Pamiętniki wampirów
powrót do forum 8 sezonu

Wygląda na to że jednak sezon 8 będzie finałowym http://renewcanceltv.com/the-vampire-diaries-cancelled-officially-ending-after-s eason-8/

ocenił(a) serial na 7
Aga_1a

Oglądalność też jest słaba w TO, ciekawe tylko kto będzie czarnym charakterem w tym sezonie ;). Jeżeli rozwiną jakoś dalej historię może oglądalność skoczy do góry ;)

ocenił(a) serial na 10
anne22

Właśnie mnie nawet zdziwiła tak słaba oglądalność TO, bo serial nie jest taki zły. Na pewno lepszy niż Arrow czy DC’s Legends of Tomorrow. To też są seriale od CW, a widzę, że następne sezony już na jesień.

ocenił(a) serial na 7
Calvex

Teraz w TO to naprawdę super się dzieje. Nie wiem czemu Amerykanie mają jakieś problemy z tym serialem, jest lepiej napisany od TVD. Byłoby super, gdyby TO skończyło się na jeszcze jednym sezonie. By po prostu dobrze go wspominać a nie jak TVD ;)

Nowy odcinek Arrow ledwo co zdołałam obejrzeć. Nie ma już tego pazura co pokazał w pierwszym sezonie, to smutne trochę. Ale niestety już kręcą tyle sezonów, że nie mają pomysłów na coś świeżego..

ocenił(a) serial na 10
anne22

Tak, pierwszy i drugi sezon Arrow były bardzo dobre. Machnąłem wtedy 2 sezony chyba w tydzień :D
3 sezon był już dość słaby (takie 6/10), ale 4, to już kompletna kpina. Co druga osoba wiedziała kim jest Oliver, każdy wchodził do jego "kryjówki", jak chciał i kiedy chciał. Na dodatek idiotyczna fabuła z tym Damien'em Darhk... i idiotyczne retrospekcje. W ogóle jak sobie przypominam 4 sezon, to nie wiem jakim cudem dotrwałem do końca :P Cały czas mam przed oczami ostatni odcinek i tę dziurę na pół miasta :D
A co do pierwszego odcinka 5 sezonu, to uważam, że jakiś postęp poczynili :D Te sceny walki wyglądają nawet spoko, Felicity nie była irytująca, no i w końcu Arrow zabija :D
Ja ogólnie nie wierze, że 5 sezon miałby być słabszy niż 4 sezon, bo po prostu niżej niż w czwartym sezonie upaść się nie da ;-)

W sumie nie wiedziałem, że oglądasz również Arrowa, bo rzadko którą dziewczynę kręcą takie seriale :D

ocenił(a) serial na 7
Calvex

Powiem ci, że Arrow jeszcze mogą pociągnąć ale nie na długo. Każdemu kończą się pomysły, a niby czerpią z komiksu ale chyba nie tu. Liczę, że skończą na tym sezonie, bo jest bezsensu robić po co raz więcej sezonów.
Czwarty sezon w ogóle mi się nie podobał już było lepiej od 1-3 sezony ale dalej już nie.
Nie czuję tego sezonu, ale może powinnam dać szansę, w końcu to dopiero pierwszy odcinek.

Za to Flash interesująco wypadł, tu mi się podoba. Mam nadzieję, że tak będzie cały sezon.
Obejrzę wszystko co się, a jeżeli serial czy film jest interesujący to obejrzę do końca z zapartym tchem. ;)