Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

wszyscy rzucają się na damona bo jest taki cudny [nie twierdzę że nie jest ] ale stefan ma takie bicepsy których według mnie można by mu pozazdrościć

kasiunia_nr1

Też sobie takie bicepsy wyrób - nie będziesz miała czego zazdrościć.

Madame_7

hihihi, ale takiej klaty to już będzie jej trudniej :)

aivia

Dla chcącego nic trudnego:D

kasiunia_nr1

Żeby podzielić się z Nami tym, jakże ciekawym, spostrzeżeniem musiałaś/ eś od razu zakładać nowy temat?

Madeleine_filmweb

Znowu zabierasz blush robotę xD

Evarini

Z bólem serca informuję Cię, że Blush z niej zrezygnowała:(

Madeleine_filmweb

To straszne :( Ale trzeba iść naprzód, poradzimy sobie.

Evarini

Mam nadzieję, że kiedyś ktoś przekroczy granicę i wytrwałości Blush w tym postanowieniu legnie w gruzach :)

Madeleine_filmweb

O mały włos i byśmy wystąpiły z tymi samymi twarzami;D

alien_2

dla was wszystkich to jest temat dla osób które chcą się ze mną podzielić swoją opinią a a jak musicie coś krytykować to załóż sobie temat pt. krytykujmy ten temat zamiast zaśmiecać wszystko inne

ocenił(a) serial na 4
kasiunia_nr1

Ale wam dowaliła :P

użytkownik usunięty
kasiunia_nr1

Translate in polish please:D

ocenił(a) serial na 8
kasiunia_nr1

Piękna riposta @kasiunia_nr1 :]
Co do tematu czyli Paula Wesley'a to owszem także jest boski ;) można go podziwiać także w innym tym razem mini serialu Upadłe Anioły, które osobiście polecam bardzo - przyjemnie się ogląda pomimo tego że to kino klasy B :)
pozdrawiam :]

Bachenna

Bla bla bla

ocenił(a) serial na 8
Madame_7

Twórcze i wymyślne ;D

Bachenna

Jakże by inaczej ;]

użytkownik usunięty
Madame_7

Dlaczego bla bla, Upadłe Anioły były świetne, choć same "anioły" lekko kiczowato wyglądały :P Ale nigdy nie zapomnę z Paulem gdzie w tle leciała Sia z pięknym "Breathe me";)

Bla bla bla
:p

Madame_7

ta wciąż na bani :P

aivia

Wyraźniej Madame, wyraźniej !

aivia

Idź pilnuj imprezy:p
To już przewietrzyć się nie mogę nawet?:p
Nie rozrabiam tam tylko tutuej

użytkownik usunięty
Madame_7

Spadaj na ten dach, będziesz jak w piosence Farny "kotką na gorącym dachu" :P

Nie drażnij mnie lepeij. Jestem pijana jestem agresywna;p

użytkownik usunięty
Madame_7

Z pewnością jesteś pijana, inaczej nie wyglądałabyś jak Sosnowska:D

Może jesteśmy sobowtórami;p

użytkownik usunięty
Madame_7

OMG:D

Wizualnie oczywiście ;]

ocenił(a) serial na 7
kasiunia_nr1

ah, zgadzam się... zaglądam tu poczytać różne opinie/tematy (pomijając oczywiście te, które z góry zakładają paplanie o niczym), a muszę przewijać ekran w dół po prywatnych wymianach zdań dwóch/trzech osób zanim natrafię na coś co tyczy się założonego tematu... Nie tak moim zdaniem wygląda forum na tak popularnej stronie i to jest dopiero prawdziwe zaśmiecanie... Może lepiej założyć własne z dala od filmweb, albo zarejestrować się na stronie typu vampirediaries24

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

Biedulko :( Musisz myszką więcej poruszać, żeby coś znaleźć. Współczuję ci. To naprawdę ciężkie omijać 28 tematów offtopowych. Poświęcić 5 sekund, żeby zjechać w dół... to takie bolesne.

ocenił(a) serial na 7
BeautyAndStupid

...Stupid przecież napisałam o zaśmiecaniu tematów, a nie o offtopach, które mogą sobie istnieć

czytaj uważniej

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

Masz rację słit osiemnastko.

ocenił(a) serial na 9
BeautyAndStupid

Tylko, że zauważ, iż paplanie o niczym to właśnie offtop ;]

Martusia_18

Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę czego się szuka i już. Za skomplikowane?

