wszyscy rzucają się na damona bo jest taki cudny [nie twierdzę że nie jest ] ale stefan ma takie bicepsy których według mnie można by mu pozazdrościć
Zgadzam się. Offtop jest ogólnotematyczny. Spojlery, opisy odcinków, soundtracki, to tematy, które pozwalają zdobyć tajemną wiedzę z VD:P Resztę można pominąć. Nie ma co się koncentrować na tematach, które zaśmiecają, one będą i koniec. Zaraz sprawdzę te bicepsy Stefka, coś mnie anulka88 buja:P
Eee...Aaaa...Hmmm... że co jak suchar, przepraszam bardzo Szanownego Pana, bo się zdenerwuję! :D Żaden suchar! :D
Nie ma co się denerwować:) Stefek, no coż:P Jest ,jaki jest:) Na forum fsd nazwaliby go suchy biceps:P
Podsumowując:
Każdy ma prawo zakładać temat. Jeżeli ktoś uzna, że temat nie jest wart jego komentarza, to nie musi wyrażać swoich spostrzeżeń, opinii, niekiedy złośliwości:) Nie ma co się napinać:P Poza tym nie widziałem na forum żadnego tematu związanego z wątłymi bicepsami Stefka. Musicie przyznać, że jest oryginalny!:P Niestety Madame, ale Martusia utarła Ci nochala:) hehe
Ja proponuję zostawić offtop i przenieść się tutaj:) Z drugiej strony, to obojętne mi, gdzie rozegra się wojna:P
Czy Ty też nie rozumiesz tego, że jak zakładają te bezsensowne tematy, inne schodzą w dół? Potem kolejne powstają, takie same jak są na dole. Dlaczego? Ano przez bezsensowne tematy właśnie, które są na górze i przez lenistwo ludzi.
Trzeba walczyć, aby najlepsze tematy były na samej górze!!!:P Proponuję zlikwidować wszystkie tematy i zostawiać tylko te najgorętsze, np. offtop:) Albo zatrudnić jakiegoś porządkowego. Przy czym Droga Madame nie możesz zabronić komuś otwierania tematu, bo każdy może się rozwinąć i stać się miejscem do nawiązania, chociażby poważnej dyskusji albo nawet miłości:P
No jasne, a potem znowu ktoś da temat " Hej! Jaka piosenka leciała w odcinku 17, 2 sezonu, bo nie mogę nigdzie znaleźć."
Gdyby zlikwidowanie tematów było takie proste... ;] Nie posiadam takiej władzy niestety ;]
Twoim zdaniem : jak niby ten temat (przykładowo) mógłby się rozwinąć?;]
Poza tym moja pierwsza odpowiedź, do tego tematu, była jak najbardziej na temat. Że tak się powtórzę:P
Albo: Czy ktoś wie jakiej marki zegarek nosi Stefek s02e04?:P Może Swatch:P? Niech ktoś mi pomoże, bo już nie mogę:P plissss hehe
Dokładnie xD
Nie zdziwię się jak się pojawi : "Hej! Ludzie pomóżcieeeeeee! W jednej ze scen, sezonu 1 odcinek 18, Dejmon był bez koszulki, w samych spodniach co nie. Wystawały mu majtki, Właśnie - jakiej to firmy?! Błagam bardzo mi na tym zależy! Szukam i szukam i nic, a chciałabym sobie w antyrame powiesić czy coś. Z góry dzięki za pomoc."
Majty są od Prady. Na allegro hulają po bańkę pięćset. Jak chcesz mam takie:P Przyjedź na kawę, to Ci pokażę jak leżą:P
O ja!!!!!!! Dzięki Ci wielkie ;*********
Dobra zara wejdę na allegro i je kupie. Nawet takie drogie nie są. Super, jeszcze raz dzięki. Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi.
Są dobre, mówię Ci. To ponoć jakaś wenezuelska bawełna, czy coś, nawet nie gryzą w dupsko! Szukaj takich z gratisami, ja jak kupowałam to maxi pakę "dureksów" dostałam haha hihi:P
Wenezuelska bawełna??? O jaaaxD Ty no wiadomo, że nasz Dejmonek słodziutki, kochaniutki byle czego by nie ubrał :PPPP
Mmmm ja tam bym go mogła ugryźć w dupsko xDDD Mrau!!!
Dostałaś z dureksami?! No bomba:D
Heh, a to było w "kup teraz"?" :)
Nie no co Ty hihi. Ja to nawet se za priorytet 100 zł więcej zapłaciłam, no co, nie będę taka, przecież to Damonkowe:) Lubię szybko, wiesz hehe, ale bezpiecznie:P Nie to co teraz ta młodzież. Ten koleś od którego brałam, to ma nick alfons. Z tego co wiem, to mu tylko w dizajnie zostały panterki i lamparcice, boskie mówię Ci:P
Już zakupiłam!
Jaaa dopiero będą za 3 dni. MASAKRA!
Duże one są ;) No wiesz muszę wiedzieć jaką antyramę zakupić co nie xDDDD
Jaką antyramę, no co Ty hehe. Kup sobie worek próżniowy, weź rurę od odkurzacza i wyssij ten tlen, mówię Ci jak widoczek. O wiele mniej miejsca zajmują, do torebeczki, do walizeczki, normalnie wszędzie się zmieszczą:) Jeb aniutkie cudeńko:P
Ale ja ich nie chcę zniszczyć:((((
Niech zostana takie jakie są. W końcu oryginalny rozmiar Dejmona ;]
Chciałbym to kontynuować, ale zmęczony jestem. Uśmiałem się konkretnie, mam nadzieję, ze Ty też?, pa. Dobrej nocy:)
Innym razem stworzymy lepszy temat, nie tam jakieś bicepsy. Urobimy go tak, że padniesz ze śmiechu. Widzę, że trudno Ci dogodzić:P Ale mam swoje sposoby:)
na górze, na dole, kto jak woli ;D
trzeba zrobić nową konstrukcję forum, aby każdy miał co chce
ja dalej preferuje nowe - na górze, stare - na dole (tam ich miejsce) ;P
Stare, ale jare:P
Oczywiście, te na temat np. piosenek w serialu, dyskusje na temat trzeciego sezonu itp.
Mój wujek też ma bicepsy i duużo ludzi mu ich zazdrości.Ale nie taki jak Stefan.Taki jak Stefan to tylko mój sąsiad.
Mój sąsiad wiesz.... mrrrr... ale odwiecznym problemem jest niestety jego żonka..
<po cichu w pewną księżycową noc... kobieta opuściła swego męża z pięknymi bicepsami na kształt stefanowych,żeby się nim podzielić z innymi(kobietami),bo to dobra Samarytanka była>
Ja mogę się nią zająć. Spuszczę na nią Labradora, jak będzie szła po bułki do sklepu:P
Szkoda uwielbiam brudne roboty:) Chciałem pomóc, ewentualnie mogę zagadać tą żonkę, ale to będzie kosztowało:)