dokładnie nie wiem jaki dzień czerwca,ale na pewno czerwiec. może na oficjalnej str serialu jest
myślę,że może jak kiedyś PM będzie miała finał połączą ich. Choć jesli chodzi o mnie właśnie oni tylko ze sobą byli szczęśliwi
w sumie na dzień dzisiejszy trzymam za Artura i Beatę,ale jak wcześniej Kinga była z Adasiem ,a Artur chciał wrócić do Kingi byłam za nimi .Myślę,że może kiedyś w odpowiednim i tym samym czasie zapragną być ze sobą,ale zanim to nastąpi czeka nas jeszcze dużo perypetii miłosnych zarówno u niego jak i u niej
http://pierwszamilosc10.pl/nowe-streszczenia-przyszlych-odcinkow-pierwszej-milos ci-1910-1914-az-do-1-czerwca-final-wielki-powrot/
może Cię zainteresuję
przerwa wakacyjna będzie od 11 czerwca. 10 czerwca będzie ostatni odcinek przed wakacjami ;).
przecież niedawno czytałem opisy odcinków od 1920-1924 a z moich wyliczeń wynika ze odc 1924 ma być 13 czerwca.
Odpowiadałem na post olciaa0007
Tak, ostatni odcinek zostanie wyemitowany 13 czerwca. Czyli na koniec sezonu nie wydarzy się nic mega zaskakującego - co z Pawłem dowiemy się po wakacjach.