Peaky Blinders: Sezon 3 Peaky Blinders sezon 3, odcinek 5
odcinek Peaky Blinders (2013-2022)

Peaky Blinders | odcinek 5

56m
8,3 1,4 tys. ocen
8,3 10 1 1428
Peaky Blinders
powrót do forum s3e5

Dlaczego w necie nigdzie nie ma odcinka 5 z lektorem? W telewizji był pokazywany z lektorem tak jak wszystkie pozostałe a w necie jest tylko z napisami.

Andrzejek324

Takich seriali nie powinno oglądać się z lektorem, a szczerze mówiąc, to żadnych seriali, czy filmów nie powinno się oglądać z lektorem, ale to tylko moje zdanie.

dafciu7

JA oglądam wyłącznie z lektorem. Nie jestem się w stanie skupić na filmie jeżeli mam czytać napisy. To tak samo jakbym jednocześnie miał czytać książke i oglądać telewizje. Uważam, że napisy w ogóle powinny zostać wycofane.

ocenił(a) serial na 6
Andrzejek324

Zdania w tej kwestii sa podzielone:)

Qjaf

No wiadomo. Jednego tylko nigdy nie mogę pojąć jak niektórzy twierdzą, że im lektor film zagłusza. JAkim cudem lektor może zagłuszyć film, skoro najpierw kwestie wypowiada aktor a dopiero później czyta ją lektor?.

ocenił(a) serial na 6
Andrzejek324

Nie zaglusza, ale moze jakos sie "miesza". Ja np. cale zycie uczylem sie do szkoly przy jakiejs muzyce czy przy telewizji, a dla innych to niezrozumiale bo potrzebuja skupienia.

Qjaf

No, ale ta muzyka czy telewizja sobie leciała w tle nawet nie wiedziałeś co leci bo skupiałeś się na nauce.