PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

widzieliście zapowiedź kolejnego odcinka? Ewelina uderza Bartka, on uderza nosem o drzwi i powstaje 20centymetrowy czerwony okrągły kleks:D:D chyba nigdy nie widzieli krwi...

carmella

Haha, nie moglem ze smiechu jak to zobaczylem i specjalnie teraz wszedlem na filmweba bo wiedzialem, ze ktos napisze o tym temat :D. Toz to tak zneujaco wygladalo, ze sie opisac nie da haha :))

p1et

kto nie widzial, niech postara sie obejrzec powtorke :). Chociaz pewnie znajdzie sie to na youtube :>

ocenił(a) serial na 6
p1et

kurczę, ja nie widziałam... trza szukać xd

ocenił(a) serial na 7
kirlai

Nie jest to możliwe żeby od takiego marnego ciosu Ewelinki ;) Powstała taka plama krwi! Chyba ,ze Bartek se jaja robił :)

carmella

jakby ktoś worek z farbą rzucił..

ocenił(a) serial na 10
carmella

Obejżyjcie sobie ten odcinek na ipli, już jest ;)

użytkownik usunięty
igrek3_2

Aż nie wiem co napisać, może to że po raz pierwszy od dłuższego czasu naprawdę zdrowo i szczerze buchnąłem głośnym śmiechem. Zaraz potem pomyślałem że za parę dni rozdanie Oscarów i może ta scena się załapie w kategorii 'najlepszych efektów specjalnych'.
Swoją drogą- widziałem dziesiątki walk bokserskich, ba, przez jakiś czas sam trochę się w to bawiłem i zachodzę w głowę skąd niby, wg twórców PM wzięło się tyle krwi w głowie naszego biednego doktora Bartka ;-D

igrek3_2

MAło osób chyba ma wykupione konto VIP więc poniedziałkowego raczej sobie nie ob

tony_tr

ale można obejrzeć dzisiejszy z zapowiedzią kolejnego

tony_tr

Konto VIP wcale nie pozwala na oglądanie przyszłych odcinków ;)

carmella

[SPOILER]
Scena z krwią to był sen ;) W ogóle Bartek teraz ma niezłe odloty, chemia działa podwójnie na organizm i jest jak na haju ;D
Będzie miał też odloty na jawie.
Będzie też fajna scenka z Wiktorią sam na sam, ale prawdziwa, w dodatku Halszka zagrała bardziej przekonująco, laska się rozkręca ;)
[/SPOILER]

ocenił(a) serial na 4
burbinator

Najbardziej zenujaca scena ever:D

burbinator

Też właśnie mi się tak wydawało... ten uśmiech Wiktorii w tej sytuacji...

tony_tr

No ja wiedzialem, ze to sie snem okaze bo w tym serialu takie "zabiegi" co jakis czas sa stosowane zeby widz byl zainteresowany :)

p1et

muszę to zobaczyć

ocenił(a) serial na 4
dolce8

załosne to było

ocenił(a) serial na 7
lww

No właśnie żeby z wargi tylke krwi poleciało? To bylo mega żałosne!

__Cleo Sertortii13

On sobie to wyobrażał, jak ktoś już napisał ma jakieś dziwne sny na jawie, haluny:D