PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

najlepsza to ta flegmatyczna Blondyna (nie ubliżając temu słowu)
serial jest jak znęcanie się nad człowiekiem tortury dialektyczne oraz gra i słownictwo o pomstę do nieba wzywa.Fabuła i treść oraz CI niby aktorzy to masakra nad masakrami,koleś który udaje,że nie umie mówić w języku Polskim to 1 z przykładów.Prawdopodobnie reżysera nie było podczas nagrywania odcinków,normalnie żenada na 102.Jest też wiele innych tego typu bezsensownych seriali Polskich nie wymieniam ich bo można dostać odruchu wymiotnego.-1010

ocenił(a) serial na 1
sylwester_3

Zgadzam się ;) Okropny serial, nawet Moda na sukces lepsza :D:D:D

ocenił(a) serial na 4
sylwester_3

HELL YEAH

<skrecze>

sylwester_3

Pierwsza miłość wg mnie wyróżnia się na tle klanu czy mody na sukces, które są beznadziejne. Ale i tak najlepsi są tancerze.

użytkownik usunięty
bonecrusher22

O Tancerze- podbijam, tyle że to jest format, bodaj hiszpański, czyli nie czuć tam za bardzo ręki polskich zidiociałych scenarzystów (no i jest więcej miłych dla oka Pań)

ocenił(a) serial na 3
sylwester_3

Przez ten tydzień moja ocena zjechała z 7 na 4 stopniowo:D szczególnie po "rozmowach" kingi tej chuderlawej i tej blondyny:D
KASZANKA ZONE:D

ocenił(a) serial na 3
Marcinekk

o i jeszcze ta blondyna co nie wie nigdy z kim sie przespała:D własnie ogladam niezla beka

Marcinekk

Taa i Ewelina co zrywa zaręczyny bo "coś" ktoś jej powiedział... Tak jakby ciągnął się za nią sznur kandydatów w kolejce... Powinna jeszcze stopy lizać Bartkowi a nie... To w ogóle nie realne, zrywając z nim skazuje się na samotność, a gdzie znajdzie chłopa na wsi... kompletnie nie re al ne. I w ogóle druga sprawa to ostatnio te odcinki są strasznie nudne... znudziło mi się te całe Wadlewo

tony_tr

Ewelina jest tępa. Powinna skorzystać z tego że Bartas ją chcę, bo inni faceci nie będą ślepi.