A Paul Wesley wygląda i gra coraz lepiej, nie irytuje tak jak na początku TVD i w innych serialach ;) Życzę miłego oglądania ;)

ocenił(a) serial na 6
klonex

Warto, ale to się okazuje "w miarę jedzenia"...
Bo taki pilot VD, to po prostu koszmar, ledwo dałam radę;)
Potem jest coraz lepiej, o czym w moim przypadku chociażby świadczy fakt, iż następne 6 odcinków pochłonęłam <na raz>;)
Pytanie kluczowe brzmi: jak bardzo jesteś/nie jesteś uczulony na motywy wampirzeXD
Jeśli rzucasz pilotem w telewizor za każdym razem, gdy leci reklama Kinder Bueno z wampirem w tle, to se lepiej daruj.
Po co se nerwy psucXD

ocenił(a) serial na 10
klonex

ja również myślę że warto i zgadzam się z WhiteDemon im dalsze odcinki oglądasz tym robi się coraz ciekawiej :)
pierwszy sezon po około 6 odcinkach jest już na poziomie---> <jeju chcę następny odc!> ;)

ocenił(a) serial na 4
klonex

A po co się zastanawiać? Spróbuj, to się przekonasz, czy Ci się spodoba. Po prostu.