Ponieważ tam kończy nam się miejsce, przenosimy zabawę tutaj :P
Poniżej wyniki głosowania na dwójkę nominowanych w tym tygodniu. Walka była bardzo zacięta:
Bonnie - 50 głosów
Alaric - 46 głosów
Przepraszam, bo będę subiektywny, ale z wielkim bólem serca żegnam Bonnie :-( Miałem nadzieję, że jej się uda, no ale cóż...
1, 2, 3 ..... ?
12. Bonnie Bennett
13. Matt Donovan
14. Jenna Sommers
15. Lexi
16. Pearl
17. Szeryf Elizabeth Forbes
18. Mason Lockwood
Kto będzie następny?? Okaże się już za tydzień.
A tym czasem ocaleni ostatnio bohaterowie wracają do gry. Przypominam, każdy raz dziennie daje swojemu ulubieńcowi kolejno 3, 2 i 1 punkt.
Oto lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Elena Gilbert
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Katherine Pierce
Stefan Salvatore
Alaric Saltzman
Jeremy Gilbert
Tyler Lockwood
Anna
Elijah
Rose
Do dzieła!!! :-)
wybaczcie że wczoraj nie było podsumowania, miałem awarię internetu od 20 i dopiero rozwiązali problem :-/ Już podsumowuję , także dajcie mi 20 minut :-)
Oto wyniki głosowania z całego tygodnia:
1. Damon Salvatore - 270 pkt
2. Caroline Forbes - 246 pkt
3. Tyler Lockwood - 115 pkt
4. Anna - 105 pkt
5. Elijah - 96 pkt
6. Katherine Pierce - 77 pkt
7. Stefan Salvatore - 76 pkt
8. Alaric Saltzman - 72 pkt
9. Elena Gilbert - 64 pkt
Tak więc 1 i 2 miejsce w dalszym ciągu dla Damona i Carolina, są niezwyciężeni póki co, nikt nie jest w stanie im zagrozić miejsc na podium xD Na 3 medalowe miejsce wraca w tym tygodniu wilkołak Tyler :-) Tuż za nim Anna (wielka szkoda, że reżyser ją uśmiercił w 1 sezonie :-( ), troszke słabiej Elijah, za nim złowroga Katherine :-) Na ostatnim niezagrożonym miejscu Stefan.
Najmniej głosów zdobyli nie po raz pierwszy już Alaric i, co mnie zaskoczyło , Elena :O
I to na nich głosujemy do niedzieli. Każdy raz dziennie może zdecydować kto odpada w tym tygodniu. Alaric czy Elena?
Wybór należy do Nas, więc do dzieła!!! ;-)