PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 7
magazynier__48

watpie . :D

ocenił(a) serial na 7
burok95

no .. chyba że wspaniali scenarzyści uśmiercą Ewę .

burok95

to był by sens

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

Do Grażyny wraca Karol Weksler :d

franiu71

a w ktorym odcinku

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

jaki niby sens ?

burok95

nie wymadrzaj sie

magazynier__48

NIE WRUCI, A MORZE WRUCI?

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 4
magazynier__48

niewie a ty

ocenił(a) serial na 7
lww

pytanie zadał podszywacz.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

patrzcie po kreskach, podszywacz ma dłuższą. już wiem kto jest podszywaczem, ale magazynier prawdziwy chce się na nim zemścić osobiście.

ocenił(a) serial na 7
magazynier__48

nie wymadrzam sie .

ocenił(a) serial na 7
burok95

To podszywacz magazynier tak nie pisał.

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

faktycznie,przeciez magazynier nie uzywa znakow interpunkcyjnych. prowo marne i spalone. magazynier,to co walimy go w morde?

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 7
lww

o co chodzi z tym podszywaczem ? bo nie ogarniam . ;( mogłby ktoś mi to wytłumaczyć . ;d proosze

ocenił(a) serial na 7
burok95

pod magazyniera_48 podszywa się ktoś, mam już podejrzanego ale nie jestem do końca pewna. Także wiesz jak będzie pisać magazynier__48, to to jest podszywacz.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

yhm a skad to wiecie ? ;>

ocenił(a) serial na 7
burok95

Stąd Ja wiem że kreseczki u dołu są dluższe u podszywacza założył se drugie konto, więc teraz bawimy się w detektywów. Masz swojego podejrzanego? Moim zdaniem to XXX albo jakaś dziewczyna.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

ja nie mam . ;d

ocenił(a) serial na 7
burok95

i wgl wiesz moze o co chodzi z tym : http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/odczepcie+si%C4%99+od+mojego+brata%C2%A0,1882629 ?

ocenił(a) serial na 7
burok95

Dobre ;) Nie widziałam tego jeszcze, ale podszywacz żarty sobie robi. On jest nienormalny, dwa razy dziennie ogląda pm! haha.
W ogóle jak się pojawi magazynier_48 to trzeba go dokładniej zapytać czy ma starszego brata;D

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

xd . :D heheh . :D a jak go rozpoznasz ?

ocenił(a) serial na 7
burok95

No pisze po tych kreseczkach. Prawdziwy ma krótszą a podszywacz dłuższą.
Aha i pytałam się magazyniera_48 i powiedział że owszem ma strasznego brata ale za granicą. Także tak jak podejrzewałam, podszywacz żarty sobie robi.
Ale co by nie powiedzieć podszywaczowi zachowuje kulturę jeszcze ani razu nie przezwał magazniera czy coś. widocznie jest tu bardzo lubiany.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

juz wiem o jaki kreseczki Ci chodzi . :DD ja myslałam ze te jak się odpowiada a to te w nazwie . :P moze temu podszywaczowi sie nuuuudzi . ;p

ocenił(a) serial na 7
burok95

Na pewno! W końcu po co by się podszywał? I w ogóle po co zakładał drugie konto?

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

bo chory jest ;p