wiem ze ma chyba jakis zwiazek z klausem ale w ogole nie pamietam kim ona jest i w jakim odc sie pojawila.. w jakiejs retrospekcji chyba. gdzies zobaczylam imie charlotte na jakims forum amerykanskim ale tam nic nie bylo napisane kim ona jest
RacjaXDXD
Chociaż..dwa razy nie mów;)
Może skoczyli kiedyś razem do Vegas, na szybki mariażXD
A tak na poważnie, od pytań jest ten wątek: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Pytania+dotycz%C4%85ce+serialu+cz.+2,1629277
JESTESCIE ZALOSNI.
stad wzielam imie charlotte:
YOU KNOW WHAT WOULD BE A GAGGER IF CHARLOTTE HAD A CHILD WAS WORKING CLOSE WITH THE ORIGINAL FAMILY BEFORE THEY WERE TURNED FOUND OUT ABOUT KLAUS' FATHE(S) AND MOTHER WAS IN LOVE WITH KLAUS OR ELIJAH WAS ONE OF THE SHAMANS/WITCHES TO BIND KLAUS TO THE SUN AND MOON CURSE OR ENLISTED THEIR HELP WAS KILLED AFTERWARDS AND BECAME A VAMPIRE OR MAYBE WAS THE MOTHER BY EITHER KLAUS OR ELIJAH TO HER CHILD WHICH WAS THE ANCESTOR OF KATERINA? HMMMMMM...THATS A SCANDAL ACTUALLY BECAUSE THAT WOULD MEAN KLAUS AND ELIJAH WOULD BE HITTING THE MOVES ON THEIR DESCENDANT ONLY BECAUSE SHE LOOKS LIKE CHARLOTTE...SO SCRACTH THAT. BUT THE REST IS COOL
23 days ago by A Wikia contributor Reply
Charlotte was not a doppelgänger, she was the Original Petrova. You are all asking why a Petrova was used to be the sacrifice for the curse, well my answer to that is somebody had to be. Perhaps like people have said before Charlotte got on the wrong side of the Witches and they bounded her to the curse and cursed her whole family or another guess is that Charlotte had a good relationship with the Witches but a bad one with Klaus, maybe Klaus sacrificed her so the Witches did what Bonnie did with Elena and brought her back by putting her soul in another persons body. Because Klaus didn't have any use for Charlotte he didn't kill her because she wasn't a doppelgänger and needed to have a child to ensure that the Petrova blood line would carry. Possibly - and I am not saying this is true - Charlotte was turned into a Vampire by an Original who could have been any of Klaus' siblings to stop her having any children because we know that his family wasn't too keen on the curse or it being broken. But, like Katherine she had a child is secrecy.
Just my take on what could have happened :)
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Charlotte+Petrova,1739462
kolejna osoba o to pyta, wiec dziewczynki zanim zaczniecie wysmiewac doedukujcie sie na temat tego serialu i fabuly.
A Ty nie znasz słowa "ironia" ?
Jak widać umiesz wyszukiwać informacje, więc na przyszłość nie zaśmiecaj forum.
forum z tego co widze to Ty zasmiecasz. Poza tym akurat ironia tutaj byla zupelnie nie na miejscu. Poprostu chcialam sie czegos wiecej dowiedziec a to jest forum serialu wiec chyba mialam prawo do pytania. a to ze uzylas jak to mowisz IRONII bylo nie na miejscu. tak apropo to nie ironia a zwykle chamstwo.
walki kotów Auuuuu xD walki kotów Auuuuu xD <poproszę budyń i wannę!!> i to pieronem :P
widze ze ta rozmowa naprawde do niczego nie prowadzi. Nie wiem ile masz lat dziecko ale po Twoich wypowiedziach i zachowaniu na forum wznioskuje ze masz jakies gora lat 16.
No to źle wnioskujesz. A jak ze mną rozmawiasz to się zastanów z którego konta piszesz.
hahah nie musze sie zastanawiac z ktorego konta pisze bo to jest jak dla mnie bez roznicy. ale chyba widze ze ty masz z tym jakis problem. Skonczmy tą rozmowę bo jak widac nie ma to najmniejszego sensu. forum raczej nie na tym polega. zadalam pytanie chcialam uzyskac odpowiedz niestety odpowiedzi nie otzrymalam bo ktos lubi "ironie" chociaz zycze ci abys nauczyla sie uzywac ironii we wlasciwych momentach. i zaczela rozrozniac chamstwo od ironii.
Na razie to Ty masz jakiś problem i to poważny. Odpowiedzi nie otrzymałaś i bardzo dobrze, bo sama jej poszukałaś. Jak widzisz korzystanie z google trudne nie jest. A jeżeli mój pierwszy post odebrałaś jako chamstwo, to rzeczywiście lepiej zakończyć tą dyskusję.
=) próbuje się wkupić do waszej piaskownicy w której stoi solidny zamek z wielką żelazną bramą :D
Nie widziałam go:P Ale też miał Iana na avatarze, był dowcipny i flirtował z dziewczynami:P
Czy ja flirtuje z któraś odpowiedz brzmi nieeee :D a może jestem jego kolejnym wcieleniem ? hmmm... sprawdzę wielką księgę ewolucji .. chwileczkę... ślimak... żółw.... orka to nie ten rodziła .... bogobojna dziewica....ksiądz ach.. wspominam te czasy i moje parafianki xD yhmmm... przykro mi nie znalazłem musiała tu zajść jakaś pomyłka ;D
dziewczyny czasem to sobie czytam i rozumiem, że Was to denerwuje: nowe wątki, pytania i opinie osób, które niedawno odkryły serial i to forum....jednak okażcie trochę wyrozumiałości, wystarczy odpisać takiej osobie w którym wątku powinna Waszym zdaniem się odezwać, albo krótko odpowiedzieć i tyle. Ktoś kto jest rzadkim gościem tutaj nie ogarnia od razu forum:)