Ponieważ tam kończy nam się miejsce, przenosimy zabawę tutaj :P
Poniżej wyniki głosowania na dwójkę nominowanych w tym tygodniu. Walka była bardzo zacięta:
Bonnie - 50 głosów
Alaric - 46 głosów
Przepraszam, bo będę subiektywny, ale z wielkim bólem serca żegnam Bonnie :-( Miałem nadzieję, że jej się uda, no ale cóż...
1, 2, 3 ..... ?
12. Bonnie Bennett
13. Matt Donovan
14. Jenna Sommers
15. Lexi
16. Pearl
17. Szeryf Elizabeth Forbes
18. Mason Lockwood
Kto będzie następny?? Okaże się już za tydzień.
A tym czasem ocaleni ostatnio bohaterowie wracają do gry. Przypominam, każdy raz dziennie daje swojemu ulubieńcowi kolejno 3, 2 i 1 punkt.
Oto lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Elena Gilbert
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Katherine Pierce
Stefan Salvatore
Alaric Saltzman
Jeremy Gilbert
Tyler Lockwood
Anna
Elijah
Rose
Do dzieła!!! :-)
Dobry pomysł;)
Oj, tylko czterech głosów brakowało Alarickowi, całe szczęście że Bonnie odpadła :D
3 pkt - Elijah
2 pkt - Caroline
1 pkt - Damon
3 pkt - Elijah
2 pkt - Damon
1 pkt - Caroline
Bonnie... zarozumiała jest cholernie, co mnie denerwuje. Ale za to fajnie zaczęła grać Caroline, chociaż dla mnie jeszcze jej trochę brakuje do podskoczenia na miejsce Damona ;d
okey
a tak pokrótce ktos wyjasni mi jak oddaje sie głosy?sory ale nie mam juz czasu na szperanie w starych postach
Kazda osoba raz dziennie może głosować. Przyznajemy ulubionym bohaterom kolejno 3, 2 i 1 punkt. W piątki podsumowuje punkty i dwie osoby które uzyskają najmniej punktów są zagrożone i i do niedzieli głosujemy kto ma odpaść. Tak po krótce:-)
Bonnie odpadła!!!!! <cieszy się> No nie lubię tej zołzy i tyle ;P
Damon - 3
Caroline - 2
Jeremy - 1
3 pkt niezmiennie Damon ;)
2 pkt Tyler
1 pkt Alarick (żeby zagrożony nie był;p)
a ja żałuje że Alaric nie dopadł, bo Bonnie jak dla mnie ostatnio się nawet fajna zrobiła, Alarica w ogóle nie ma i robi się nudny...
3 pkt. Stefan
2 pkt. Elena
1 pkt. Jeremy