niedługo juz wakacje. Chciałabym zacząć oglądać jakiś serial tylko nie wiem co wybrać [ogladałam już: 90210, pamiętniki wampirów, plotkara, pretty little liars i zaczełam ogladać teen wolf] .. może zaproponujecie cos co może mi się spodobać
Moonlight (tematyka wampiry jak lubisz :serial jest krótki bo ma tylko 16 odc. ale świetny , leci właśnie na TVP1 we wtorki o 22.30 i 23.25 po dwa odcinki na raz i 21 czerwca będzie 3 i 4 odc. ) Hmmmm co tam jeszcze może Nikita (2010r.) też leci na AXN w piątek o 21.00 i 22.10 również dwa odcinki i też niedawno się zaczął . Ja na razie to oglądam ;) Jak mi się coś przy pomnie to jeszcze dam znać ;)
Ja wczoraj zrezygnowałam z 6 odcinka. Nie mogę się jakoś na nim skupić a potem nie wiem o co chodzi. Może kiedyś sobie nadrobię na spokojnie na laptopie.
A 6 był całkiem fajny odcineczek, pełen akcji . Fajny był moment Alex i Michaela i ta cudna pioseneczka w tle mmmm ;)
tu jest tylko ucięty i rozłożone na dwa filmiki :/ :
http://www.youtube.com/watch?v=m0M6cZuyemE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=-abwPuZXgII&feature=related
Piosenka cudna, wczoraj na nią trafiłam bo postanowiłam zapoznać się z muzyką z reszty odcinków żeby nie żyć ze świadomością, że odpuściłam sobie serial a tam były jakieś perełki:P Ale jeszcze nie skończyłam, mam 100 innych soundtracków do przesłuchania xD
Jak tak zachęcacie, to chyba się zdecyduje pooglądać tą nową Nikitę :)
Acha i z seriali w klimacie, którym wymieniłaś polecam też Hellcats (o cheerleaderkach) i Blood Ties (o wampirze)
Ja tam właściwie te 5 odcinków nie dla Nikity oglądałam, tylko dla Alex :P Ale odpadłam...:D Nadrobię, skoro tak zachwalacie :P
Hellcats to ja też w sumie mogę polecić ze względu na Reda, Travisa i Jake'a ;) Bardziej wciągała mnie ta prawna część serialu niż sportowa.
no ja też oglądam Nikitę ze względu na Alex .Lubię jak są te różne akcje ;) i czasem jakaś fajna pioseneczka się trafi :)
Zgadzam się, że fajny jest Moonlight. Krótki ale bardzo wciąga. Lubię też Tudorów i Spartakusa- oba sezony:D
No to może jednak będę dalej oglądać, ale już nie na AXN. Jakoś nie potrafię oglądać seriali w TV, filmy jakoś jestem w stanie, ale seriali już nie. Tylko mnie to rozprasza;p
To było super! Podobnie jak ,, Mubasa" (Tak to sie chyba pisało :P) - anime rozgrywające się w małej lidze piłki nożnej. A jak animowane to jeszcze, ale już nie dla dzieci, jest do polecenia ,,Death Note" .
Ja pamiętam, że uwielbiałam oglądać Sailor Moon, ale rodzice mi w pewnym momencie zabronili tego oglądać twierdząc, że staję się po tym agresywna :D
Najlepszy był oczywiście Tuxedo:D http://peachesofpie.webs.com/photos/Sailor-moon-characters/TuxedoMask.jpg
Ja to lubiłam Trzy Gwiazdy i ich finałowy koncert ;) to były czasy :D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=qKvSe4tAQzw&feature=related
Tsubasa chyba;)
Też oglądałam!