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

przecież nie napisałam nic o szukaniu

Martusia_18

Napisałaś, że musisz przewijać dużo w dół zanim znajdziesz coś co sie tyczy tematu.
Nie wiem z czym masz problem. Większość zakładanych tematów jest bezsensu, jak chociaż by ten.
Jaki temat takie dyskusje;]
Natomiast nie wmówisz mi, że nie możesz niczego znaleźć w temacie dotyczącym serialowych spraw.
Typowo serialowych, jak spoilery itp.

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

ale (przykładowo tutaj) otwierając głupi temat o bicepsach chciałabym zobaczyć co ludzie piszą na ten temat (dla rozrywki lub żeby się pośmiać) ;]
ktoś kto zakłada nawet głupie tematy może traktować to serio (poznać opinie na założony temat) więc czemu miałby się w ogóle nie wypowiadać

Martusia_18

Tylko taki właśnie temat jest zaśmiecaniem forum.
Autorka tematu, jeśli tak bardzo chciała o tym podyskutować, mogła podłączyć się do offtopu:)
Do tego nie trzeba nowych tematów. Zobacz ile ich tu już jest :D

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

ale od tego jest forum ;]
ludzie, którzy nie chcąc paplać o wszystkim i niczym, jedynie o serialu, nie mogliby się dowiedzieć niczego z tego forum... ja nie zaglądam do offtopu bo mnie nie interesuje jego zawartość (wystarczy, że otworzyłam go pare razy)
a myślę, że nowe tematy nikomu nie szkodzą ;) każdy jest w końcu na inny temat (nie licząc kilku jak te w stylu "czy warto oglądać" i "damon jest taki sexi" ) ;p wtedy i tak znajdą się chętni do dyskusji, a niezainteresowani nie muszą się udzielać skoro nie chcą, uważają temat za bez sensowny, lub jeśli już poruszali ten temat wcześniej
Wchodzę na fora różnych seriali i filmów, a tylko tutaj widzę taką wrogość... niektóre osoby będące tu częściej zachowują się jakby cała ta strona do nich należała
powinni zejść na ziemię
głupi temat > nie trzeba dyskutować, ani obrażać
w końcu wszyscy jesteśmy fanami tego samego serialu :)
krytykujmy tylko tych, którzy krytykują serial ;) (chociaż i oni mają prawo do własnego zdania)

ocenił(a) serial na 9
Martusia_18

Zgadzam się :)

Martusia_18

Ta tylko przez takie tematy właśnie, inne schodzą w dół. Co potem się dzieje?
A no to, że kolejna osoba zakłada znowu taki sam temat mimo ,że on jest, w ten sposób powstaje miliard tematów.
Ludzie to lenie - nie chce im się szukać, no bo po co. Lepiej założyć kolejny bezsensowny temat.

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Tutaj też się zgadzam ;p Lenie ;p Ale ktoś chce założyć temat o bicepsach Stefana? Proszę :) O tym, że Ian i Nina są para? Proszę :) Kto ma jaki telefon/samochód? Proszę :) Kto jakie majtki nosi? Proszę :) Itp. :D Ale żeby sprawdzić czy czegoś takiego już nie ma!! Bo tematy się powtarzają, co jakiś czas powstaje nowy temat, który kilka/kilkanaście stron wcześniej już jest... A szukanie nie boli :]

anulka88

Dokładnie. Dlatego chyba to forum pobije rekord w ilości tematów.

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Jakie nosi Stefan majtki :D hahah .

