Jak pod koniec odcinka 1924 mowila ze chce wyjść za smialka chyba to pewnie dla tego by zrobić na złość rodzicą i ukarać ich jakoś za to ze zostawili ja w Wadlewie
Wielu osobom Samanta się nie podoba, ale jak dla mnie ona jest świetna :))) Mogłaby zostać na stałe, choć wolę, kiedy nie udaje miłej, tylko strzela fochy. Aktorka fajnie gra, świeża dziewczyna. Zresztą należy do nielicznej grupy aktorów, którzy w tym serialu w ogóle starają się grać (Beata, Filip, część Wadlewa), a nie tylko beznamiętnie bełkotać kwestie.Zwykle nie przepadam za jednowątkowymi postaciami i zapchajdziurami, ale ten się udał :)
oj tak ;) w końcu tyle czasu już minęło, odkąd Aurelia go zostawiła, powinien w końcu kogoś mieć. może gdy Samanta się w końcu opamięta, coś zaiskrzy naprawdę xD
Zgadzam się z Tobą LiLuLa w 100%. Ja już np. nie mogę patrzeć na Kingę, Marysię, Miksera - kiedy w końcu on te badania powtórzy?
Samanta jest śmiechowa a do tego Śmiałek, którego odtwórca rewelacyjnie gra - świetny wątek!
W sumie Kinga po tylu niepowodzeniach i nieszczęśliwych związkach zasługuje na porządnego faceta a Mikołaj jak by nie irytował tak nie można mu zarzucić, że był nie w porządku związkach - jemu bliżej do Kingi lub Bartka, co się zakochuje i jest w związku tak klapa.
dziwi mnie naiwność Mariana, który mysli ze taka laska na niego leci! niech sie wezmie się za rówieśniczki, a nie nastolatki, stary zbok
Czy ja wiem czy to naiwność? Nie takie rzeczy się dzieją na świecie, gusta, zboczenia są naprawdę przeróżne. Zachowania nastolatek też są często przedziwne i jednego dnia taka dziewczyna może chcieć młodego chłopaka, a raz się weźmie za dużo starszego faceta. Nie każda nastolatka chce się ciągle umawiać z rówieśnikami, a chcą spróbować bardziej dorosłego życia.
Wiele kobiet lekceważy takie sprawy, mówią, że "która zechce tego mojego starego pierdziela" a potem szok, że mąż odchodzi z 20 lat młodszą... Teraz zresztą związki starych facetów z młodymi laskami są w modzie ;)
Zresztą Marian nie musi się jej podobać, może po prostu go poderwać, żeby zrobić na złość Emilce i Bartkowi.
To też prawda, cuda na kiju się dzieją! Ostatnio okazało się, że mój sześćdziesięcioletni sąsiad ma młodą kochankę, która spodziewa się jego dziecka, mimo że facet jest zaprzeczeniem wszelkiego uroku, a Marian przy nim to Mister Universe :)
Poza tym ja nie sądzę, żeby Marian wierzył, że Samanta na niego "leci", po prostu jest dla niego miła i słodka, więc facet daje się wodzić za nos, tym bardziej, że poczciwy i naiwny ma charakter.