Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

zapowiedz 2x22

ocenił(a) serial na 7

no no no co wy na to? moim zdaniem będzie się działo http://www.youtube.com/watch?v=neKqbBjFOM8

ocenił(a) serial na 8
effi_2

wow, nie mogę się doczekać ;)

effi_2

smutny zwiastun. widac, ze damonowi od ugryzienia miesza sie w glowie (ostatnia scena). pewnie mysli, ze elena to katherine. ciesze sie, ze stefek zaczyna dzialac. ciekawe kto uratuje damona? emily, bonnie?

red_nails

Nie jestem pewna, czy to był spoiler czy spekulacja, ale "John dies, Bonnie saves Damon, and Elena becomes a vamp – two of these won’t come true" ;)

red_nails

Emilly? Fajnie :)

effi_2

super jest ten zwiastun i ekstra ta piosenka :) wie może ktoś kto ją wykonuje??

ocenił(a) serial na 6
effi_2

no, jak zwykle promo ciekawie montują :P ja zastanawiam się kiedy jest Kat a kiedy Elena i kiedy Damon myli jedną z drugą. Widać, że będzie cierpieć. Nie widzę braci pierwotniaków. Szeryfową do piwnicy, wypłukać z werbeny i zaczarować bo denerwuje niemiłosiernie -.-

dreamseal

ja też nie do końca poznaję, która to która, nic dziwnego że mu się w tej gorączce miesza:)

ocenił(a) serial na 4
euniceczar

Hmm... Ja jakoś nie miałam problemu z odróżnianiem ;P

Ale to, co zobaczyłam w zwiastunie, dało mi nadzieję, że zobaczę wreszcie, że Ian potrafi się jednak postarać i zagrać lepiej.

ocenił(a) serial na 10
xena_4

co do Iana i jego gry...nie mam takich wątpliwości

ocenił(a) serial na 4
nj1987

To jakoś mało jesteś wymagająca, skoro wystarczy ci za grę jedna, ta sama mina i ciągły wytrzeszcz oczu (co mnie osobiście, działa na nerwy). A w zwiastunie zobaczyłam wreszcie to, na co czekałam od bardzo dawna - normalną grę aktorską.

ocenił(a) serial na 10
xena_4

to, że ja nie mam takich wątpliwości nie znaczy , że Ty ich mieć nie możesz, nie uważam siebie za mało wymagającą, ale mój cyrk - moje małpy.

ocenił(a) serial na 4
nj1987

ok, źle odebrałam tamten post, więc przepraszam za moje słowa

ocenił(a) serial na 10
xena_4

dobra dyskusja nie jest zła :) spoko nic się nie dzieje:)

ocenił(a) serial na 4
nj1987

No wiem. Ale.... Kurcze, denerwuje u mnie ta dziwna mimika twarzy w serialu. Mógłby się bardziej postarać. Przecież wiem, że potrafi.

ocenił(a) serial na 10
effi_2

Tam na tym zwiastunie, Elena lub Kath celuje do Domona w piwnicy :O To chyba Elena bo Kath musi być nadal pod urokiem Klausa skoro ten nadal żyje. Mam nadzieję, że w tym ostatnim odcinku nie będzie już więcej ofiar śmiertelnych, niech chociaż tym nas zaskoczą!

effi_2

Mam nadzieję, że Damon jak wyzdrowieje to nareszcie przestanie być taką skrajnie tragiczną postacią, ja najzwyklej w świecie nie mogę juz patrzeć na jego rozpacz i nieodwzajemnioną miłość do Eleny:(

Madeleine_filmweb

cholerci co to za piosenka w tym zwiastunie :/ Bułgarska jakaś czy jak?? Nie można ją namierzyć jakoś i słowa nie zrozumiałe
http://www.youtube.com/watch?v=tlvpHmhH-TQ&feature=player_embedded

bliss6

http://www.youtube.com/watch?v=Hd2mO_vRa8U

ocenił(a) serial na 10
Madeleine_filmweb

Ja już się nie mogę doczekać tego odcinka, biedny Damon widać że cierpi. I myślę że Stefan w końcu zadziała i znajdzie sposób na uratowanie Damona i myślę że będzie to za pomocą Bonnie, bo Emily mu nie pomorze jak było słychać w zwiastunie ;/

Madeleine_filmweb

rzeczywiście od kilku odc juz mnie tak nie kręci jak chodzi ciągle z załzawionymi oczami:P

effi_2

Damonowi miesza się w głowie i znowu nie będzie ladnej sceny Delenowej bo Damon nawet nie będzie świadomy kogo całuje. W tym odcinku nie będzie pierwotniaków, według mnie cały odcinek skupi się na Damonie, a pierwotniaki wrócą w sezonie trzecim. Nie mogę się doczekac, bo nareszcie nie będzie skupiony odcinek na jednym zdaniu- we need to protect elena. W końcu Damon będzie na pierwszym miejscu. Szkoda, że ten spoiler okazał się prawdziwy. Zalatywało z niego tandetą w czystej postaci, a się okazało że dokładnie takie zakończenie będzie. A ja mam w czwartek juwenalia więc w piątek będę oglądac na kacu:D To będzie emocjonujący weekend:D

effi_2

A no i oczywiście, przecież Bonnie dawno nie krwawiła. Tym razem widac poleje się za poprzednie stracone odcinki:/

ocenił(a) serial na 10
effi_2

A mnie najbardziej zastanawia Elena wyskakująca przez okno, do tego takie, które nie wyglądało na parterowe :o
Jeszcze nam twórcy odpalą coś, że Elena nie jest człowiekiem, tylko jakimś kolejnym nie-wiadomo-czym ;p

arwen92

Mnie zastanawia Damon mokry tak jakby pływał w fontannie. Czaję że musiał się spocic z gorączki, ale chyba przesadzili trochę;)

alien_2

Chcieli podkreślić tragizm sytuacji:) A Elena widzi w jakim jest stanie i jeszcze mu sie opiera! Serca nie ma....

