więź Eleny i Damona tak jak wspominała Caroline co o tym myślicie....,może tak naprawdę Elena
nie kocha Damona tylko to dzieje się przez więź,
SPOILER
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał , ale nawiązując do Twojej monia3456 wypowiedzi przeczytałam gdzieś ostatnio że Damon ma ponoć zginąć ......... ale było by to bez sensu zwłaszcza że ma kontrakt, no ale z nimi to nic nie wiadomo co zaś wymyślą ............
To są raczej wymysły fanów, którzy usmiercili juz chyba każdego bohatera:D jezeli ktoś z głównej trojki miałby zginąć to i tak pewnie jakimś cudem go później przywrócą;)
Ktoś ma zginąć w najbliższym odcinku, ale to na pewno nie Damon, bo zdjęcie które wstawilas jest bodajże z 4x14, wiec wciąż żyje:)
No chyba, że zrobią jakieś nawiązanie do książki "Pamiętniki Wampirów: Północ" ale to i tak bez sensu :P
Ogólnie to info o śmierci Damona przyjmuje tylko wtedy, kiedy kumpela, która wyjątkowo wcześniej obejrzała odcinek pisze do mnie na żarty "Damon umrze!", żebym szybko zaczęła oglądać, a co za tym idzie: żeby się szybko mogła ze mną podzielić wrażeniami (bo spoilerów nie toleruję :P) :D