PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

artur odchodzi z serialu pierwsza miłość?

magazynier_48

skąd masz takie info? JAK ARTUR ODEJDZIE TO JA TEŻ!!!!!!

klonex

odchodzi bo pisze w streszczniach odcinkow

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

a czemu niby ?

burok95

bo chce wyjechac do corki

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Szkoda go będzie:(

__Cleo Sertortii13

moze kiedys wroci

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

szkoda że arturowi odechciało się grać, miał taką fajną role! chodź ostatnio był trochę wkurzający~

__Cleo Sertortii13

ale z gościa jest poyeb. Aktor z niego żaden nawet głosu nie potrafi modulować a odchodzi. Powinien doić ile wlezie z tego serialu a nie

klonex

Mówiłem nadchodzi kres serialu, wszyscy z niego uciekają.

damianii

ma otwartą dorgę choociaż go nie uśmierca. chociaz podejzewam ze i tak petrik zmartywchwstanie kurde nie moge sie oprzec takiemu wrazeni ze okaze sie ze on jednak przezył jakims cudem :d

Czarna9922

i odwieźli go do stanów jego bogaty ojciec wszystko zatuszował bo wiadomo ma kasę , ale zacznie sobie przypominac emilke i wróci do niej w dzien jej ślubu z bartkiem.

ocenił(a) serial na 4
klonex

ej to dobre+ppp nie wpadlabym

marajka

no i ciekawe gdzie Płoszajski będzie grał, przecież to jest aktor jednej roli. Podobnie jak Majka (Aneta Zając), Bartek (Rafał Kwietniewski) czy Kinga (Ola Zienkiewicz). Oni już nie dostaną żadnej poważnej roli filmowej.

użytkownik usunięty
Faraon_5

Podobnie jak praktycznie każdy aktor grający w tym serialu.

klonex

Gdzieś czytałam, że Skalsky pojawi się jak Emilka będzie w ciąży z Kamilem.
A zaskoczył mnie news, że Dziemidok i Stefani są parą w życiu prywatnym :-).

Shui

Ale zmartwychwstanie, brat bliźniak czy duch, bo w tym serialu wszystko możliwe.

Rafal_

No tak, czasem ociera się o świat fantasy :-).
Ma się pojawić Patryk (ale nie wiem czy to prawda). Prawdą jest, że będzie niebawem żona Huberta.

ocenił(a) serial na 6
Shui

z tym Patrykiem to rozdmuchane ploty. scenarzyści już jakiś czas temu zaprzeczyli, że on wróci do serialu... poza tym, ludzie, trochę logiki! odszedł stosunkowo niedawno i co, już ma wracać? to się nie trzyma kupy...

... chociaż skoro to PM to tutaj wszystko możliwe :p

__Cleo Sertortii13

tylko artur jest do 1459 odcinka potem juz go nie bedzie

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

aha super. chociaż ostatnio z artur stał się taki jakby pozjadał wszystkie rozumy.

__Cleo Sertortii13

sie nie ciesz moze kiedys wroci

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

nie cieszę się. miałam nadzieje że arturo będzie z kingą.

__Cleo Sertortii13

już z nią był i to parę razy

__Cleo Sertortii13

nie bedzie juz z kinga

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

W streszczeniach jest napisane, że wyjedzie do córki, ale nikt nie powiedział, że odejdzie z serialu. Może zniknie tylko na jakiś czas, albo będą go pokazywać tak jak Majkę kiedy była w Berlinie.

ocenił(a) serial na 7
Ginny15

Nie sądzę. wydaje mi się że arturowi znudziło się grać, radek chyba też odejdzie po tej zdradzie sabina nie będzie chciała go znać. Adam i Kinga chyba też odejdą w końcu wyjadą do Kanady oczywiście jeśli Marek wyrazi na to zgodę;)

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

magazynier jestem w szoku długością twojej wypowiedzi;) czy ty czasem nie przesadziłeś? komu to się będzie chciało czytać?

__Cleo Sertortii13

noi co z tego

__Cleo Sertortii13

Sądzę że Marek wyrazi zgodę, nie ma wyboru. W końcu aktorka grająca Kingę jest w ciąży (nie wiem czy urodziła) i pewnie chce się przygotować do porodu i spędzić czas z dzieckiem. Może wróci a może nie w końcu ile lat można grać w tym samym serialu.