4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
sebastian22221

Przecież ona to wszystko robi żeby rodzice się wkurzyli i wywieźli z Wadlewa

ocenił(a) serial na 10
Gibon1991

Dokładnie, nawet w ostatnim odcinku to powiedziała :P

Gibon1991

Przecież to wiadome jest, tak tylko napisałem, luz :)

ocenił(a) serial na 9
sebastian22221

Jak pod koniec odcinka 1924 mowila ze chce wyjść za smialka chyba to pewnie dla tego by zrobić na złość rodzicą i ukarać ich jakoś za to ze zostawili ja w Wadlewie

sebastian22221

Wielu osobom Samanta się nie podoba, ale jak dla mnie ona jest świetna :))) Mogłaby zostać na stałe, choć wolę, kiedy nie udaje miłej, tylko strzela fochy. Aktorka fajnie gra, świeża dziewczyna. Zresztą należy do nielicznej grupy aktorów, którzy w tym serialu w ogóle starają się grać (Beata, Filip, część Wadlewa), a nie tylko beznamiętnie bełkotać kwestie.Zwykle nie przepadam za jednowątkowymi postaciami i zapchajdziurami, ale ten się udał :)

LiLuLa

popieram, nie miałym nic przeciwko, by została na stałe ;) nawet ją polubiłem

ocenił(a) serial na 3
makintosz

Też jestem za :) Związek ze śmiałkiem to byłby hicior :D

monika2121

oj tak ;) w końcu tyle czasu już minęło, odkąd Aurelia go zostawiła, powinien w końcu kogoś mieć. może gdy Samanta się w końcu opamięta, coś zaiskrzy naprawdę xD

makintosz

zgadzam sie ;) ,dziewczyna grająca Samantę jest świetna.

LiLuLa

Zgadzam się z Tobą LiLuLa w 100%. Ja już np. nie mogę patrzeć na Kingę, Marysię, Miksera - kiedy w końcu on te badania powtórzy?
Samanta jest śmiechowa a do tego Śmiałek, którego odtwórca rewelacyjnie gra - świetny wątek!

ocenił(a) serial na 1
ryszardcebula

Ja mam nadzieję, że Mikser i Kinga będą razem- to dopiero będzie :D

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Pewnie po wakacjach coś między nimi będzie :)

ocenił(a) serial na 1
Zgiebongo

W sumie Kinga po tylu niepowodzeniach i nieszczęśliwych związkach zasługuje na porządnego faceta a Mikołaj jak by nie irytował tak nie można mu zarzucić, że był nie w porządku związkach - jemu bliżej do Kingi lub Bartka, co się zakochuje i jest w związku tak klapa.

sebastian22221

dziwi mnie naiwność Mariana, który mysli ze taka laska na niego leci! niech sie wezmie się za rówieśniczki, a nie nastolatki, stary zbok

milenasy

Czy ja wiem czy to naiwność? Nie takie rzeczy się dzieją na świecie, gusta, zboczenia są naprawdę przeróżne. Zachowania nastolatek też są często przedziwne i jednego dnia taka dziewczyna może chcieć młodego chłopaka, a raz się weźmie za dużo starszego faceta. Nie każda nastolatka chce się ciągle umawiać z rówieśnikami, a chcą spróbować bardziej dorosłego życia.

Wiele kobiet lekceważy takie sprawy, mówią, że "która zechce tego mojego starego pierdziela" a potem szok, że mąż odchodzi z 20 lat młodszą... Teraz zresztą związki starych facetów z młodymi laskami są w modzie ;)

Zresztą Marian nie musi się jej podobać, może po prostu go poderwać, żeby zrobić na złość Emilce i Bartkowi.

kindybal

To też prawda, cuda na kiju się dzieją! Ostatnio okazało się, że mój sześćdziesięcioletni sąsiad ma młodą kochankę, która spodziewa się jego dziecka, mimo że facet jest zaprzeczeniem wszelkiego uroku, a Marian przy nim to Mister Universe :)

Poza tym ja nie sądzę, żeby Marian wierzył, że Samanta na niego "leci", po prostu jest dla niego miła i słodka, więc facet daje się wodzić za nos, tym bardziej, że poczciwy i naiwny ma charakter.