PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

to prawda ze pierwsza miłość zniknie z anteny

ocenił(a) serial na 4
magazynier_48

pytasz czy informujesz?

lww

pytam

magazynier_48

Tak, to prawda! Jest prowadzone śledztwo w tej sprawie ale na razie nie wiadomo kiedy się to stanie.

Heman

ma zniknac z anteny:(

ocenił(a) serial na 6
magazynier_48

skąd masz takie informacje?

karlie

bo jak prawei wszyscy odchodza z serialu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tony_tr

suchaj no sam mozesz byc kretynem?

ocenił(a) serial na 4
magazynier_48

Pisze się "słuchaj".

ultraviolet160

sie pomyliłem

ocenił(a) serial na 2
magazynier_48

Pisze się: "Pomyliłem się".

Doppelganger

nie pouczaj mnie

magazynier_48

magazynier to taki nasz forumowy troll, pozbawiony logicznego myślenia i rozumu. No cóż i tacy muszą być... W klasie też pewnie mieliście przynajmniej jakiegoś jednego bezmózga, który niczego nie kapował i ciągle jechał na warunkach. Takie życie.

tony_tr

patrz na siebie

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 2
magazynier_48

Zdanie zaczynamy od dużej litery i kończymy kropką. W szkole specjalnej tego uczą więc powinieneś to już wiedzieć.

magazynier_48

Szkoda, że tak znakomity serial zniknie z anteny. To będzie wielki cios dla polskiej sztuki filmowej i dla rzeszy kilkuset milionów fanów tego serialu.

Heman

nom

magazynier_48

Mam taką nadzieję że zniknie. Jednego mniej :)

ocenił(a) serial na 8
cameron_baum

Mam taką nadzieję,że NIE zniknie: l kamon, serial jest całkiem super

fillemo12

Za bardzo jest telewizja zaśmiecona już tymi gównianymi serialami-tasiemcami z bohaterami z tektury i ich jakże "interesującymi" perypetiami.
Jedyny serial jaki idzie oglądać to jest "apetyt na życie".
Udało mi się przetrwać kilka odcinków i uważam że jest to serial o klasę lepszy.
Szkoda że jest tylko jeden taki pośród masy tego badziewia.

magazynier_48

Tak jak wyżej powiedziane.

ocenił(a) serial na 6
magazynier_48

magazynier jesteś zajebisty XD

ocenił(a) serial na 4
karlie

według mnie,magazynier nie jest żadnym forumowym trolem ani nic w ten deseń, sądze a raczej jestem przekonany ze to jest jakaś arcy sprytna prowokacja jakiegoś studenta/wykładowcy nauk ścisłych czy cos, w celu sprawdzenia reakcji otoczenia na jego emanujące glupotą posty.

magazynier - proszę pozamykaj wszystkim gęby i potwierdz że te informacje sa prawdziwe, bowiem to dla mnie niewyobrazalnie wazne.

ocenił(a) serial na 2
lww

magazynier_48 to Stephen Hawking tego forum

ocenił(a) serial na 4
Doppelganger

łehehehe dobre porownanie, 5.

użytkownik usunięty
lww

W każdym razie mamy do czynienia z małym mistrzostwem świata w trolowaniu, z reguły mój internetowy wykrywacz ironii i trollingu działa bardzo sprawnie, ale przy tym typie czuję się naprawdę bezradny.

Heman

Czy macie jakieś oficjalne potwierdzenie wiadomości o zakończeniu emisji 'Pierwszej Miłości' ?
Podajcie linki !!!

ocenił(a) serial na 8
xXxA4xXx

Dziś info przeczytałam,że w Wadlewie zawita...PATRYK! to niesamowite!jeśli rzeczywiście tak będzie, to czekam z utęsknieniem! I ciekawa jestem co tak naprawdę się z nim wydarzyło
http://www.dvbnews.pl/news/9253/lukasz_dziemidok_wraca_do_serialu_pierwsza_milos c

fillemo12

Czyli na razie nie przewidują zakończenia serialu ???

magazynier_48

Teraz jak Mikołaj zostawił Anete to ona pewnie nie będzie chciała i umiała dłużej z nim na planie siedzieć. Tym bardziej, że jak Anki i Huberta nie będzie to scenarzyście zrobią szybki powrót tej pary i sajonara.

