ja bym bardzo chciała żeby wróciła no i mam nadzieje że pogłoski jakoby Agnieszka Włodarczyk miała odejść z serialu są prawdziwe
Wróci, wróci chomik nadęty i znów wszystko będzie be bo Kingusi nie pasi. Kretynka. I mam nadzieję że Ania pozostanie ile się da choć pewnie nie ma tam teraz łatwego życia z tym zającem.
To Aneta nie ma łatwego życia z nią, zabrała jej faceta i dzieciom ojca! to jest Ok?! fanka Włodary-Solary...
haha a Ty co?następna frustratka? takie żale to na pudelka się nadają a nie na portal o tematyce filmowej. I nie wypisuj bredni :)
Nie jestem jej fanką, ale każdy jest dla mnie lepszy od zająca. Włodary-Solary, o ludzie jakaś Ty tandetna... żal.....
Poza tym, nie wiem czy wiesz ale za rozsiewanie nieprawdziwych informacji, tj. pomówienie grozi w Polsce więzienie, więc zważaj na słowa:)
Ps. Co mnie obchodzi komu ona odebrała faceta i ojca? Skoro zostawił tą nudziarę to tylko i wyłącznie jego sprawa. Ja im życzę wszystkiego dobrego:)
to nie chodzi o to że zabrała jej faceta tylko że się z tym obnoszą po gazetach-szmatławcach bo takiego g..... jak Party czy Show nie da się nazwać gazetą opowiadają jacy to nie są szczęśliwi i że planują dzieci niech planują potem Agnieszkę też zostawi z dziećmi i poszuka następnej ja uważam że dobieranie się do cudzego faceta jest bezsensu skoro zrobił to Anecie Zając Włodarczyk też pewnie zrobi i tyle ten typ tak ma więc niech sobie Agusia dojada resztki po kimś i pamiętajcie na cudzym nieszczęściu szczęścia się nie zbuduje
najchętniej to bym chciał żeby kinga zostawiła tego capa z długimi piórami, a związała się z tym koleżką z klasy. Fajny był ten odcinek na tym spotkaniu klasowym, jak się spotkali po latach, a potem powiedział jej że ją kocha.. a tak to ch.. bombki strzelił :-/