PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

co nasz jeszcze czeka jeszcze w pm?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nareszcie założyłeś kolejny temat! No przynajmniej na temat, a nie jak nie którzy, zakładają tematy tylko to po aby wyśmiać wygląd Kingi. To masakra jakaś jest. Ok. W takim razie w pm Sabina jak już wiesz będzie chciała zostać przynętą. Gdy już do wszystkiego dojdzie Mikser i Radek złapią nie tego kolesia. Prawdziwy nożownik będzie ukrywał się w krzakach, złapie Sabine i przyciśnie jej nóż do policzka. Nie mam pojęcia czy ją zrani, pewnie nie;). Grzegorz i Renata wezmą ślub! Daga pojawi się na uroczystości i chyba zaprojektuje dla Renaty suknie ślubną. Wesele odbędzie się w stylu wojskowym! Co do Błażeja i Grażyny to przyjaciółka Grażyny będzie podrywała jej chłopaka, Błażej nie będzie miał ochoty spotykać się z przyjaciółką Grażyny jednak pójdzie z nią na obiad. Jestem tylko ciekawa czy zdradzi z nią Grażyne, oby nie. Chodź jak w serialach bywa pewnie dojdzie do pocałunku, chociaż. Scenarzyści nie mogliby sobie darować zdrady Błażeja, chociaż w sumie może to i dobrze? Przynajmniej coś ciekawego. Bartek i Patryk nie będą mogli znaleźć pracy we Wrocławiu na swoich poprzednich stanowiskach, Śmiałek się tego domyśli i po nich przyjedzie. Tam spotyka Aurelie, będzie się chciał na niej zemścić. Każe Aureli mówić jaka ona jest w nim zakochana. ;) Tymczasem Anna będzie brała tabletki które pomogą jej zajść w ciąże, kompletnie się od nich uzależni, zaniepokoi to Pawła i każe odstawić jej tabletki ta jednak powie jedno a zrobić drugie jak to Anka. To tyle co wiem. ;) Wiem ,ze tego bardzo duże ale cóż zrobić? Tyle się będzie działo!

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Zastanawia mnie tylko czy Daga będzie z Radkiem? Być może będą razem. Ponieważ Ola raczej do Miksera nie wróci, on jest chyba zakochany w Sabinie więc możliwe ,że będą razem;) Więc Dadze pozostaje Radek, chyba ,ze powstanie w tym serialu nowa rewolucja i Radek będzie z Olą! heh dobre by to było. Wcale do siebie nie pasują ale tworzyliby ciekawą parę. Jak już prawie każdy wie w serialu pojawi się Natalia lesz. Będzie ona odrywała Adama, chłopaka Kingi. Zastanawia mnie tylko to czy Adam podda się i zdradzi kingę z nią. Oby nie, Adam i Kinga to taka fajna para. I mają razem dziecko! A to już coś. ;)

__Cleo Sertortii13

aha.nie sadze zeby daga była z radkiem?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Ja również ale czas pokaże. Co do Błażeja to ciekawe czy zdradzi Grażyne z jej najlepszą przyjaciółką. Jeśli tak to prawdziwy cham. !!!! Ale Błażej trzeba mu przyznać przyciąga do siebie starsze kobiety;)

__Cleo Sertortii13

a watek wiktorii?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Wiktoria chyba będzie kręciła z tym policjantem. Być może nawet zostaną parą!

__Cleo Sertortii13

Radek ma być z Sabiną i kropka! ;p
A Mikser się chyba w niej nie podkochuje, on przecież chce znaleźć i złapać tego nożownika dla Oli, więc prawdopodobnie do siebie wrócą.

ekoderka

nie wiadomo?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Ja także uważam ,ze Radek powinien być z Sabiną. To by była idealna para! Chyba najlepsza w tym serialu;) A mikser niech wróci do Oli! Oni powinni być razem.

__Cleo Sertortii13

a misker bedzie z ola

magazynier_48

a co z watkiem bartka?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Pojawi się już wkrótce kiedy będzie chciał z Patrykiem wrócić do Wrocławia. Sprawdź sobie na Świateriali.pl kiedy to będzie;)

__Cleo Sertortii13

ale mi chodzi czy dziewczyne bedzie miał

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Na razie nie.

__Cleo Sertortii13

aha..a misker bedzie z ola.

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Tego też nie wiem, w streszczeniach nic o tym nie piszę.

__Cleo Sertortii13

aha rozumiem

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/GRA+%22Wybieramy+Mistrza%22,1748362

ocenił(a) serial na 10
igrek3_2

Wiadomo co będzie z Arturem i Bereniką? Artur dalej z nią będzie. czy nadal będzie figlował z innymi laskami? ;)

ocenił(a) serial na 10
igrek3_2

STRESZCZENIA

http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/Streszczenia+-+dla+fan%C3%B3w+%29+SPOILERY,1745905

NEWSY

http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/Newsy+%29+SPOILERY,1745919

__Cleo Sertortii13

jak tam idzie ogladanie pm

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Dobrze. Super że złapali nożownika! Ola powinna być z Mikserem nie każdy chłopak w ten sposób udowodniłby miłość dziewczynie poprzez złapanie tego co ją skrzywdził! Mikser spędził dużo czasu by dojść kto to jest, Ola powinna to docenić i być znów z Mikserem! Oni są sobie pisani, po co w ogóle ten Aleks pomiędzy nich wchodził? Gdyby nie on Ola byłaby szczęśliwa z Mikserem.

__Cleo Sertortii13

no a beda razem.

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Chyba tak, to znaczy tak mi się wydaje.

__Cleo Sertortii13

ok aco jeszcze sie wydarzy?

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Nie mam pojęcia. Na razie niestety nic nowego! ;( Jednak jak sądzisz czy Jowita będzie miała chociaż romans z Radkiem? Bo razem być nie będą na pewno.