Pełna chata

Full House
1987 - 1995
7,3 17 tys. ocen
7,3 10 1 16829
6,5 2 krytyków
Pełna chata
powrót do forum serialu Pełna chata

Kto jest za tym..

ocenił(a) serial na 10

.. aby nasza ukochana "Pełna Chata" wróciła na ekrany? Jeżeli ktoś ma możliwość skontaktowania się z kimś z telewizji [wiem, głupoty plotę, ale może jednak ktoś taki jest] to bardzo proszę! Ja straaasznie uwielbiam ten film, a jak go ostatni raz oglądałam to miałam 6 lat :D Ludzie, błagam ;]

PozdrawiaM!

ocenił(a) serial na 10
plutonka1

tez jestem za tym....ale nie da sie niestety:P

vicky92

Ja też bym chciała oglądnąć jeszcze raz "Pełną chatę" - bardzo miło wspominam ten serial:) ostatnio oglądałam go mając niecałe 10 lat.

ocenił(a) serial na 9
gitanaromo

Oczywiście ja również bym chciała ze względu na wujka Jesse i moje rówieśniczki Olsenki:):)

plutonka1

Z przyjemnością obejrzałbym ten serial raz jeszcze. 'Nie da się' ? A to dlaczego ? Jaki jest tego powód ?

ocenił(a) serial na 10
cOOba

tak jesdzcze poprosze beverlyhills i ich piecioro bede wniebowzieta:)

sara137

ja też ja też :) to moje ulubione seriale z dawnych lat :) !

plutonka1

Ja uwielbiam Olsenki i Pełną chate bardzo bym chciała żeby znowu ją puścili, mam do was pytania na jekiej stacji leciała Pełna chata na samym początku (w Polsce)?

plutonka1

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2335'

podpisujcie petycje to na pewno wróci !!

plutonka1

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2335

oto link , tamten wyżej zły

ocenił(a) serial na 9
plutonka1

Tak! Tak! Tak! Ja również jestem za tym, aby wróciła!

plutonka1

przeciez beverly hills leci na polsacie :):) a pełna chate by mogli puscic jak nic :D napewno wieksza ogladalnosc by miala niz moda na sukces hehe

plutonka1

O rany co ja bym dała żeby serial wrócił na ekrany :)) Cud, miód :D lata dziecięce wracają z tym filmem :))))))))

plutonka1

O taaak... 'Pełna Chata', to na prawdę był hit;] Wylansował Olsenki w końcu;] Również z chęcią bym obejrzała to znów... Miejmy nadzieję, że ten serial powróci ^^

ocenił(a) serial na 9
gosiesze

o tak, było by świetnie gdy by ten serial na antenę. Był to ulubiony serial jak byłam malutka ;p

ocenił(a) serial na 9
szpileczka111

* miało być wrócił na antenę

za krótki za krótki za krótki

szpileczka111

Ja jestem ZA.