Proponuję zabawę znaną chyba wszystkim użytkownikom, a mianowicie X czy Y. Zadajemy pytania dotyczące serialu, książek, aktorów grających w ,,Pamiętnikach...", scen etc.
Zaczynam:
Damon czy Stefan? :P
(Kolejna osoba odpowiada na moje pytanie i zadaje wymyślone przez siebie)
po przemianie jest pewna siebie silna i umnie dochowac tajemnice i jest mniej egoistyczna ( wymazala mimo wszystko pamiec mamie )
Tyler czy Mason
dobre pytanie :) ale chyba jednak wybiore "All I Need" taki punkt zwrotny w sumie :)
Caroline czy Bonnie ?
Uhm... Trudna decyzja, oba bardzo ładne;P Ale chyba wisiorek Eleny;P
sukienka Kat na maskaradzie czy Eleny na wyborach Miss Mystic Falls?;P
Caroline&Stefan
Pocałunek Damona
Pocałunek Damona&Kath w 22 odcinku czy scena Damon&Elena pod parasolem?
I jedno i drugie :P Lubię w nim taką mieszankę dwóch charakterów;)
Plakaty promujące sezon 1 czy sezon 2?
ten dawny byl troche podobny stefana czyli jak dla mnie troche nudnawy i bez temperamentu wole wspolczesnego
ellena porzucajaca stefana dla damona czy ellena i stefan na wieki razem
Jasne, że Elena rzucająca Stefana dla Damona!;D Sama na jej miejscu już bym to dawno zrobiła;P
Gorszy ojciec: Giuseppe Salvatore czy John Gilbert?;P
salvatore byl zaslepiony nienawiscia do wampirow takbardzo ze nie zawachal sie wykorzystac i zabic wlasnych synow gilbert byl dla mnie mniejszym potworem
stefan ktory pil krew i byl zabawny rozrywkowy czy stefan na diecie opanowany i ponury
Właściwie to nie widzieliśmy jeszcze prawdziwego Tylera-wilkołaka, ale jeśli chodzi Ci o jego postać przed i po tym, jak dowiedział się o całym wilkołactwie, to zdecydowanie po. Przed był dla mnie strasznym dupkiem, a nawet nie zwracałam na niego większej uwagi - teraz się to zmieniło, jest poniekąd w centrum uwagi ze względu na nowy wątek - wilkołactwo.
Damon&Rose czy Damon&Bonnie?
hmm... Damon i Rose bo Bonnie ma być z Jeremym a poza tym Bonnie ani troche nie zasłuchuje na Damona
nie czytałam wcześniejszych pytań więc jak powtarzam to przepraszam:
Katherine w stroju nowoczesnym czy w stroju "z epoki"( 1864 rok)
Zdecydowanie nowoczesnym :P Jest bardziej seksowna i drapieżna.
Bonnie czarownica (jak w serialu) czy Bonnie medium (jak w książce) ?
bonnie jako czarownica mimo ze jak narazie wedlug mnie niewile jeszcze potrafi
damon bedacy na diecie jak stefan czy nieunikacajacy krwii:)
Książkowa. Nie ma takich fochów jak serialowa.
Werbena czy to zioło na wilkołaki, którym Damon torturował Masona (Nie pamiętam jak się nazywało)?
werbena bardziej sie by przydala wilkolaki sa raczej na wymarciu w serialu a wampiry tam przyjedzaja na wakacje
meson czy tayler
Tyler, bo Mosona nie lubie a Tyler jest spoko
Kamień księżycowy czy medalion z bursztnem ( ten co go miał Damon i Ketherine i Bonnie i Emily) (wiem że troche dziwne porównanie ale co tam)