PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122123
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

damon w książkachb był zły ale tak naprawde to on nie zabił nauczyciela ani nie pił krwi vico... A tymczasem w serialu widać jak pije on krew vico i caroline... zły damon stał się jeszcze gorszy?... czemu chcą zawalić to co w nim najpiekniejsze czyli że on tak naprawde nie zabija i nie krzywdzi, tak naprawde tylko się zagubił...

julia1007

O ile się nie mylę to Damon w książce przyznał że zabił nauczyciela bo go zdenerwował lub coś w tym stylu. A co do Vicky to atakował ja inny wampir. Wydaje ni się że Katherine.

ocenił(a) serial na 10
Yo0o_

tak damon zabił nauczyciela bo ten chciał go dżgnąć nożem (to było w obronie - damon go zabił)ale vicky i caroline?... mogli by nie pokazywać jak damon wypija z nich krew... choć nawet w ksiązce bylo że wipijał w wenecji krew z dziewczyn, ale tak że nie zabijał :)... więc może...

julia1007

Yyy on nie zabił go w samoobronie. Tylko powiedział to Mattowi. Można to wywnioskować gdy na końcu książki Matt wręcz drwi z Damona że ten zabił Tannera bo ten chciał go dźgnąć nożem. Z tym, że to ironia.
No a w książce Damon pił krew wielu dziewczyn, w serialu po prostu wzięli Caroline a nie jakąś inną. I nie sądzę, iż zrobili z niego jeszcze gorszego. Jest wręcz idealny w tym serialu, a gra Iana jest bezbłędna.

ocenił(a) serial na 10
wyrafinowanaa

w książce Damon pił krew Elenę i do tego jeszcze zmuszał ją do tego by piła jego...czy to takie dore to ja już wolałabym żeby wyssał Caroline niż podpijał Elenę...;]

ocenił(a) serial na 10
alkara13

Jak dla mnie Damon w serialu jest idealny i mam nadzieje ze wkoncu "skosztuje Eleny". W ksiazce bylo pomiedzy nimi ciekawa gra, a w serialu ona g zabardzo nieinteresuje; zyje tylko Katherine