.. aby nasza ukochana "Pełna Chata" wróciła na ekrany? Jeżeli ktoś ma możliwość skontaktowania się z kimś z telewizji [wiem, głupoty plotę, ale może jednak ktoś taki jest] to bardzo proszę! Ja straaasznie uwielbiam ten film, a jak go ostatni raz oglądałam to miałam 6 lat :D Ludzie, błagam ;]
PozdrawiaM!
Ja też bym chciała oglądnąć jeszcze raz "Pełną chatę" - bardzo miło wspominam ten serial:) ostatnio oglądałam go mając niecałe 10 lat.
Oczywiście ja również bym chciała ze względu na wujka Jesse i moje rówieśniczki Olsenki:):)
Z przyjemnością obejrzałbym ten serial raz jeszcze. 'Nie da się' ? A to dlaczego ? Jaki jest tego powód ?
Ja uwielbiam Olsenki i Pełną chate bardzo bym chciała żeby znowu ją puścili, mam do was pytania na jekiej stacji leciała Pełna chata na samym początku (w Polsce)?
przeciez beverly hills leci na polsacie :):) a pełna chate by mogli puscic jak nic :D napewno wieksza ogladalnosc by miala niz moda na sukces hehe
O rany co ja bym dała żeby serial wrócił na ekrany :)) Cud, miód :D lata dziecięce wracają z tym filmem :))))))))
O taaak... 'Pełna Chata', to na prawdę był hit;] Wylansował Olsenki w końcu;] Również z chęcią bym obejrzała to znów... Miejmy nadzieję, że ten serial powróci ^^
o tak, było by świetnie gdy by ten serial na antenę. Był to ulubiony serial jak byłam malutka ;p