Pati: Sezon 2 Pati sezon 2, odcinek 6
odcinek Pati (2023)

Pati | odcinek 6

42m
7,0 161  ocen
7,0 10 1 161
Pati
powrót do forum s2e6

Jestem totalnie zawiedziony. Mnóstwo niepotrzebnych wątków spłyconych do granic możliwości. Do końca w sumie nie wiadomo, jaki w ogóle był cel tego sezonu. Bardzo mało samej Pati w tym wszystkim, a to właśnie ta postać przyciągnęła widzów.
Po prostu odrywanie kuponów od czegoś, co się udało tworząc coś, co się udać nie mogło. Mocno zawiedziony jestem.

ocenił(a) serial na 7
razzor91

Po to żeby Pati odkupiła winy

ocenił(a) serial na 10
razzor91

I jest jej dużo w tym sezonie. Ten sezon był też po to by zobaczyć u niej taki happy end.

ocenił(a) serial na 4
dux10

Chodzi mi o Pati taką jaką widzowie ją poznali, zadziorna z mocnymi tekstami - w 2 sezonie niemal całkowicie zmieniono koncept tej postaci stawiając na niezbyt udany dramat, gdzie wsadzono kilka różnych wątków i żadnego nie pociągnięto dobrze. Happy end? Ja się wcale nie zdziwie jak tvn będzie chciał jeszcze 3 sezon zrobić :/

razzor91

Raczej nie będzie 3 sezonu, tu ewidentnie nie ma już furtki i wszystkie wątki ładnie zamknięto. Oby nie było, za dużo już sezonów i ciągnięcia tego uniwersum Skazanej/Pati.

ocenił(a) serial na 10
kanken12

Drzwi do następnego sezonu są w związku z tym gliniarzem co w ostatnim sezonie Skazanej dał nogę ale powracanie do tego to już by było przegięcie xD