PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554932}

Partnerki

Rizzoli & Isles
2010 - 2016
7,7 6,7 tys. ocen
7,7 10 1 6746
7,0 2 krytyków
Partnerki
powrót do forum serialu Partnerki

Który lepszy dla Jane?

ocenił(a) serial na 9
KiKi51

Książkowy Gabriel ;) Ten serialowy jest beznadziejny.
Casey jest fajny, ale jakoś nie pasuje do Jane.
Powinni wprowadzić do serialu jakiegoś innego agenta FBI, który będzie przypominał agenta Dean'a z książek!

KiKi51

Według mnie obaj są okrutnie nudni. Wiadomo, że w życiu stanowiliby dobry wybór, ale na ekranie wolałabym zobaczyć kogoś innego (mniej lub bardziej kryształowego, ewentualnie jakiegoś dziwaka). Patrząc też kogo Jane wybrała na swoją najlepszą przyjaciółkę sądzę, że by się z nimi zanudziła.

ocenił(a) serial na 10
KiKi51

W książkach to oczywiście Gabriel, ale w serialu moim zdaniem fajnie by wyglądała z Frostem on taki spokojny ona taka ,,żywa'' :D

ocenił(a) serial na 9
KiKi51

Maura jest najlepsza dla Jane. :D

ocenił(a) serial na 10
ati223

Ciekawa koncepcja ;)

ocenił(a) serial na 9
papatka01

No jasne. Przecież od pierwszego odcinka widać tą chemię pomiędzy nimi. I w dodatku ile w internecie jest zdjęć ich pocałunków przerobionych itp. Więc nie tylko ja tak uważam. ;D

KiKi51

Powiedzcie mi, bo mam slaba pamiec, ten Casey, to ten co mial cos z tymi nogami i chodzil o kulach?

ocenił(a) serial na 9
rybcia13

Tak dokładnie ten.

ocenił(a) serial na 7
MoniaNikE95

A jak on się wyleczył? Bo chyba jakis odcinek ominęłam :( I teraz już nie wiem o co chodzi..

ocenił(a) serial na 8
KiKi51

Zdecydowanie Casey

ocenił(a) serial na 4
KiKi51

A kto jest ojcem dziecka Jane?

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Oczywiście, że Casey

ocenił(a) serial na 4
Bittersweet88

Dzięki. No szkoda, że nie Gabriel, ale tego serialowego nie lubiłam. Więc może to i lepiej, że mi postaci z książki nie psuja.

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Ja byłam strasznie zawiedziona serialową wersją Gabriela - nie wiem, co to w ogóle miało być, bo z książkami nie miało nic wspólnego... Podejrzewam, że Casey rzuci armię i wróci do Jane, albo podczas premiery kolejnego sezonu okaże się, że jest już po narodzinach, że Jane pojechała do Casey'ego, ale nie mogła wytrzymać, wróciła, przez jakiś czas sama będzie wychowywać dziecko, a Casey w końcu do niej wróci. Zobaczymy, jak bardzo fantazja poniesie scenarzystów ;)

ocenił(a) serial na 9
KiKi51

Maura Isles jest najlepsza i koniec .

ocenił(a) serial na 4
Kasiaa303

Dla mnie taki związek to byłaby już totalna profanacja postaci stworzonych Tess Gerritsen, czasami zmuszam się do oglądania kolejnych epizodów z nadzieją, że znajdę w końcu jakiś klimat z kartek. Złudne nadzieje...

ocenił(a) serial na 9
Skandal

Ja uważam że Maura jest dla niej najlepszą kandydatką.

ocenił(a) serial na 4
MoniaNikE95

Wystarczy, że zmienili wygląd i charakter bohaterek, nie potrzeba dalszej profanacji w postaci zmiany orientacji seksualnej. Wciąż czekam na spotkanie Maury z ks. Danielem...