Ponieważ tam miejsca zostało niewiele, a konkurs się cieszy dużą popularnością, przenoszę go na nowy wątek xD
Oto wyniki głosowania na nominowanych bohaterów:
Elena - 28 głosów
Alaric - 44 głosy
Żegnamy wobec tego Alarica. Nominowany był kilkakrotnie, zawsze wychodził obronną ręką, ale Elena okazała się mocniejszym zawodnikiem xD Tak więc w podsumowaniu ogólnym Alaric zajmuje miejsce 9:
1, 2, 3 ..... ?
9. Alaric Saltzman
10. Jeremy Gilbert
11. Rose
12. Bonnie Bennett
13. Matt Donovan
14. Jenna Sommers
15. Lexi
16. Pearl
17. Szeryf Elizabeth Forbes
18. Mason Lockwood
Kto będzie następny?? Okaże się już za tydzień.
A tym czasem ocaleni ostatnio bohaterowie wracają do gry. Przypominam, każdy raz dziennie daje swojemu ulubieńcowi kolejno 3, 2 i 1 punkt.
Oto lista bohaterów, którzy nadal liczą się w grze:
Elena Gilbert
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Katherine Pierce
Stefan Salvatore
Tyler Lockwood
Anna
Elijah
Do dzieła moi drodzy!! :-)
Caroline - 3 pkt
Anna - 2 pkt
Tyler - 1 pkt
Co Wy widzicie w tym Elijah? Przecież ten facet jest tak żałosny że aż żal patrzec na niego w serialu :-/
Ega mnie również dziwi to, że Elijah doszedł tak daleko, a odpadły o wiele lepsze postacie - choć dla mnie i tak jest ciekawszym bohaterem od Anny, a Katherine nie lubię, dlatego głosuję na przemian na Tyler'a i Elijah, bo nie mogę się zdecydować, czy któregoś z nich tak na prawdę lubię. ;P W sumie dla mnie jest najważniejsze to, żeby przeszedł Damon i Caroline, bo ich uwielbiam xD
Żałosne to są takie komentarze. To chyba indywidualna sprawa każdego, ja nie cierpie Bonnie, ale są takie osoby które ją lubią i co, mam ich krytykować?
Elijah nie jest dla mnie żałosny, jest świetny. Tobie się nie podoba, okej, nie głosuj.
Nie masz innych zajęć, tylko umieszczanie beznadziejnych wpisów w każdym temacie?
3-Damon.
2-Elijah.
1-Caroline.