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

spytam jeszcze raz - czy komuś to zaszkodziło?

muszę jeszcze dodać, że:
1. każdy może inaczej postrzegać forum, moim zdaniem np. bez sensu są te konkursy, offtopy, jakieś BMA widziałam i inne niezwiązane bezpośrednio z wymianą zdań o serialu.
i moim zdaniem offtopy, których jest na pierwszej stronie forum 13 (aż policzyłam :P ) na 30 tematów to śmieci (nie chce mi się już doliczać do tego gierek i zabaw)
2. ten temat naprawdę można by ciekawie rozwinąć i pogadać o stefanie (kto nie chce, nie lubi go, nie podoba im się - nie musi)
3. tematy które zostały daleko w tyle niech sobie tam są, w końcu wszystko musi kiedyś przejść do historii (przypomnę znowu ile jest offtopów i gierek, które rzucają reszte na drugi plan)
4. skrytykowaniem kilku losowych osób, chociaż byś chciała świata nie naprawisz - szkoda czasu i zachodu
tak musi być, taka kolej rzeczy i istota forum

można w odpowiedzi podać link do tematu sprzed jakiegoś czasu i zakończyć dyskusje, osoba dostanie to co chce (jak na innych forach widziałam)

a może przez ciągłe przechodzenie na prywatne dyskusje w tematach, ludzie nie chcą czytać tego co nie jest na temat i zakładają nowy, w nadziei, że dostaną odpowiedzi jakich szukają...
to może być przyczyną i skutkiem... ktoś o tym pomyślał?

ocenił(a) serial na 7
Martusia_18

sorry, offtopów na 2 stronie (nie spojrzałam, że siedzę na drugiej ale to chyba mało istotne)

Martusia_18

Czy Ty wiesz po co jest temat offtop???????
Widzę, że nie bardzo. A no po to, by nie zaśmiecać innych tematów, związanych z serialem oraz żebyś nie musiała biedna istotko przewijać się przez inne wypowiedzi, niezwiązane z danym tematem. Dużo się na nim udzielamy dlatego jest ich tyle ile jest.
BMA - jak najbardziej jest związane z serialem. Zrobiliśmy sobie własną małą galę. Wiesz takie nasze "oscary". Wszystko jak najbardziej na temat. Widzę, że jesteś na tyle leniwa, że nie chce Ci się nawet tego czytać.
Śmieciem to jest właśnie ten temat. Niczego nowego nie wnosi.
Gierki sa na każdym forum - również związane z serialem ;]

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

te "pare razy" jak otworzyłam offtop trafiałam na rzeczy nie związane z serialem, tylko jakieś prywatne pogaduszki a nawet coś o Bieberze ;O ...
a przede wszystkim nie konkretne to jest, ja wolę mówić konkretnie o czymś dlatego pasuje mi tak jak jest, że jest ten offtop dla osób spędzających tu mnóstwo czasu
BMA - nie będę tego komentować, bo zajrzałam i się załamałam, gdybym nie zajrzała co to jest to bym nie odzywała się na ten temat

Martusia_18

Ja pierdziele........

Po to jest OFFTOP, żeby mozna było umieszczać tam posty niekoniecznie związane z serialem. I tak w tenże oto piękny sposób nie zaśmieca się innych tematów.
Niby co Ci nie pasuje w BMA?:>

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

to, że nie jest dyskusją na temat serialu, a takie jest przeznaczenie forum, i powtarzam, że mi to nie przeszkadza... sprawdziłam co to jest i tam nie zaglądam
odpowiedziałam tylko na zaśmiecanie, że każdy ma swoje zdanie co jest śmieciem, a co nie :)

Martusia_18

Poczekaj, poczekaj, uważasz, że BMA nie jest dyskusją na temat serialu?;>
W takim razie pytam : na kogo myś my oddawali swoje głosy przez parę dni?
Na Modę na sukces?
Czekaj, może na M jak miłość?
Hm, może Zbuntowany anioł?
Choć, chyba masz na myśli Na Wspólnej.

Notorycznie podkreślasz, dyskusję na temat serialu. Proszę bardzo, wyobraź sobie, że mamy taki temat ;]
"Pytania dotyczące serialu, cz. 2"
"Trzeci sezon - spoilery i dyskusje"
Zaskoczona? Pewnie tak
Czy może nie zauważyłaś tychże tematów? Napiszę Ci dlaczego;] Przez takie tematy jak ten chociażby.