monixD

Szczerze mówiąc jak niema Kingi, Artura i związek Mikołaja i Anety się rozpadł to wątpię, że nadal będą nagrywać. Niestety :(

xXxA4xXx

tony i Doppelganger- fakt, rozumiem że może was denerwować ten cały magazynier, ale wyzywając go od bezmógów i gadając coś o szkole specjalnej pokazujecie że wdajecie się w jego prowokacje i tu wychodzi cała wasza "inteligencja" i "wyższość"

ocenił(a) serial na 7
Hitek

Oby dalej nagrywali! Przecież to był jedyny sens mojego życia! Kto teraz będzie mnie tak rozśmieszał jak Kaśka? Kto jak Śmiałek da radę co do najlepszego alkoholu? Kto da mi natchnienie na strój jak Daga?
Kto powrzeszczy jak Kinga? Kto mnie po wkurza jak Tomek? Kto nauczy mnie prowadzić biznes jak Sabina? Kto pokaże jak być bohaterem jak Paweł? Kto nauczy jak opiekować się dzieckiem jak Marysia? Kto nauczy medycyny jak Bartek? Kto ustanowi nowe trendy we fryzurach jak Malwina?
Kto nauczy jak opiekować się psem jak Wiktoria? Kto będzie dawać rady na temat pięknej cery jak Marek? Kto nauczy jak być wiernym jak Mikser? Kto podpowie jakie są najlepsze narkotyki jak Jowita?
Kto pokaże jak zawodowo tańczyć jak Adam? Kto pokaże jak się podrywa jak Artur? Kto będzie tak wspaniale gotować jak Aurelia? Kto pokaże jak najlepiej się zabić jak Anna? Kto pokaże jak najlepiej negocjować jak Aneta? Kto pokaże jak najlepiej opiekować się samotnymi matkami jak Hubert?
Także Pierwsza miłość, bawi i czy! ;)

__Cleo Sertortii13

Widzę że ten serial dużo dla ciebie znaczy, można powiedzieć że się na nim wychowałeś/łaś :D

ocenił(a) serial na 7
Rohini

Tak, każdy z tych bohaterów czegoś mnie nauczył! Malwina to że trzeba stawiać na swoim, Marysia że w chwilach kiedy wszyscy cię o coś obwiniają trzeba zgrywać pokrzywdzoną, Kinga że trzeba dużo się drzeć wtedy emocje trochę opadają. Paweł że kiedy ktoś się wkurza po prostu mu przywalasz, Śmiałek że alkohol to rzecz święta, Mirek że papierosy też są w życiu ważne. Artur że trzeba mieć bogatego ojca by mieć na chleb, a Hubert że w życiu trzeba być opiekuńczym i pomocnym no i Grzegorz że wojskowi też umieją płakać! Nie będę się już więcej rozpisywać ale ten serial to moje życie.

ocenił(a) serial na 3
xXxA4xXx

Mikołaj i Aneta się rozstali? Czasami oglądam serial i wiedziałam, że są razem i, że ona mu urodziła bliźniaki, dlatego i w serialu była w ciąży. A wiadomo czemu się rozstali?

Wercia1501

Podobno Mikołaj chciał mieć więcej wolności, ale nie jetem pewna.

magazynier_48

spokojnie, serial jeszcze będzie kręcony. ja czekam na 1488 odcinek. PEACE ;)

SerferAS

a co w nim sie wydazy?

Czarna9922

Kiedy powrót Andrzeja:D?

SerferAS

a co bedzie

magazynier_48

Magazynier co się z Tobą działo przez ten cały czas kiedy Cie tu nie było? :) Wszyscy czekaliśmy na Twój powrót.

Heman

jasne

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie na serio czekaliśmy, ja w szczególności. ;D

__Cleo Sertortii13

aha co tam

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Spoko. A i Weksler wyjdzie z więzienia i będzie wspierał Grażyne w trudnych chwilach.

__Cleo Sertortii13

a w ktorym odcinku wyjdzie z więzienia

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie pisało. Ale już wiem kto zagra siostrę Radka (Marta Kubicz). To będzie jakaś pyskata nastolatka która będzie robić problemy, i nie, niestety nie wiem w którym odcinku się pojawi.