jak nazywa się piosenka która leci w tle, kiedy Stefan i John rozmawiają (S02E13) mniej więcej w 15:42 czasie
Jeszcze nie :P Zresztą kolejność też się czasem zmienia, w zależności od tego na co mam ochotę, bądź od szybkości i dostępności pobierania.
Moonligh już mam cały, więc jest następny :)
No dobra napiszę jeszcze raz :D
Na PLL czekam do końca marca, bo chcę wszystkie na raz (jak się uda z czasem) obejrzeć.
90210 chyba zacznę jako kolejne, i będę już na bieżąco do maja :P (4 sezon)
Once Upon a Time, też mam wszystkie (13 odc), ale leci na bieżąco teraz więc jeszcze troszkę poczekam.
AAAA jutro Statek :D Tylko nie wiem kiedy będzie dostępny do pobrania i napisy ;/
A bliżej nie określone:
Przyjaciele, Rzym, Dynastia Tudorów, Miasteczko Twin Peaks, Buffy, Cień Anioła.
Pewnie coś jeszcze dojdzie, ale już nie chce dokładać póki nie skończę tego co mam:D
Ohoho... I tak pewnie nie ogarnę... ;p Bo dużo... Tym bardziej, że nie widzę Twoich głosów, więc rozumiesz... :))
Ja z Twoich w całkiem bliskiej przyszłości to tylko "Buffy..." a kiedyś "Statek" reszty póki co nie zamierzam... Ale zobaczymy, nie mówię "nie" :D
:D Jakiś czas temu ułożyłam 10 (teraz oglądam 3 z listy) a później kolejne itd. Wiesz... Jak patrzę na 10 to tak nie przeraża jak 50 np. :D Także w głowie mam dużo już na przyszłość :P
Ja wystarczy, że przelecę profile dziewczyn i już mam z 15 seriali więcej na liście :D Więc na razie tego nie robię ;P
Ja na "początek" (a boję się że przerodzi się to w wieczność... :D) chcę obejrzeć seriale z ulubionymi aktorami także trochę mi się zejdzie :D
Uciekam pozmywać a później serial pooglądam :D
Pa :*
Ooo... :/ Szkoda... Ja jakwrócę (koło 14) to sprawdzę wyniki...
Skończyłam 1 sezon :D
Już widziałam... Szkoda, że nie wygraliśmy... Ale już kolejna afera wyszła... :P Czepiają się jej za to co powiedziała...
Ale ogólnie wyniki troszkę mnie zaskoczyły... Z mojego głosowania filmwebowego tylko jeden strzał okazał się celny... ;o :D Montaż :D I teraz nie wiem czy to ja nie mam gustu czy Oscary spadają... :)
Oj może nie powinna tego tak ująć, a robią straszną aferę... No ale cóż... Oscary za nami... ;p
:*
http://film.onet.pl/specjalne/oscary-2012/holland-akademia-popelnila-harakiri,1, 5038457,wiadomosc.html
Uciekam na zajęcia :) Pa :*
Postaram się wpaść dzisiaj jeszcze, ale nie wiem jak się wyrobię, do 20 na uczelni... A jeszcze 2 sezon chcę zacząć :D
I to mocno przegieli :D
U mnie w porządku,po staremu :D
A u Ciebie wszystko gra?:D
Hej :*
A mi tam jakoś nie przeszkadza za bardzo... :) Ale ta opcja "online"... :/ Kicha...
Skończyłam 1 sezon :D Dzisiaj mam zamiar zacząć 2, ale zobaczę jak się wyrobię... ;p
A u Ciebie? :P
Hah,Ty to jednak jesteś konsekwentna :)
Ja nic nie oglądam,nie mam czasu nawet :)
Zwięzła odpowiedź :PP Ale coś tam pamiętam ;p
Ja uciekam się myć, później serial i spać, bo jutro na 8:30 ;p
Rano zajrzę, ale standardowo pewnie nikogo nie będzie :D
Dobranoc już mówię :) :*