1. Córka Majki nie utrzymuje kontaktów z ojcem. Ze co?
2. Ojciec Marysi nagle znikną i nie wiadomo gdzie kurde jest
3. Karol wynajmuje mieszkanie Krystianowi i Kalinie i tak nagle przypadkowo poznaje jego matkę i tak nagle po kilku odcinkach są razem. O ironio losu.( Jeśli jeszcze o nich chodzi to ta cześć z bronią i tym postrzelonym chłopakiem tak naciągną ze się oglądać nie da)
4. Taki głupek jak Olek wygrywa z Emilka wybory. . To coś mówi o polskiej polityce.
5. Paweł jest cały czas zazdrosny o Melke , a tu nagle ja kurde zdradza i to z kim z Sabina.
6. Kalina wie ze nie kocha Witka a i tak za niego chce wyjść. I nagle okazuje się ze to nie Krystian ja zdradził tylko Piotrek spał z ta cała Hania.
7. Ewa i Marysia nie lubią się od samego początku a tu nagle przyjaciółki człowieka k***a potrąciły
8. Norbert stara się i tu nagle chce zdradzić Paulinę z Ulą.
9. Zaczynaj wątek gdzie Grzegorz zaczyna prace w Fast fodzie i tu nagle wątek niknie tak samo jak Grzesiek i Grażyna.
10. Różnice wieku pomiedzy parami w tym serialu. Jak nie młodsza dziewczyna ze starszym to chłopak ze starszą. Krystian o wile starszy od Kaliny. Jak zajżałam w Wikipedię to w pomiędzy Ewą i Karolem jest prawie 20 lat różnicy. Marysia tez iod Michała młodsza. Czy to tylko mnie zastanawia?
Na 1 i 2 odpowiedzi chyba nikt na forum nie zna, to jest tak głupio zrobione...
3. Ten to szybki jest. Może obawiał się, że umrze? :D
4. Wadlewskie kobiety zgłupiały na jego punkcie, kiedy się pojawił, bo „przystojny, pracowity...”. Malwina też pewnie ma żal do Śmiałka za tę wypożyczalnie quadów :) Stąd mogły pojawić się głosy.
5. To pewnie lęki. Sabina była dla niego taka opiekuńcza, Paweł ma wrażenie, że ona lepiej go rozumie. Melka cały czas mu zrzędziła, żeby się nie użalał nad sobą. Chłopak może chodził nie będzie, no to się przejmował. To chyba normalne, nie? Mogła do niego łagodniej, a nie w ten sposób. Teraz niech się Srelka nie dziwi.
6. Została sprytnie zmanipulowana. U rodziców nie mogłaby sama wychowywać dziecka, bo tatuś jej narzucał tego Witka, a wcześniej kilka razy jej mówił, żeby nie wracała do niego – treść przekazu jasna, choć niewypowiedziana. Samotnie to mogłaby wychowywać u Domańskich, ale to nie wypada, bo obcy.
7. Marysi jako, że tak uwielbia wszystkim pomagać i świat naprawiać, zmiękło serduszko, kiedy Zbyszek pobił Ewę. Z Pawłem i Radkiem podobnie było – widzieli się gdzieś ledwie raz, i już „przyjaciele do końca świata”. A teraz Tomek z Pawłem.
8. Magia kontaktacji :D
9. No właśnie! A gdzie ten jëbany Bogumił!? Niemiecka polizei wypuściła go na granicy i co dalej? Tymek już nigdy nie będzie majstrował przy samochodach, bo w YOLO pracuje? Niech mu jeszcze zabiorą tego Wartburga i prawo jazdy – po co go pokazywać? Ja byłem w szoku, kiedy 1000 odcinków wcześniej pokazali, że Mikser ma samochód. Przez cały ten czas ukazywano go tak, jakby autobusami i piechotą się poruszał (oglądam dopiero od odcinka 2200.)
A mogą wrócić do Królów, Malwiny z Ksawerym, a nie robić kolejnego romansu Artura, kiedy Kulczyccy dopiero przed chwilą ledwie się pogodzili.
Maryśczyny kredyt na naszyjnik Pawła też wyparował. Wcześniej to Krystian chciał Michałowi rehabilitację fundować, a teraz bogacz Michaś jeszcze udziały w Fitnessie kupił.
10. Karol w serialu ma 60 lat, więc. Ujdzie. Gorzej było, Grzegorz z tą czarną wtedy się zadawał, przecież to dziewczyna dla Błażeja!
no zgadzam się. Tyle że numer 7, owszem zmiękło jej serce, ale pózniej i tak za sobą nie przepadały. Przeciaż jak Ewa chciała pomóc Krystianowi kiedy rzuciła go Kalina to omało do kardeł sobie nie skoczyły bo chcały udowodnić ktróra ma racje. 9 tez gdzie ten cały Bogumił sie podział. Zgadzam się 100% w tej kwesti. Z 5 to nie masz racjii bo to Sabina mu powiedziała żeby się nad sobą nie użalał, i to Melka traktowała go tak jak niepełnosprawnego, a Sabina ostro mu powiedziala żeby sie wziął w garść. Chyba to mu zaiponowało. :)
no zgadzam się. Tyle że numer 7, owszem zmiękło jej serce, ale pózniej i tak za sobą nie przepadały. Przeciaż jak Ewa chciała pomóc Krystianowi kiedy rzuciła go Kalina to omało do kardeł sobie nie skoczyły bo chcały udowodnić ktróra ma racje. 9 tez gdzie ten cały Bogumił sie podział. Zgadzam się 100% w tej kwesti. Z 5 to nie masz racjii bo to Sabina mu powiedziała żeby się nad sobą nie użalał, i to Melka traktowała go tak jak niepełnosprawnego, a Sabina ostro mu powiedziala żeby sie wziął w garść. Chyba to mu zaiponowało. :)
zgadzam sie. Ten serial ma tyle zaczetych wątków których nie kończy że żal normalnie.
zgadzam sie prawie ze wszystkim oprocz 5 i 7 bo one do końca sie nie lubiły no i to Sabina nie ualała sie nad Pawłem.