Proponuję zabawę znaną chyba wszystkim użytkownikom, a mianowicie X czy Y. Zadajemy pytania dotyczące serialu, książek, aktorów grających w ,,Pamiętnikach...", scen etc.
Zaczynam:
Damon czy Stefan? :P
(Kolejna osoba odpowiada na moje pytanie i zadaje wymyślone przez siebie)
Jeremy Taya o.O
Gorsze : Caroline pogryziona przez Taylera czy Bonnie zaczarowana przez Lukę?
Caroline pogryziona przez Tylera, Bonnie to powinna sama się zaczarować i byłby spokój:P
co gorsze: przyłapana zdrada Stefana przez Elenę czy Damona?
Hahah ^^
przez Damona, to byłby chyba koniec... bez początku.
Jenna w ciązy z Alaric'iem czy Jules z Damonem? o.O
Haha, Jules z Damonem (jeśli to w ogóle byłoby możliwe xD), Jenna to se może być w ciąży z Alariciem, będzie ciekawiej :DD
Co gorsze: Damon pogryziony przez Tylera-wilkołaka czy Damon zabity przez Elijaha? :P
Zabity x.x
Gorsze : Klaus poznaje Elenę - zakochuje się w niej.
Klaus poznaje Elenę - zabija ją.
gorsze to chyba pogryzienie.. bo gdyby został zabity przez Elijaha... (O nie!) to w obronie Eleny.
co gorsze: ciumkanie sie Steleny do końca tego sezonu czy ogłoszenie przez producentów iż trzeciego sezonu nigdy nie nakręcą?
Brak trzeciego sezonu - moja śmierć ; O
Luka - który okazał się dziewczyną, a dokładnie Sabriną nastoletnią czarownicą, czy Taylor będący jorkiem zamiast wilkiem? XD
Bonnie jako wampir ;] Co, jak co, ale nie wyobrażam sobie Damona w roli magika xDD
Stefan jako wilkołak czy Elena jako lisołak (w książce xD)?
Jako wampir (lepsza)
Damon - zabijający ludzi z zimną krwią czy będący dobrodusznym wampirkiem? :D (co lepsze?)
W serialu - Damon&Katherine (choć jestem zdecydowanie bardziej za Sterine);
W książce - Damon&Bonnie (swego czasu nawet im kibicowałam, teraz też nie mam nic przeciwko, ale tylko w książce).
Elena&Matt czy Elena&Stefan?
Tylera
Co gorsze: Damon zamknięty w grobowcu sam czy małżeństwo Eleny i Stefka xD
Damon zamknięty sam w grobowcu.. ^^
Co gorsze: Tyler jako wampir czy Caroline jako wilkołak ? ;D
Nie no, ja jebie:D Ja tu się spodziewałam jakiejś gierki a tu oczywiście off-top
;d ;d ;d
Stefcia bo obecnie nie ma dostępu do sraj taśmy
co gorsze: nasz offtop czy dialekt pokemoński
dialekt pokemoński, ponieważ trzeba troszkę przechodzić z jednej karty do drugiej by móc go rozszyfrować, a ja nie lubię się przemęczać. Lepiej pisać o dupie Maryni.
pamietniki czy true blood - lepszel;p
gdyby nie trzeci sezon true blood, to pewnie bym powiedziala ze jadnak czysta krew lepsza. Ale ostatni sezon tak spieprzyli za masakra. A z kolei TVD w drugim sezonie sie poprawilo, wiec wybieram pamietniki ;]
TVD czy Buffy (skoro juz przy serialach jestesmy)?
Buffy bo jest Spajki
Skoro już przy serialach jesteśmy
Anioł Ciemności (chyba dobrze piszę) czy Pamiętniki?
Spike oczywiście, bo ma zajebiste platynowe włosy
Damon czy ten blondyn (Eric?) z True Blood
eric ale zewzgledu na osobowosc damon jest slodki ale eric wydaje sie bardziej meski
damon czy bill ( true blood)
Pewnie nasza "słitaśność", wyciekająca z każdego komentarza w tym temacie ;]
Wracając do gry... Damon, bo nie trawie tego wiejskiego akcentu Billa i jego sławnego już "Ssssokieeeh!"
Sookie z True Blood czy Elena?
Elena. Lubię TB, ale Sookie to według mnie trochę głupiutka dziewczynka :P Delena przypomina mi poniekąd Sookie&Erica :D
Rose czy Slater?
Damon, ale Elijaha ostatnimi czasy baaardzo polubiłam :) Oby został w serialu jeszcze przez długi czas.
Pierwszy pocałunek Steleny w drugim odcinku (btw. z świetną piosenką "Gravity" :D) czy Damon&Katherine w ostatnim odcinku pierwszej serii na ganku (również niesamowita muzyka - "Bloodstream" od Stateless)?
chyba pocałunek Stefana i Eleny bo tam nikt nikogo nie udawał.
Tańczenie Vicky i Damona czy Eleny i Damona na wyborach Miss Mystic?
Taniec Eleny i Damona na wyborach Miss Mystic Falls, ale ten z Vicky też całkiem fajny :)
Taniec Stefana i Eleny na potańcówce czy Vicky i Damona? :P
kurcze zgubiłam się nie wiem czy wybieramy gorsze czy lepsze ale ja wybieram taniec Damona i Vicky, heh rock'n'roll;D
ok zatem co gorsze:
Damon oddający życie w obronie Eleny czy Stefan oddający życie w obronie Eleny?
Damon bo Elenka żadnej wdzięczności by mu nie okazała tylko poleciała w ramiona Stefana
co gorsze: cliffhanger w ostatnim odcinku czy wyjście Stefana z grobowca?
Wyjście Stefana z grobowca. Już wolałabym, żeby sobie tam z Kasią posiedział dłużej.
Która postać ciekawsza: Katherine czy Elijah?
noooo nie;)) lubie obydwie! no trudno, wybieram Elijah, może dlatego, że na tym etapie Katherine bywa już przewidywalna;))
co gorsze:
Damon zauroczony przez Klausa i próbujący zabić Elene, Czy Stefan zauroczony przez Klausa i próbujący zabić Elene??
Damon zauroczony przez Klasua i próbujący zabić Elenę. Gdyby to Stefan był zauroczony, Elenka zwiałaby do pana D. :D
Co gorsze: Elijah zakochany w Elenie czy dalsza sielanka Steleny?