Co prawda wcześniej mi się nie podobała, ale od jakiegoś czasu muszę zmienić zdanie. Ten jej uśmiech, mowa ciała itd, w ogóle ona jest taka flirciarska,
http://oi59.tinypic.com/nlxu1h.jpg
chyba nawet lepsza od Jowity, nie?
ale pomijając wątek nad morzem bo tam zachowywała się idiotycznie :D
Ladna jest ale czy ladniejsza od Jowity to kwestia gustu - ma taka normalniejsza urode, a Opozda jest oryginalna wiec co kto lubi. Najladniejsza wg mnie jest JUlia Pogrebinska bo i oryginalna ale i z klasa czego brakuje pozostalym bohaterkom tego serialu (i nie tylko)nic im nie ujmujac bo sa sliczne, ale to taki "bonus" - jedna na sto albo i tysiac ja ma. Wiktoria tez ma w sobie elegancje, ale to jeszcze nie to. Jowita jest za to bardzo seksualna, prowokujaca, Aska to ladna, wesola, seksowna dziewczyna z sasiedztwa, a Luiza sliczna krolewna bez wiekszego wyrazu. Troche na to skladaja sie tez ich role ale odwracajac kota ogonem dobrze je po prostu dobrali ;)
Zgadzam się z każdym słowem! Aśka jest śliczna, taka prosta zwykła i tu ma swój urok. Julia Pogrebińska jest po prostu piękna, i ma w sobie to ,,coś". Te rysy twarzy, włosy, oczy... Jowita akurat nie robi na mnie większego wrażenia natomiast Luiza jest ładna i trochę egzotyczna natomiast jej charakter pozostawia wiele do życzenia.
Jowita, Aśka, Paulina, Luiza wszystkie z nich są piękne na swój sposób. Luiza ma coś w sobie, tylko jej postać jest łagodnie mówiąc irytująca, Jowita i Paulina mają oryginalne urody i są śliczne, mają jakąś klase a Aśka jest taka naturalna, nie musi się odstawiać by uznać ją za ładną i seksowną, w dodatku Aśka pasuje do wszystkich mężczyzn i tych starszych i tych młodych( nawet do Błażeja który rzadko do której pasuje przez bardzo młody wygląd) i myślę że Aśka ma taką urodę że długo będzie młodo wyglądać w przeciwieństwie do pozostałych kobiet( choć Paulinę nie liczę bo ona w końcu już jest starsza od pozostałych ale np Jowita jest mniej więcej w tym samym wieku jak Aśka ale Aśka młodziej wygląda)
Pogrebinska 31 (84), Opozda 27(88), Halejcio 25(90), Galazka 26(89) i dla porownania Zajac 33 (82) i Ilczuk 34 (81)
Aneta ma już 33 lata? No nieźle czas leci. Julia widać że jest po 30 ale i tak jest piękna:). A Gałązka faktycznie młodziej wygląda niż Opozda, co nie zmienia faktu że obie są śliczne.
Moim zdaniem Asia faktycznie jest i długo będzie śliczna, ale przecież Pogrebińska też! Właśnie kobiety z taką urodą długo wyglądają młodo. Poza t ym przecież 31 lat to nie jest młodość? Przecież ona jest aktorką młodego pokolenia, dlaczego jak już ktoś jest po trzydziestym roku życia to już mówi się że ma AŻ 30 ? Ja z Waszych wypowiedzi zrozumiałam że jak jestem po 30 to ewenementem jest jeśli byłabym ładna.
Julia Pogrebińska będzie dłuuuuuugo wyglądać młodo bo ma korzenie z Kazachstanu a tam kobiety bardzo długo są piękne. Ona i Asia są śliczne i naturalne i obie będą takie jeszcze przez wiele lat. Przecież między nimi jest 5 lat różnicy
No tak bez wątpienia po 30 a nawet po 40 to jeszcze młoda osoba. I może świetnie wyglądać nawet i po 50 i po 60. Dla mnie starość jest dopiero po 80, ale jeszcze zależy jak kto się trzyma:). Mnie tylko chodziło o te parę lat różnicy i to nawet nie widać tak w urodzie co w stylu bycia, zachowaniu, klasie itd 30 plus są pięknymi kobietami, ale nie zachowują się jak nastolatki. To właśnie dobrze;). No trochę zagmatwałam:). Niemniej dużo w PM pięknych kobiet. Jeszcze bym włączyła do nich Kingę.
Kinga ma swoje wzloty. Ostatnimi czasy wyglada calkiem spoko tylko cos jej zeby/usmiech psuja mi odbior. Ogolnie zla nie jest niemniej w moim odczuciu do POgrebinskiej ma jeszcze kawalek ;)
A tak to prawda coś nie tak z jej zgryzem ale oprócz tego jest nieźle. Ale do Pauliny żadna startu nie ma tak naprawdę:). Mnie jeszcze Grażyna się podoba której tu nie wymieniono. Jest po 40( i nie wytykam wieku, stwierdzam fakt) a jest atrakcyjniejsza i piękniejsza od wielu 20 jak np od Sabiny( oczywiście każdy ma swój gust i taki typ urody Sabiny mógłby komuś pasować, nie mówię że jest brzydka ale mnie się nie podoba), no i Grażyna jest też elegancka i coraz piękniejsza.
Sabina jest, jak to mowi moja siostra, tak brzydka, ze az ladna ;) i cos w tym jest... Trudno ja zestawiac ze slicznotkami , ale ma cos w sobie. Grazyna jest spoko, pomimo ze blizej jej do 50tki niz do 40tki. Tym bardziej szacun. A tak zupelnie na marginesie, przeraza mnie Izabela - ostatnio jest ekstremalnie chuda! Jeszcze jest Beata, przecietnej urody ale za to atrakcyjna i z urokiem osobistym.
