PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610018}

Partnerzy

Common Law
2012
7,6 2,2 tys. ocen
7,6 10 1 2204
Partnerzy
powrót do forum serialu Partnerzy

sezon 2

ocenił(a) serial na 10

Będzie drugi sezon? wiadomo już coś?

ocenił(a) serial na 9
ratasha

Też poszukuję jakiejkolwiek informacji:D Jak do tej pory ani widu ani słychu;/

ratasha

Oficjalna informacja to że "narazie nic nie wiadomo, ale bądźmy optymistyczni." Sledząc oglądalność myślę jednak, że drugi sezon będzie.

ocenił(a) serial na 9
PieczykM

Ja wiem, ze jest internet i google prawdę Ci powie i takie tam. Ale tak długo naszukałam się o 2 sezonie, że najzwyczajniej w świecie nie chce się mi teraz tego szukać... podeślesz link, gdzie można zobaczyć oglądalność?

LaraNotsil

Proszę bardzo :)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Common_Law_episodes

ocenił(a) serial na 9
PieczykM

No faktycznie nie jest źle. W miarę stała oglądalność... no i ogromny plus, ze wyjaśnili to, co ciekawiło oglądających od samego początku:D Mam nadzieję, że nie ukróca mi serialu. Ostatnio mam szczęście do kasacji;/

PieczykM

Serial jest świetny w sam raz na lato, ale patrząc na wyniki oglądalności Common Law i porównując wyniki z innymi serialami USA Network tego 2 sezonu niestety, ale pewien nie jestem. Serial zbierał ok. 2 mln, a wydaje mi się, że to trochę za mało jak na tą stację. Trzeba być dobrej myśli :)

ocenił(a) serial na 9
Shaggy144

Ta stacja nie ma tak ogromnej oglądalności:D No ale fakt, mogłoby być lepiej;(

LaraNotsil

Nie no zgoda, to w końcu nie jest "Wielka Czwórka", ale patrząc na oglądalność Burn Notice, czy Suits, które pokazywane są także latem, no to wygląda to trochę blado :) Choć oczywiście chciałbym zobaczyć 2 sezon, to te 12 odcinków, które zobaczyliśmy już stanowią pewną zamkniętą historię i raczej nawet jak go nie przedłużą, to serial nie zostanie po prostu urwany.

ocenił(a) serial na 8
Shaggy144

Mam nadzieję że powstanie 2 sezon, serial niesamowicie mnie ubawił. Nie spodziewałam się, że będzie taki dobry.

ocenił(a) serial na 10
Etka_a

po zakonczeniu emisji pojawila sie na hataku informacje, ze niestety nie bd drugiego sezonu. jak dobrze pamnietam chodziło o to, że serial zbierał najmniejszą widownie ze wszystkich seriali na stacji.

ocenił(a) serial na 8
VeLkA02

no to wielka szkoda :(

ratasha

Właśnie przeczytałam u Ausiello, że serial został ostatnio oficjalnie skasowany przez stację, a Warren Kole znalazł już zatrudnienie w kolejnym serialu.

ratasha

Jest informacja o anulwoanie. Wielka szkoda, bo fajny procedural na wakacje.

ocenił(a) serial na 9
JAMES_BOND

Buuuu ;( Jeden z lepszych seriali jaki widziałam. Pochłonęłam odcinki w bardzo szybkim tempie i uwielbiam parę głównych bohaterów. Normalnie ten serial poprawił mi humor zdecydowanie, a tu czytam, że nie ma kontynuacji. Jak to możliwe? Takie Covert Affairs ma już któryś sezon, a to anulowali, a jest moim zdaniem lepsze? Znaczy strasznie lubię jeden jak i drugi serial, ale jednak... Ech, nie lubię czegoś takiego. Po za tym po tych 12 odcinkach czuję wielki niedosyt no! I smutno mi że się skończyło.

Dziwniejsza

Dla mnie ten serial też jest lepszy od Covert Affairs. I byłam prawie pewna że go wznowią, bo tu wszystko fajnie współgrało ze sobą i akcja i dialogi i główni bohaterowie. Nie mogę odżałować :((( .

ocenił(a) serial na 7
ayla123

Nie będzie 2 sezonu? Byłem pewny , że to tylko kwestia czasu, przecież serial był co najmniej dobry........

ocenił(a) serial na 9
sauros

Fakt był dobry ale sobie nie radził z oglądalnością. Była szansa na 2 sezon ale główni aktorzy zostali zwolnieni z kontraktu, więc to koniec.

ocenił(a) serial na 10
Xemidra

szkoda, serial super, jak zawsze dobry serial kasują, nie wiem jak oni to oceniają, ale jak będzie jakaś petycja to podpiszę

ocenił(a) serial na 9
sylwunia83

Petycja nic już nie da, bo jak napisałem wyżej główni aktorzy zostali zwolnienie z kontraktów i obaj dostali nowe role w innych produkcjach.