Paradise PD (2018-2022)
Paradise PD: Sezon 1 Paradise PD sezon 1, odcinek 1
odcinek Paradise PD (2018-2022)

Paradise PD | Witajcie w Paradise

Welcome to Paradise 29m
7,0 406  ocen
7,0 10 1 406
Paradise PD
powrót do forum s1e1

S01E01

ocenił(a) serial na 3

Cóż, po ostatnich animowanych produktach Netflixa (Final Space, Rozczarowani) miałem pewne obawy. I niestety stało się.
Pierwszy odcinek jest po prostu słaby, nieśmieszny i czasami wręcz wulgarny.
Jeżeli w takim South Parku żarty dotyczące patologi, seksu, genitaliów, narkotyków, etc. potrafiły wywołać nawet lekki uśmiech na twarzy, tak tutaj jestem rozczarowany. Może targetem będą dzieci <18 ale mnie starego konia to nie rusza... szkoda czasu/życia na dalsze odcinki.

ocenił(a) serial na 7
bunio1987

Rozczarowani denni niestety, ale juz np na Final Space sie calkiem niezle bawilem (choc oczywiscie nie ma startu do klasyka jakim jest Futurama), takze zobaczymy jak wypadnie Paradise w tym zestawieniu u mnie

ocenił(a) serial na 7
bunio1987

Nooo nie, naprawdę zarzucasz temu serialowi, że jest wulgarny? Bystrzak z Ciebie. Nie wiem czego ty się spodziewałeś po twórcach Brickleberry. Ja tam się bawię świetnie, bo wiedziałem czego się spodziewać.

ocenił(a) serial na 3
Sevstep

Popatrz na to z innej strony, w Brickleberry każdy odcinek coś parodiował i był wspaniałym absurdem. Oczywiście robił to w sposób wulgarny i z masą czarnego humoru, ale przez to był zabawny. Natomiast tutaj masz rzucanie mięsem na lewo i prawo bez większego sensu i -żarty tak żałosne jak w amerykańskich komediach klasy c.

użytkownik usunięty
bunio1987

Pierwszy odcinek nie był porywający, ale następne to majstersztyk - dużo parodiowania i wyśmiewania rzeczywistości. A że wulgarne? No a czego się spodziewałeś po serialu z tej samej stajni, co Bricleberry?

ocenił(a) serial na 10

kozak 10/10 brickleberry było takie same ale w innych klimatach, ten siada mi bardziej

użytkownik usunięty
bunio1987

Oglądnąłbyś przynajmniej połowę aby w miarę obiektywnie ocenić. Oceniać serial po 1 odcinku to jak, nie wiem, oceniać danie główne po przystawce. Sam byłem sceptycznie nastawiony do tego serialu po pierwszym odcinku, ale później jest lepiej. Jestem po 6 i fakt trafiają się durne żarty, ale ogólnie jest całkiem ok :)

ocenił(a) serial na 3

Moim zdaniem najlepsze były te środkowe odcinki,z 1 sezonu tylko 9 mnie znużył

użytkownik usunięty
bunio1987

Rozczarowani to dobry serial, ale na niektórych odcinkach mi się strasznie nudziło i czekałem na koniec.
Final Space jest mega, oglądałem sezon pierwszy 5 razy, więc nie rozumiem co masz do tego serialu.
Paradise PD jest moim zdaniem lepsze od brickleberry, bardziej ciekawszy.
Ale zdecydowanie wolę od PD Rozczarowanych.

użytkownik usunięty
bunio1987

Skoro mówisz że miałeś obawy po Final Space i Rozczarowanych, to po co Rozczarowanych oceniłeś wyżej niż FS?
Przecież tamten drugi jest o wiele lepszy, a Rozczarowani o wiele nudniejsi (jedyne co mogę mu dać to 8 bo końcówka kazała)