Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Czy ktoś wie dlaczego twórcy serialu są takimi DElenofobami?
Dlaczego nie ma romansu tej pary na który czekałam całe wakacje i byłam pewna że coś będzie bo musi coś być! a tu nic,guzik,nudy Na odcinki już nie czekam z taką niecierpliwością,scenarzyści zawiedli na całej linii.No bo co szkodziło,aby Elena i DAMON KOCHALI SIĘ?!
shit
lecz...jeśli nici z tego o czym marzyłam to mam alternatywę pod postacią nagłego uczucia miłości jakim mógłby zapałać Klaus do jakiejś miłej panienki Taki ognisto-płomienny romans krwiożerczego wampira
Klaus jest teraz bardziej sexi od opiekuńczego Damonka

ocenił(a) serial na 10
hicetnunc

Jak dla mnie Elka psuje Damona po całości. Te jej wieczne "Damonie, zrób to dla mnie" sprawiło iż jego postać nie jest już taka interesującą. Brakuje mi jego sarkazmów, uśmieszków, ogólnie samego Damona znanego nam z pierwszego sezonu. Jak ja go wielbiłam:P Mam naprawdę ogromną nadzieję, iż przestanie on wzdychać do Elenki, mimo że do niedawna sama byłam delena team. Ale szczerze mówiąc, postać Damona wiele przez nią traci. Mam nadzieję, że to chwilowy zabieg skupienia naszej uwagi na Stefanie "Rippah" i wkrótce zobaczymy naszego starego Danonka.

ocenił(a) serial na 7
hicetnunc

Pewnie dlatego, że osoby Twojego pokroju nie oglądałyby już serialu,...
To na co czekają stałoby się i nie byłoby na co czekać ;] Oglądalność po kilku odcinkach spadłaby o 50%...
Radzę znaleźć miłość w swoim życiu, przestać przejmować się tą na ekranie i skupić się też na innych wątkach w serialu ;]

ocenił(a) serial na 6
Martusia_18

Dokładnie;)
Delena po paru odcinkach stałaby się podobną sielanką jak niegdyś Stelena i wszystko straciłoby smak...
Dlatego jedyn parąą, która mnie nigdy (tzn, w trakcie kiedy oglądania przeze mnie "Buffy";) nie znudziła, byli Spike i Buffy.
Tylko że oni byli osobno dość hardkorowi, a już razem to stali się kompletnie porąbani, także ich relationship nudzić nie mógł za Czajnaxd