PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

??

ocenił(a) serial na 1

Wy to jeszcze ogladacie ? ten serial byl fajny ale kiedys , teraz to juz on nic wspolnego z ta pierwsza miloscia co byla kiedys ;)

ocenił(a) serial na 4
ZnawcaKina91

i dobrze bo kiedys byl straszny ten serial

ocenił(a) serial na 1
marajka

pod jakim wzgledem ?

ocenił(a) serial na 4
marajka

dretwy

marajka

teraz jest za to pełen absurdów i głupi. postacie to niedomyślne bezmózgi, wątki nudne i przewidywalne do bólu. każdy każdemu wybacza.

marajka

Ale były ciekawsze wątki była Majka, Paweł, Patryk , Bartek też kiedyś był inny ciekawe dlaczego dr Turczyka nie pokazują jedna z lepszych postaci.

ZnawcaKina91

ja już nie oglądam, tylko najwyżej czasami na chwilę zerknę. PM była jeszcze znośna 2 lata temu, przed zmianą scenarzystów. teraz szkoda gadać. największa kupa.

ocenił(a) serial na 1
makintosz

no ogolem nie tylko pierwsza milosc sie zrypala ale takze inne seriale jak na M jak miłość , świat według kiepskich ;)

ZnawcaKina91

M jak miłość nie oglądam już od 11 lat, Świat według Kiepskich nie porywa mnie, odkąd reżyserię przejął Yoka. też czasami zerknę i co patrzę, to tam jakieś tańce, nie tańce i inne durnoty... nie ma tych jaj, co wcześniej. Cycu zgejony, Fredas to wrzeszczący, wulgarny mruk, a nie wesoły pijaczyna. a ta Jolasia? szkoda gadać, nie śmieszna tylko żałosna.

ocenił(a) serial na 1
makintosz

Ogolem fakt ale jedynie co mi sie podoba to czasami przeslanie podczas rozmow : ) np nawiazuja do jakiegos tematu : ) a takto to fakt tragedia