PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

ten film wyprał mózg mojej rodzinie [*]

ocenił(a) serial na 7
Sosnaa

Po co zakladasz takie bezsenswone tematy! Nie związane z serialem!
Co mnie obchodzi twoje rodzina? To jest Pierwsza miłość filmweb.
A nie Wyprał mózg mojej rodzine ten serial !!!!
Żalll

__Cleo Sertortii13

jak widze tobie też a ten "Żalll" mnie dobił-.- . Nie zwiazane z serialem ? czyli wg. ciebie mozna wyrazac tylko opinie pozytywną ? no to powodzenia

ocenił(a) serial na 7
Sosnaa

Ale Pierwsza miłość do w gruncie rzeczy fajny serial. Wiem ,że nie każdemu może przupaśc do gustu. Moja mama także go nie znosi. Ale trzeba zagłębić się w fabułę. Nie chciałam cię obrazić jeśli o to chodzi. Ale coraz więcej ludzi narzeka na ten serial to mnie dobija ;(

__Cleo Sertortii13

no spoko... ale jaką fabułe ? ten serial nie ma fabuły -.-

ocenił(a) serial na 1
Sosnaa

O mój Boże... Najgorsza serialowa ekipa aktorska, jaką widziałem, beznadziejna fabuła - wręcz komiczna, najgłupsze wątki sensacyjne i gangsterskie jakich w życiu doświadczyłem. Można tu wymieniać bardzo dużo rzeczy. Faktem jest, że spośród wszystkich seriali, jakie widziałem "Pierwsza miłość" jest produkcją najgorszą. Rozumiem, że jak ktoś w porę nie przestał oglądać, to teraz mu ciężko się oderwać, zżył się z bohaterami (w końcu nawet najgorsze gówno oglądane regularnie, uzależnia), ale nie dajmy się zwariować i zauważmy, ile ten serial ma wad i jak bardzo są one rażące!

__Cleo Sertortii13

Bo jest beznadziejny. Oglądnij Sześć stóp pod ziemią, Rodzinę Soprano, House'a czy Dextera to zobaczysz