Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Proponuję zabawę znaną chyba wszystkim użytkownikom, a mianowicie X czy Y. Zadajemy pytania dotyczące serialu, książek, aktorów grających w ,,Pamiętnikach...", scen etc.
Zaczynam:

Damon czy Stefan? :P

(Kolejna osoba odpowiada na moje pytanie i zadaje wymyślone przez siebie)

użytkownik usunięty
Ramiel

Caroline ginąca ze Elenę

Co gorsze: ugryzienie Damona przez wilkołaka czy ugryzienie Stefana przez wilkołaka?

ocenił(a) serial na 10
Ramiel

GORSZE: Caroline ginąca za Elene! uwielbiam postac C, jak by ja usmiercili to chyba bym sie poplakala :P

Co gorsze:
Śmierć Tylera czy śmierć Jeremy`ego?

elenex89

gorsze? zdecydowanie śmierć Jeremyego
ugryzienie Stefana przez wilkołaka

Elena i Matt czy Damon i Caroline?

Ananana

O rany, gorsze jest Elena i Matt, takie ciepłe kluchy w podwójnym wydaniu to już bym padła XD Stefan przynajmniej ma pazur i czasem go pokazuje;))

co gorsze: Elijah ginący z ręki Damona, czy Damon ginący z ręki Elijah??

hehehe blush mam nadzieje że trafi na Ciebie to pytanie, ciekawa jestem Twojego wyboru;)) "mistrzu nauczaj"!!! heh

Ramiel

damon ginacy z reki elijah on nie może zginać po co bym mila oglądać ten serial bez niego

Ellena przemieniona przez stefana czy ellena przemieniona przez damona

kat8

Elena przemieniona przez Damona - lepsze ;] Chciałabym zobaczyć minę Stefka, gdy dowiedziałby się, że jego własny starszy brat przemienił jego ukochaną ;)

Co gorsze: Bonnie i Damon czy Bonnie i Luka?

Neff

Z dwojga złego niech Bonnie katuje swoja osoba Luke;))
co gorsze: Damon ugryziony przez Tylera, czy Caroline ugryziona przez Tylera?? (wiadomo jak wyglądają skutki....)

użytkownik usunięty
Ramiel

Ramiel no wiesz, jak mogłaś :P Ale tak na serio, to gdybym miała decydować kto ma umrzeć to Elijah... sorry mistrzu, ale przecież jesteś nieśmiertelnyxD

O rany...Damon... ;] Choć Caroline uwielbiam..

co gorsze: śmierć Jenny czy śmierć Alarica?

ocenił(a) serial na 8

Śmierć Alarica byłaby gorsza
uwielbiam team Damon & Alaric

co gorsze: Damon gej czy Stefan zoofil?

użytkownik usunięty
emileczka0110

Damon gej, bo Stefana zoofila można jakoś przeboleć.
Co gorsze Stefan z pancernikiem (uprawiający seks) czy z koniem?

oblesne te pytania sie staje ale stefan z pancernikiem bylby oblesny jak dla mnie

A jednak!! stara, poczciwa, dawna, dobra miłość nie dała o sobie zapomnieć;)) jeśli dobrze zrozumiałam ;))

Nie wiem jak odpowiedzieć na te pytania, wszystkie opcje są baaaardzo brzydkie;)) Więc odpowiem na ostatnie niebrzydkie pytanie: gorsza byłaby śmierć Alarica.

co lepsze: Damon grający dla Eleny na fortepianie, czy Stefan grający dla Eleny na gitarze?? (rany, już nie wiem co wymyślić...:P)

Ramiel

damon grajacy na gitarze najlepiej w stylu dr hausa stefan nie ma osobowosci do gitary a damon nie pasuje do fortepiana patison to co innego

kat8

no właśnie dlatego tak to ustawiłam że nie mają osobowości do owych instrumentów ;)) Ale Damona grający na gitarze np Cliffs of Dover, ajajajajaj..... mniam;)

Ramiel

nie zadałaś pytania..... ;)