ranking odcinków jest do dzisiaj a co dalej? z tego co wiem odcinków jest więcej, więc może czas uzupełnić ranking?!
Następne odcinki ciągle się kręcą :) Oto tytuły:
Odc. 13 - Children of the Damned (premiera dzisiaj)
Odc. 14 - Fool Me Once (11.02.2010)
Odc. 15 - A Few Good Men (18.02.2010)
Nie wiem czy jest więcej tytułów, ale tylko do 15-tego odc. się natknęłam. A tak przy okazji, to nie mogę się już doczekać :) Pozdrawiam
Świetnie, dzięki za tę informację, bo tak właśnie patrzę, że na filmweb koniec dat odcinków i już się bałam, że znów jakaś przerwa...
Pozdrawiam :)
Nie ma sprawy :)
Ja sama myślałam, że na 13-stym odcinku chcą zakończyć sezon, ponieważ kierowałam się filmwebem. No ale na szczęście nie. Bo chyba będzie w ogóle 22 odcinków łącznie, prawda?
będzie oczywiście cały sezon czyli 22 odcinki, niestety FilmWeb ma starsze opóźnienia w weryfikacji kontrybucji :/
dodam tylko, że 11 lutego po emisji odcinka szykuje się nam przerwa w emisji serialu aż do 25 marca :/ jest to już info potwierdzone. Serial wróci 25 marca i potem aż do końca sezonu, czyli do 13 maja, nie będzie już żadnych przerw.
a drugi sezon ma wyjsc podobniez na jesieni wiec troche poczekamy ;) ale miejmy nadzieje ze kazda przerwa bedzie warta tego co nas bedzie po niej czekac ;)
ja osobiscie mam nadzieje na zwiazek Damon-Elena ;)
Aż do 25 marca?! Toż to ja uschnę z niecierpliwości :P
Ale dzięki za info...przynajmniej nastawię się psychicznie :)