Zostawiła Pawła i sobie wyjechała... A on ją przecież kocha ;) Nie dziwie się, że się na
wszystkich wyżywał i przywalił Mikserowi i jeszcze pewnie się schla ;)
To tylko serial? Bo piszesz o tym jak o prawdziwym życiu haha. Ta Majka wyjedzie i później wróci bo jak się okazę będzie w ciąży po tej nocy. Ten serial jest tak przewidywalny, że mogę wam tu napisać zakończenie wszystkich wątków tego kiczu.
Wiem, że to serial, ale mój ulubiony, który oglądam od samego początku ;) Masz racje jest on czasem przewidywalny i może absurdalny, ale po za tym jest świetny ;)
"absurdalny" pf
lepiej powiedzieć kiczowaty:D
najbardziej żałosne z ostatnich odcinków były te "babskie pogaduszki" kingi majki tej pałkowskiej i tej takiej chudej dużej xD
i "intryga" eweliny i tej głupiej emilki:D
ps szkoda ze nie gra juz ten debil Andrzej chyba sie nazywal:D:D:D
Po ostatnim odcinku co Majka wyjechała zostawiając Pawła który chciał do niej wrócić do byłam wściekła na Majkę ,że go tak zostawiła.
Mam nadzieje jednak ,zę jak Paweł dowie się ,ze Marysia jest w ciąży to wrócą do siebie. :)
Ja wyśmiałem ten serial jak Teresa postanowiła w Indiach zostać hahahaha. Nic lepszego nie mogli wymyślić. Wystarczyło aktorkę zmienić jak baba chciała odejść z serialu.
Ale Majka nie jest w ciąży w filmie tylko naprawdę i dlatego musiała iść na urlop ;P
Oby w filmie nie była, bo będzie znów więcej smutów.