Czy można kupić gdzieś gadżety związane z VD, dokładnie chodzi mi o wisiorek Eleny, mam na jego punkcie obsesję :P Ze Zmierzchu pełno jest takich dupereli to może z VD też coś zrobiono? A może w jakichś znanych sklepach są podobne naszyjniki ?
Jeżeli coś wiecie to proszę o info;d
Cześć i co udało ci się dostać ten wisiorek Eleny bo mi też strasznie sie podoba i tez chciałabym go kupić
no niestety nie. Jak już gdzieś się pojawią to są strasznie drogie. Szukałam nawet po sklepach czegoś choć ociupinę podobnego, ale wszystkie otwierane wisiorki były w zupełnie innym kształcie, albo wielkie, albo jakieś serca... miałam plan żeby chociaż tam werbenę wsypać:P ostatnio mam manię na cukierki z werbeną w składzie, uspokajają:P
tak, z melisą:P nie mówię,że werbena uspokaja jak ma w składzie melise;d ale wiecie,sam fakt,że tam jest:P jak się zje połowę opakowania na raz to można się poczuć odrobinę wyluzowanym;d
tak wiec uwielbiam dziką różę i melisę,ale reszty nie próbowałam bo jakoś nie wydaje mi się żeby było smaczne,ale jakbyś spróbowała to napisz czy dobre;)
Ja już kiedyś jadłam anyżowe i szałwiowe, ale szczerze mówiąc nie pamiętam, czy mi aż tak bardzo smakowały ;) Melisy też próbowałam i była bardzo dobra :)
Nie mam pojęcia o jaki naszyjnik chodzi, ani jak on wygląda, ale daje link do oficjalnej strony sklepu z telewizji cw:
http://www.wbshop.com/Jewelry/vdjewelry,default,sc.html
Tak i oto jest odpowiedź, której się nie spodziewałam, naprawdę... z każdym zdaniem powalasz mnie na kolana...
Na takie zaczepki nie należy odpowiadać :D Lepiej żeby panowała tu przyjazna atmosfera ^^
Czy ty musisz w każdym temacie wprowadzić zamęt?! Ludzie, ile można! Nazywasz wszystkich syfiarami i debilkami - lepiej popatrz na siebie!
Najlepiej niech Ci konto usuną na FW, bo normalnych i kulturalnych wypowiedzi to Ty pisać, niestety, nie umiesz.
ty nie wprowadzaj ! Odczep się od mojego tematu, a ja od waszego
Myślicie że wszystko możecie?
Same piszecie na moich tematach, tak więc jak ja na waszych. Rewanżyk ...
Powodzenia.
Ktoś Ci zabrania pisania tutaj? Możesz komentować, ale robić to w kulturalny sposób, a nie tak, jak w swoim temacie: bluzgać każdego, kto ma odmienne zdanie i wyzywać innych od "syfiar" i "szajbusek"...
Bo może aby zaliczyć się do grona "inteligentnych i mądrych wg. Seph" też musimy zacząć bluzgać i wyzywać..
No, zaczynam myśleć, że to byłoby najlepsze rozwiązanie... :| Choć nie, zaniżanie się do jej poziomu jest śmieszne. Po co się kłócić? Inteligentną osobą na pewno nie jest i sama wiedza o tym wystarcza :)
Co innego piszesz, co innego mówisz.
Yhm, Yhm. Trzeba kulturalnie pisać , to czemu nie piszesz na moim temacie ??
wow, ty też.
Jak nie wiesz gdzie kupić wisiorek to wypad do swojego mądrego tematu.
Z tego co mi wiadomo to ten wątek nie jest przeznaczony do kłótni więc czy możecie z łaski swojej przestać się kłócić ?!
cukierki jadłam, na razie tylko głóg - były tak obrzydliwe, że wyplułam do kibla xD
Z tego co mi wiadomo to też, bo ja go założyłam i uwierz, nie po to żeby kłócić się z jakąś pół inteligentką.
ta to wypad z mojego tematu.
No może przyznasz się że ciągle spamujesz moje fora?
A może na swoim nie wypada, co?
Skończysz kiedyś? Dziewczyno opanuj się, sama zaczęłaś najazd na ludzi bo mają inny gust od Ciebie, a Ty nic tylko w kółko się powtarzasz...Nie dociera do Ciebie nic, ani sarkazm, ani aluzje a tym bardziej proste słowa, było śmiesznie na początku ale to już się zrobiło nudne, i Tobie chyba też się nudzi w "swoim" temacie skoro zaczynasz wyjeżdżać na całe forum. Nie ma o czym z Tobą dyskutować, pogódź się z tym w końcu, albo znajdź sobie nowych "widzów", bo ta prowokacja już nikogo nie interesuje...
Chyba chora jesteś ????
To one najechały na mnie pierwsze. Co piszesz, jak nawet nie wiesz jak było.
A co do tego że ktoś najeżdżał na ciebie na twoim temacie ,to nie prawda. Choć nie uczestniczyłam w tej rozmowie wiem że nikt cię tam nie obrażał.
Każdy ma inne gusta i guścika.
"To one najechały na mnie pierwsze"? A kto napisał, że żal mu mnie i blush, bo lubimy "szerokomordego" Iana? Wiesz co? Też mi jest żal. Ciebie.
Brzmisz jak dziecko z przedszkola: ale to nie ja to zrobiłem, tylko on!
Przypomnij sobie komu było nas żal bo mieliśmy odmienne gusta od niego a dopiero potem się wykłócaj.
I była umowa: my robimy wypad z twojego wątku, ty z naszego prawda? Sama to wymyśliłaś. Więc czemu nadal tu piszesz? Nie zabraniam ci bo nie mogę, ale przecież sama miałaś pretensje do Neff, że pisze sprzeczne rzeczy, więc zalatujesz mi hipokryzją.
Podejrzewam, że mi odpiszesz, więc od razu oznajmiam: niech twoje słowo będzie ostatnie, ja postanowiłam że nie będę ci odpisywać, więc już nie odpisuję, wydurniaj się dalej jak chcesz.
Słuchaj, nie potrzebuje " ostatniego słowa" bo to dla jakiś dzieciaków, nie wiem kto jeszcze tak robi..
Po za tym mówiłyśmy: nie piszemy na naszych tematach, a ty piszesz na " serial coraz gorszy"
Jak widać ty skoro na siłę się ciągle kłóciłaś.
To trzeba było dotrzymać przynajmniej ze swojej strony słowa. Nie odpisuję tobie tylko innym, jak cię to burzy to zgłoś do administracji strony.