Widziałyście ten rozszerzony zwiastun jedenastego odcinka? Nie wiem, czy ja jestem tak mało spostrzegawcza, ale teraz oglądałam go dopiero drugi raz i zorientowałam się, że w sekundach 0:12-0:13 Caroline biegnie przez las i jest dość przestraszona. Czyżby gonił ją Tyler-wilkołak? :D
owszem. I podejrzewam że to właśnie będzie ten zapowiadany cliffhanger ponieważ Nina mówiła w wywiadzie, że odcinek 11 zakończy się zagrożeniem życia dla któregoś z bohaterów.
Ej! Czytałyście, że SPOILER John wróci w trzynastym odcinku aby ochronić Elenę? Bedzie wiedzieć o tym jak zabić pierwotnego:D Ciekawe jaki to sposób. Ej, ja nie chcę żeby Elijah zginął, to mój mistrz xD
tak też mi się tak wydaje... ale i tak jej się nic nie stanie.... Caroline zrobiła się całkiem fajna i ten wątek z Taylerem.. nie uśmiercą jej i tak.... Elijah jak Elijah ja tam czekam na Klausa :P
Robią z tego Klausa takiego potężnego wampa że życzę im powodzenia w szukaniu aktora na to miejsce :P
jest kasting :P szukają.... zobaczymy kogo wybiorą ale jestem dobrej myśli... :p
Wracając do tematu, news z vampirediaries.pl
Kristin Dos Santos z E!Online odpowiadała wczoraj na pytania fanów podczas kolejnego Spoiler Chatu. Pośród nich nie zabrakło oczywiście pytania o The Vampire Diaries.
Czy w The Vampire Diaries wydarzy się jakiś bożonarodzeniowy cud? Jak na przykład Stefan wychodzący z krypty, który nie przespał się z Katherine? Widziałaś zwiastun, prawda?
Powiedzmy, że miałam dzisiaj miłą, długą rozmowę z Ianem Somerhalderem o seksie w krypcie i zdecydowanie brzmiało to tak, że nie jest to po prostu "kryptowe dojście do pierwszej bazy" czy też "kryptowe trzymanie się za ręce". Przykro mi, fani Steleny.
Czyli jednak zwiastun nie kłamie? o.O xD Ja tam się cieszę, nawet bardzo ^^ Też ciekawi mnie, jakiego aktora wybiorą do roli Klausa i mam nadzieję, że pozytywnie mnie zaskoczą. Blush, zgadzam się, nie mogą uśmiercić Elijaha! :P Całkiem możliwe z tym cliffhangerem, może Tyler podczas pierwszej przemiany (właściwie to na pewno) nie będzie w stanie się kontrolować i pobiegnie za Car. Ona będzie uciekać, a potem może być między nimi niemiło (bo na pewno dziewczyna nie umrze, bez przesady), chyba że Caroline mu wybaczy, jeśli on powie jej, że zrobił to podświadomie czy coś :P W ogóle bardzo polubiłam teraz Caroline - na początku była taką wykorzystywaną i jednocześnie uważająca się za nie wiem kogo dziewczynką, a teraz stała się pewną siebie i dojrzałą wampirzycą - same plusy :)
Jeszcze jedna sprawa. Udostępnili nową scenę castingową dla nowej postaci do czternastego odcinka i występuje w nim Stefek. Ale nie wiem czy to może być prawda że wyszedł z grobowca bo jakoś nie zauważyłam żeby te dialogi przedstawiane nam wcześniej były zgodne w już oficjalnym odcinku.
nie wiecie kiedy może być jakaś scena z następnego odcinek? zawsze była jakoś pare dni przed nie? jeśli jest już dostępna to prosze padajcie mi linka!! ;)
Już jest dawno udostępniona http://www.youtube.com/watch?v=LWY9c4vEG3U&feature=player_embedded
I z tego co czytałam czeka na nas następna, dostanie ją zwycięzca w jakieś grze dotyczącej VD tak jak to było niedawno z scenami do odcinka 10
Edit: A może to nie do 11 odcinka, nie pamiętam :P
Grałam już w tą grę i za każdym razem wygrywałam :P Ona jest podzielona na kilka etapów, najwidoczniej już dostępny jest kolejny, więc zaraz wejdę sprawdzić :D
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/733-spoiler-od-kristin Spoiler :P fanow Deleny zapraszam do dyskusji o tym w naszym specjalnie zalozonym temacie :D
tak sie zszokowalam ze nawet nie czytalam o czym pisaliscie wczesniej :P przepraszam :)
W pewnym sensie to może nawet dotyczyć Deleny, bo jest większa szansa na naszą ukochaną parę Elena&Damon :D Jeśli Elena się o tym dowie, a całkiem to możliwe, to nie będzie zbyt ciekawie między nią i Stefanem... Jeśli on sam jej o tym nie powie, to zapewne zrobi to Katherine czy ktoś inny jeszcze :P Albo Damon pod wpływem emocji xD Jeśli oczywiście by się dowiedział. I wtedy zakończyłby to zdaniem "Oh my God, I'm sorry, Stefan!" xD
Osobiscie uwazam ze Ian zdecydowanie za rzadko w tym serialu odslania swoje cudne zabki w usmiechu :) moze to sie zacznie powoli zmieniac :)
Uwierzyłabyś Katherine gdyby tobie powiedziała ?:P
A Damon niech się lepiej nie odzywa bo zepsuje to co właśnie się naradza na nowo:P
A poza tym pamiętacie Damona gdy Elka rzuciła Stefcia? Nie skakał z radości tylko było mu przykro. Myślę, że w zaistniałej sytuacji (jeśli do niej dojdzie) również będzie ją pocieszał a niestety to Elena będzie musiała wykonać następny krok. On już się jej nie narzuca, po to właśnie wymazał jej pamięć po wyznaniu miłości.
Więc niech Elena nie spieprzy takiej szansy, bo inaczej... przeteleportuję się do Mystic Falls i własnoręcznie ją uduszę :D
Dobra tylko zaczekaj aż wleję jej do picia krew Damona co by stała się wampirem i przypomniała sobie co nieco:D
gdybysmy juz byly w Mystic Falls to na bank zajelybysmy sie Elelna, tak, to bylaby pierwsza osoba ktorej bym szukala :D
o wszystkich ; p nie no dobra dam wam go potrzymać za rękę, no.. albo chociaż zobaczyć :D
Nie chciałam się przyznawać przed wyemitowaniem odcinka, ale tak, Klaus to ja :P