patrzcie po kreskach, podszywacz ma dłuższą. już wiem kto jest podszywaczem, ale magazynier prawdziwy chce się na nim zemścić osobiście.
faktycznie,przeciez magazynier nie uzywa znakow interpunkcyjnych. prowo marne i spalone. magazynier,to co walimy go w morde?
o co chodzi z tym podszywaczem ? bo nie ogarniam . ;( mogłby ktoś mi to wytłumaczyć . ;d proosze
pod magazyniera_48 podszywa się ktoś, mam już podejrzanego ale nie jestem do końca pewna. Także wiesz jak będzie pisać magazynier__48, to to jest podszywacz.
Stąd Ja wiem że kreseczki u dołu są dluższe u podszywacza założył se drugie konto, więc teraz bawimy się w detektywów. Masz swojego podejrzanego? Moim zdaniem to XXX albo jakaś dziewczyna.
i wgl wiesz moze o co chodzi z tym : http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/odczepcie+si%C4%99+od+mojego+brata%C2%A0,1882629 ?
Dobre ;) Nie widziałam tego jeszcze, ale podszywacz żarty sobie robi. On jest nienormalny, dwa razy dziennie ogląda pm! haha.
W ogóle jak się pojawi magazynier_48 to trzeba go dokładniej zapytać czy ma starszego brata;D
No pisze po tych kreseczkach. Prawdziwy ma krótszą a podszywacz dłuższą.
Aha i pytałam się magazyniera_48 i powiedział że owszem ma strasznego brata ale za granicą. Także tak jak podejrzewałam, podszywacz żarty sobie robi.
Ale co by nie powiedzieć podszywaczowi zachowuje kulturę jeszcze ani razu nie przezwał magazniera czy coś. widocznie jest tu bardzo lubiany.
juz wiem o jaki kreseczki Ci chodzi . :DD ja myslałam ze te jak się odpowiada a to te w nazwie . :P moze temu podszywaczowi sie nuuuudzi . ;p
Na pewno! W końcu po co by się podszywał? I w ogóle po co zakładał drugie konto?