"Sailor Moon, ale rodzice mi w pewnym momencie zabronili tego oglądać twierdząc, że staję się po tym agresywna :D"
Haha, matka mojej niegdysiejszej kumpeli zabroniła jej oglądać SM, używając bardzo podobnych słów;)
Coś w stylu:"Jezu, a moja to oglądała taką tą porąbaną japońską kreskówkę gdzie się wciąż leją i pełno jakichś kretyńskich potworów..." XDXD
Moja jakoś mi nie jęczała;)
SUPERNATURAL - bracia Dean i Sam przemierzają Stany czarną Impalą polując na różne istoty nadprzyrodzone np. strzygi, wampiry, demony, wilkołaki. Dużo akcji i humoru, dreszczyk lęku i bezcenne teksty Deana. Serial z sezonu na sezon jest coraz lepszy. Polecam.
Kiedyś lubiłam jeszcze taki krótki serial (tylko 8 odcinków) w którym grał Travis Fimmel , Sarah Wayne Callies, Leighton Meester , Lucy Lawless Tarzan na Manhattanie(Tarzan 2003 bodajże ) (oj jak ja go lubiłam ;)) albo "Cuda"(2003 Miracles) też super według mnie :) ale zależy jaki kto ma gust ;)
Ten Tarzan to przypadkiem nie na Polsacie leciał? Bo coś kojarzę :)
A jak straocie z Polsatu to mogę też polecić do oglądania ,,,Roswell, w kręgu tajemnic"
ja na TVN 7 oglądałam ;)
o i" Gliniarze bez odznak " z Tiffani Thiessen , Peter Facinelli też lubiłam :)
Ja też lubiłam ,,Glinarze na rowerach", czy jakoś tak :P Ale to już zupełna prehistoria :D
Z nowszych policyjnych to lubię NCIS, ale to główne, LA mi się nie podoba :)
A no i "Klątwę upadłych aniołów" Ci polecę jeszcze.
Jest to krótki serialik i nie powinien Cię nudzić;)
Choć 1 odcinek niespecjalny.
Jak wszędzie;)
"Tudorowie" są genialni, 'Przygody Merlina" są też wciągające - choroba, aż się stęskniłam za tymXD
"True Blood" czy 'Grę o tron" chyba nie trzeba przedstawiać - też polecam gorąco, aczkolwiek są krwawe i ostre;)
Teraz cały czas słyszę o tym serialu Gra o tron i już nie mogę się doczekac kiedy to obejrzę:D Podobno fajny serial też jest Borgiowie:D
One tree hill, How I met your mother (zajebiste!), True blood, Desperate housewives lub przeczytaj sobie książki "Pamiętniki wampirów"
borgias to najnudniesza pokuta jaka moze ci sie trafic ale ok. sama ocenisz,
ja moge polecic z ostatnich The Killing, i myslalam nad wires...
Nie mogę znaleźć tego Wires na filmwebie:/
A ok, mam , chodziło o The Wire tak ?
Dobra, ulżyło mi, nie wpisze tego na listę :P
Ok. tak, chodziło mi o Wire mówiłam o tym dlatego poniewaz to były serial telewizji amc która wyprodukowała The Killing.
A propos the killing, jest genialne, nastrojowe, dosc realistyczne i wciągające,....xD
Dobra i tak wiemy, że w tej Klątwie Józio gra :P
Ja Was uduszę zaraz, ile wy tych seriali będziecie polecać, co?! ?:D
I co, warto?
W opisie czytałam, że jakaś detektyw Charlie pomaga temu gościowi, jest z tego jakiś wątek romantyczny czy fabuła skupia się tylko i wyłącznie na tym czytaniu w myślach ?
Podobno fajne są Glee,Pretty Little Liars ,Teen Wolf.
Kurde tyle tych seriali tu proponujecie, że trzeba wziąć się za oglądanie :D Jak na razie z poleconych oglądam Moonlight ;p
Moonlight - dobry wybór :P
Teen Wolf też właśnie ostatnio wpisałam na listę. Po Tajemnicach Valemount spodziewałam się, że ten też będzie kiepski, ale dużo recenzji jest przychylnych.
PLL mam w planach, do Glee nigdy mnie nie ciągnęło..
oglądnełam chyba poł roku temu Moonligt niby nie mam do czego się przyczepic ale nie urzekło mnie....
moze zbyt prosta historia a ja lubie pogmatwane