PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10065773}

Paradise

2025 -
7,1 4,3 tys. ocen
7,1 10 1 4310
6,5 6 krytyków
Paradise
powrót do forum serialu Paradise

Żal mi tego prezydenta, on nawet nie chciał nim być tylko nauczycielem, chciał coś zrobić dobrego a go zabili za coś za co nawet nie był odpowiedzialny. TA Sinatra powinna zginąć zasługuje na gorszy los niz dostała ta Jane tym bardziej. A zawiedziona jestem końcówką liczyłam że serio ktoś się włamał z ocalonych (w czasie tych 3 lat) a nie że w czasie ewakuacji tamten robotnik skradł tożsamość. No trochę liczyłam na ciekawsze rozwiązanie tego morderstwa

ocenił(a) serial na 1

Nie ma obowiazku byvia prezeydentem USA. Mogl zostac nauczucielem.i zyc z pensji nauczyciela a nie z milionow tatusia.

użytkownik usunięty
bertz

No wiem ale myślę że po prostu bał się przeciwstawić ojcu. Tacy ludzie jak jego ojciec są w stanie zrobić wszystko dosłownie wszystko aby postawić na swoim myślę że byłby wstanie tak uprzykrzyć mu życie że nawet by go nigdzie nie zatrudnili dlatego tak bardzo mu zależało na aprobacie ojca

ocenił(a) serial na 8

no mial dominujacego ojca kotry mial nad nim wladze totalna wiec zrobil jak mu kazano w takich bogatych wplywowych rodzinach przewaznie nie ma sie wlasnego zdania i sciezki kariery tylko robi sie co ci kaza i tyle :/ Sinatra z zupełnie normalnej kobiety po stracie dziecka przez traume zamienila sie w kogos kto jest w stanie zrobic wszystko byle juz wiecej nikogo nie stracic ani meza ani corki wiec idzie po trupach do celu dziala jak w obsesji i chorobie psychicznej co zreszta widac po jej zachowaniu nie raz. W zaden sposob jej to nie usprawiedliwa ale wyjasnia powod stworzenia tego i tego jak bezlitosna jest. Koncowka faktycznie wydawala sie slaba na tle reszty odcinkow ale na dobra sprawa dala otwarcie dla nowego sezonu gdzie poznamy tych ludzi ktorzy przetrwali ( bedzie pewnie troche jak the last of us) i mozliwe ze collins ich tam sprowadzi i roznieci bunt zobaczymy w jaka strone pojda. I dowiemy sie o wiele wiecej co sie dzieje poza kopula. Ze nikt do niej nie dotarl nie dziwi bo nikt nie wiedzial gdzie jest oprocz wybranych i byla dosc dobrze zamaskowana w tych gorach. I w sumie fajnie pokazali ze zrobil to nie ktos z wewnatrz jak podejrzewalismy tylko ktos kto widzial jak powsatala ta kopula i ile zycia ludzkiego kosztowala i ktos kto probowal potem ostrzec ludzkos ale zostal nazwany swirem wymyslajacym teorie spiskowe a potem zamkniety w wiezieniu. Pragnal zemsty i ja dostal chociaz jak sam mowil przez chwile dal sie porwac tej idylli kopuly.

Chyba cały wysiłek włożyli w 7 odcinek, rzeczywiście ostatni jest co najwyżej średni.