Pełna chata

Full House
1987 - 1995
7,3 17 tys. ocen
7,3 10 1 16829
6,5 2 krytyków
Pełna chata
powrót do forum serialu Pełna chata

Najpierw nadawali Pełną Chatę o 17.30, potem o 17, następnie przez pare dni jest po dwa odcinki, żeby od poniedzialku 5.09 zdjąć ją z anteny! O co tu chodzi???

ocenił(a) serial na 8
OlenaFW

jesienne szaleństwo "nowych " programów ;)

okta16

Naprawde oni sobie kpiny robią i nie liczą się wcale z widzami tylko sami decydują i puszczają jakieś beznadziejne niemieckie seriale, a potem się dziwią że nikt ich nie ogląda i mają mało kasy. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
Regan_McLeod

Najlepszy serial na Pulsie, a oni zdejmują go z anteny. Idioci.

piokub

To są idioci, jak nic.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

noo dlaczego???!!! Mam nadzieje że się zorientuję że źle zrobili i powróci pełna chata choć w sumie sie nie oobraze jak to nastąpi w nastepne wakacje bo w ciągu roku mam wiele zajec i mało czasu na tv ;P ale dalszy ciąg bym z chęcią obejrzała bo z racji wieku praktycznie nie pamiętam pełnej chaty ;P

ocenił(a) serial na 10
malami91

no jaja sobie z nas zrobili jak nic ;/////

ocenił(a) serial na 8
malami91

musiałabyś mieć mniej niż 12 lat, żeby go nie pamiętać. w końcu nie raz po zakończeniu był emitowany. ;)
Przecież wszystko jest w internecie nie rozumiem problemu." You got it dude!"

okta16

Dokładnie i mam nadzieje, że pozostałe odcinki też bedą już niedługo w tv, oby.

Regan_McLeod

Znając życie (patrząc np na Polsat i ostry dyżur) Pełna chata powróci w wakacje ewentualnie (co było by dziwne i nigdy tego nie praktykowali) w ferie. Ewentualnie jak skończą się odcinki Medikoptera czy jak tam się nazywa ten seriali może puszczą Pełna...

jago18

Też tak myśle, może jak się skończą te niemieckie seriale to zamiast któregoś z nich znowu będzie Pełna Chata.

Regan_McLeod

Kiedyś w jakimś programie tv czytałam że czytelnicy się dopominają o PCh i najprawdopodobniej TV PULS wznowi emisję w letniej ramówce cóż poczekamy do wakacji na kolejne odcinki;/ oby nie było jak w tym roku że serial będzie lecieć tylko przez wakacje a od września zaniechają emisji;(

ocenił(a) serial na 10
okta16

chyba wiem co pamiętam a co nie... z pełnej chaty pamiętałam tyle że był taki serial emitowany i że olsenki grały we dwie jedną postać... nie wszystko się pamięta... tym bardziej treści odcinków ;/

a to że jest w necie to mnie mało obchodzi bo mnie dobija oglądanie przez internet... bo mi tnie i zazwyczajj są limity wiec wolałabym sobie obejrzeć w tv

malami91

Ja też wolę oglądać w tv. Nie lubię w necie ze względu na limity właśnie. Pozdrawiam.