Madeleine_filmweb

Nie wiem, wygląda trochę komicznie, jak x-men z pierwszej części który był jakąś wodnistą papką i potem się rozlał na boki i było koniec;P Tragicznie będzie i bez Damona ociekającego wiadrem potu.

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

oglądam tą ostatnią scenkę w zwiastunie i jestem coraz bardziej przekonana, że Damon nie chce ani pocałować ani ugryźć Elenę...on chyba mdleje albo mówi, że umiera, a Elena krzyczy "Damonie, nie! Przestań!"...w sensie, żeby nie poddawał się i dalej walczył....

ocenił(a) serial na 10
holly_bell

A juz myslalam,ze tylko ja odnioslam takie wrazenie,ze wyglada bardziej jakby sie osuwal i tracil przytomnosc. :)

Ollka89

właśnie przeczytałam na kotku,ze Damon umiera w ostatnim odcinku tej serii :/ ale nie mogą się go pozbyc na długo ...i ciekawe kogo zabije szeryf Forbes ????

użytkownik usunięty
shanti1993

Ale jeżeli jest tam napisane, że umiera to nie znaczy, że umrze :)
przecież on jest główą postacią, którą lubi przynajmniej 2/3 ludzi oglądających TVD :) ja czytałam spoiler o tym, że on nie będzie chciał wyjść z tego płonącego budynku i elena powie, że go kocha xD ale on jest raczej nie prawdziwy, więc spx

ocenił(a) serial na 10

wiem, że to mało prawdopodobne ale jeśli Damon mi zemrze, a co za tym idzie Ian opuści obsadę, za przeproszeniem " ja spierd*lam" i nie będę tego oglądać, nie na moje nerwy ...i jak się Elena nie opamięta to chyba krew mnie nagła zaleje i mnie będa mogli złożyć w ofierze....

użytkownik usunięty
nj1987

Dobre. PopieramxD ale zadnej ofiary, juz dosc zdrowia by mnie to kosztowało.

ocenił(a) serial na 10

oszaleć można, producenci niby zawsze powtarzali, że żadna postać nie jest bezpieczna w serialu, ale kurde bez przesadyzmu...nie chcę używać górnolotnych sformułowań, ale serce mi pęka jak oglądam zwiastun 22 odcinka...;/ Elenie proponowałabym walnąć baranka o ściane..;/

użytkownik usunięty
nj1987

Raczej scenarzystom to radze. Bo Ian i Nina siedza sobie cały weekend w Białym Domu wiec komedie potem moga odstawiac.

użytkownik usunięty
shanti1993

Taa, kotek prawdę ci powie...

holly_bell

Też tak myślałam, że on bardziej wygląda jakby mdlał niż jakby chciał pocałowac Elenę. Oni go zabiją na końcu tego sezonu żeby przez wakacje przytrzymac w niepewności i po wakacjach po jakimś hokus pokus Damon ożyje. Tak mi się wydaje. Albo zostawią go umierającego i 8 września wpadnie Stefan, że wie jak go uratowac. To będzie odcinek Damona, już nie mogę się doczekac.

ocenił(a) serial na 7
effi_2

Bez jaj! Damon nie może umrzeć! W ostatnim odcinku będą chcieli widzów przekonać, że Damon nie przezyje a w trzecim sezonie Damon będzie jak nowy. Na pewno. ;)

użytkownik usunięty
ithurtssogood_2

Moim zdaniem właśnie tak zrobią...Przetrzymają do następnego sezonu i będziemy musieli przeczekać do września czy jednak przeżyje czy nie. Chociaż wydaję sie być oczywiste, że TAK. Ale boje się tego, że Elena postąpi podobnie jak Bella w Zaćmieniu...pocałowała Jacoba i stwierdziła, że go kocha lecz bardziej Edwarda...
ALe mam nadzieje, że tu będzie odwrotnie :P Chociaż w Zaćmieniu byłam za Edwardem :D

ocenił(a) serial na 10
ithurtssogood_2

No nie wiem. Jak zabiją Damona, to chyba moja przygoda z VD się skończy.

ocenił(a) serial na 7
effi_2

Dużo Damona.! Czuję że to będzie mój ulubiony odcinek ;D

ocenił(a) serial na 7
Vikiii

Im więcej Damona tym lepiej. ;)

ocenił(a) serial na 7
ithurtssogood_2

No a jak ;D
A to na pewno będzie odcinek należący do Damona ;D

Vikiii

Co do tego nie ma wątpliwości :D Oby tylko Stefkowi udało się znaleźć sposób na uratowanie Damona.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Musi. Damon na pewno nie umrze. Nie mogą być na tyle głupi aby uśmiercić Damona ;P

Vikiii

Chcą Nas po prostu postraszyć. Na pewno znajdzie się jakiś sposób, bo serial bez Damona to już by nie było to samo.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja bym przestałą oglądać ;D

Vikiii

Ja też :D Jaki ma sens oglądanie serialu bez kluczowej postaci :P

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Hehe nie ma :P

ocenił(a) serial na 6
effi_2

Jakiś "dziki" ten zwiastun...
Jakby z innego serialu, dziwne wrażenie mam;)
Chętnie bym się dowiedziała co to za song, ale chyba marne nadzieje me...

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

chyba wielu osobom spodobała się, więc co bardziej zdeterminowani przeprowadzą skrupulatne śledztwo i coś znajdą w końcu ^^