Też poszukuję jakiejkolwiek informacji:D Jak do tej pory ani widu ani słychu;/
Oficjalna informacja to że "narazie nic nie wiadomo, ale bądźmy optymistyczni." Sledząc oglądalność myślę jednak, że drugi sezon będzie.
Ja wiem, ze jest internet i google prawdę Ci powie i takie tam. Ale tak długo naszukałam się o 2 sezonie, że najzwyczajniej w świecie nie chce się mi teraz tego szukać... podeślesz link, gdzie można zobaczyć oglądalność?
No faktycznie nie jest źle. W miarę stała oglądalność... no i ogromny plus, ze wyjaśnili to, co ciekawiło oglądających od samego początku:D Mam nadzieję, że nie ukróca mi serialu. Ostatnio mam szczęście do kasacji;/
Serial jest świetny w sam raz na lato, ale patrząc na wyniki oglądalności Common Law i porównując wyniki z innymi serialami USA Network tego 2 sezonu niestety, ale pewien nie jestem. Serial zbierał ok. 2 mln, a wydaje mi się, że to trochę za mało jak na tą stację. Trzeba być dobrej myśli :)
Ta stacja nie ma tak ogromnej oglądalności:D No ale fakt, mogłoby być lepiej;(
Nie no zgoda, to w końcu nie jest "Wielka Czwórka", ale patrząc na oglądalność Burn Notice, czy Suits, które pokazywane są także latem, no to wygląda to trochę blado :) Choć oczywiście chciałbym zobaczyć 2 sezon, to te 12 odcinków, które zobaczyliśmy już stanowią pewną zamkniętą historię i raczej nawet jak go nie przedłużą, to serial nie zostanie po prostu urwany.
Mam nadzieję że powstanie 2 sezon, serial niesamowicie mnie ubawił. Nie spodziewałam się, że będzie taki dobry.
po zakonczeniu emisji pojawila sie na hataku informacje, ze niestety nie bd drugiego sezonu. jak dobrze pamnietam chodziło o to, że serial zbierał najmniejszą widownie ze wszystkich seriali na stacji.
Właśnie przeczytałam u Ausiello, że serial został ostatnio oficjalnie skasowany przez stację, a Warren Kole znalazł już zatrudnienie w kolejnym serialu.
Buuuu ;( Jeden z lepszych seriali jaki widziałam. Pochłonęłam odcinki w bardzo szybkim tempie i uwielbiam parę głównych bohaterów. Normalnie ten serial poprawił mi humor zdecydowanie, a tu czytam, że nie ma kontynuacji. Jak to możliwe? Takie Covert Affairs ma już któryś sezon, a to anulowali, a jest moim zdaniem lepsze? Znaczy strasznie lubię jeden jak i drugi serial, ale jednak... Ech, nie lubię czegoś takiego. Po za tym po tych 12 odcinkach czuję wielki niedosyt no! I smutno mi że się skończyło.
Dla mnie ten serial też jest lepszy od Covert Affairs. I byłam prawie pewna że go wznowią, bo tu wszystko fajnie współgrało ze sobą i akcja i dialogi i główni bohaterowie. Nie mogę odżałować :((( .
Nie będzie 2 sezonu? Byłem pewny , że to tylko kwestia czasu, przecież serial był co najmniej dobry........
Fakt był dobry ale sobie nie radził z oglądalnością. Była szansa na 2 sezon ale główni aktorzy zostali zwolnieni z kontraktu, więc to koniec.
szkoda, serial super, jak zawsze dobry serial kasują, nie wiem jak oni to oceniają, ale jak będzie jakaś petycja to podpiszę