Wygląda na to że jednak sezon 8 będzie finałowym http://renewcanceltv.com/the-vampire-diaries-cancelled-officially-ending-after-s eason-8/
Oglądalność też jest słaba w TO, ciekawe tylko kto będzie czarnym charakterem w tym sezonie ;). Jeżeli rozwiną jakoś dalej historię może oglądalność skoczy do góry ;)
Właśnie mnie nawet zdziwiła tak słaba oglądalność TO, bo serial nie jest taki zły. Na pewno lepszy niż Arrow czy DC’s Legends of Tomorrow. To też są seriale od CW, a widzę, że następne sezony już na jesień.
Teraz w TO to naprawdę super się dzieje. Nie wiem czemu Amerykanie mają jakieś problemy z tym serialem, jest lepiej napisany od TVD. Byłoby super, gdyby TO skończyło się na jeszcze jednym sezonie. By po prostu dobrze go wspominać a nie jak TVD ;)
Nowy odcinek Arrow ledwo co zdołałam obejrzeć. Nie ma już tego pazura co pokazał w pierwszym sezonie, to smutne trochę. Ale niestety już kręcą tyle sezonów, że nie mają pomysłów na coś świeżego..
Tak, pierwszy i drugi sezon Arrow były bardzo dobre. Machnąłem wtedy 2 sezony chyba w tydzień :D
3 sezon był już dość słaby (takie 6/10), ale 4, to już kompletna kpina. Co druga osoba wiedziała kim jest Oliver, każdy wchodził do jego "kryjówki", jak chciał i kiedy chciał. Na dodatek idiotyczna fabuła z tym Damien'em Darhk... i idiotyczne retrospekcje. W ogóle jak sobie przypominam 4 sezon, to nie wiem jakim cudem dotrwałem do końca :P Cały czas mam przed oczami ostatni odcinek i tę dziurę na pół miasta :D
A co do pierwszego odcinka 5 sezonu, to uważam, że jakiś postęp poczynili :D Te sceny walki wyglądają nawet spoko, Felicity nie była irytująca, no i w końcu Arrow zabija :D
Ja ogólnie nie wierze, że 5 sezon miałby być słabszy niż 4 sezon, bo po prostu niżej niż w czwartym sezonie upaść się nie da ;-)
W sumie nie wiedziałem, że oglądasz również Arrowa, bo rzadko którą dziewczynę kręcą takie seriale :D
Powiem ci, że Arrow jeszcze mogą pociągnąć ale nie na długo. Każdemu kończą się pomysły, a niby czerpią z komiksu ale chyba nie tu. Liczę, że skończą na tym sezonie, bo jest bezsensu robić po co raz więcej sezonów.
Czwarty sezon w ogóle mi się nie podobał już było lepiej od 1-3 sezony ale dalej już nie.
Nie czuję tego sezonu, ale może powinnam dać szansę, w końcu to dopiero pierwszy odcinek.
Za to Flash interesująco wypadł, tu mi się podoba. Mam nadzieję, że tak będzie cały sezon.
Obejrzę wszystko co się, a jeżeli serial czy film jest interesujący to obejrzę do końca z zapartym tchem. ;)