Tak to prawda Izabela coś się zmieniła, a też była i nadal jest ładna i atrakcyjna ale rzeczywiście sporo chudsza. Beata faktycznie ma to coś, w sumie to nawet ważniejsze od nieprzeciętnej i zjawiskowej urody, bo to coś, urok osobisty i klasa zawsze zostanie a uroda przeminąć może. I coś w tym jest co mówi twoja sis:)
Tak sprawdziłam z ciekawości ile lat ma Grażyna Wolszczak i ma 56 więc nawet do 60 się zbliża. No kurcze chciałabym tak wyglądać nawet po 40 a co dopiero blisko 60. Nawet nie zdawałam sobie sprawy. No pewnie jakieś zabiegi robiła niekoniecznie chirurgiczne ale estetyczne jak ma się pieniadze to można korzystać, to normalne ale chociaż wygląda bardzo dobrze, bo niektóre aktorki czy piosenkarki przesadzają z różnymi botoksami:).
Wolszczak jest u mnie zdyskwalifikowana. mam nadzieję tylko, że nie przeholuje i nie zrobi z siebie kompletnego paszczaka. jestem przeciwny wszelkim operacjom plastycznym. to przykre, że niektóre kobiety nie potrafią się starzeć z godnością, tylko idą pod nóż, pompują się uszczelniaczami i się naciągają. naturalność ponad wszystko. oj dobrze, że nie wszystkie dziewczyny nie stać na operacje, bo po ulicach chodziłyby same lalki z sex shopu xD
i tak u mnie jest skreślona. kobieta, która sobie coś poprawia jest u mnie skończona. miejmy nadzieję, że nie przesadzi. rozumiem, jeśli operacja jest konieczna, np. po przebytej masektomii, że sztuczne piersi, że plastyka, żeby zredukować jakieś okropne blizny czy coś, ale jak zdrowa kobieta wstrzykuje sobie botoks, wypycha się to jest skończoną debilką ;) niestety, kobiety zawsze coś u siebie znajdą, co by poprawiły
Znaczy nie o to mi chodziło, źle się wyraziłam:). Po prostu mówiłam że Paulina jest najstarsza z nich a mimo wszystko piękna i właśnie młodo wygląda tylko nie mogę oceniać z wyglądem pozostałych bo są kilka lat młodsze. Dlatego porównywałam Jowitę z Aśką żeby ukazać że Aśka młodziej wygląda bo ma taką urodę i do wszystich facetów pasuje, nawet do krystiana dzieciaka, a Jowita już nie. A pani Julia na pewno będzie też długo młodo wyglądała bo ma taki typ urody.
A ja tylko napisałam że dziwię się Że Aneta ma 33 lata, bo zatrzymałam się na tym jak ma 30 i te 3 lata jakoś poleciały nie wiem kiedy:) i fakt wyraziłam się że po 30 a nadal piękna, w sumie to normalne bo przecież jest się młodym a po 30 nawet lepiej się niekiedy wygląda niż po 20 seksowniej i atrakcyjniej ale po prostu o upływ czasu mi chodziło no i że inni uważają że jak kobieta po 30 czy po 40 to już nie tak piękna i atrakcyjna i ogladają się za młodszymi, więc to troche ironiczne było że po 30 a nadal piękna. Bo pięknym przecież można być w każdym wieku:).
To prawda, ale Paulina jest zdecydowanie bezkonkurencyjna. Idealnie dobrali tę aktorkę. I pasuje do Bartka nie uważacie?
Ja też się nie mogę doczekać<3 jeśli scenarzyści tego nie spieprzą to będzie piękna para
"Piękna para"?...że co prosze,podaj mi chociaz dwa powody dla których uważasz że doktorek pasuje do Pauliny,tylko bez zartów,bo samym żartem będzie to że oboje przez jakiś czas będą razem,heh
Ok więc tak:
- Paulina jest śliczną kobietą, Bartek świetnym, przystojnym facetem.
- Bartek zakochał się w Paulinie ze wzajemnością.
- Obydwoje są po przejściach, więc raczej tak łatwo siebie nie skrzywdzą.
Wystarczy ?
Chodziło mi tylko i wyłącznie o cechy jakie posiada Bartek i co może sie w nim takiego podobać,
..no cóż twoja opinia na jego temat mocno mnie zaskoczyła a moze i zaszokowała
a do tej wzajemnosci to jeszcze będzie daleko.
Aha czyli chodzi o Bartka, a Paulinę lubisz?
Co do Bar tka to ja jestem dziewczyną i widzę że jest przystojny. Jeśli chodzi o charakter... jest takim facetem, który nigdy umyślne nie skrzywdzi kobiety. Bardzo uległy, dobry, czasem stanowczy. Ogólnie taki nieśmiały. Może nie chciałabym takiego faceta, bo jestem na niego za bardzo nienormalna i postrzelona, natomiast Dla Pauliny jest świetny
Ja też tak uważam. To najlepsza z dziewczyn Bartka, bezkonkurencyjna i mam nadzieje że na zawsze będą razem, nawet jak ma to nudzić, niech rozstają się inni, nie oni:).
Dokładnie<3 może właśnie to będzie para która nigdy się nie rozstanie... bo przecież ani Bartek ani Paulina chyba nie potrafiliby umyślnie siebie skrzywdzić. Bartek jest na to za dobry a Paulina zbyt doświadczona życiowo żeby np. zdradzić. Przecież małżeństwo Bartka i Emilki rozpada się przez nieporozumienia. Bartek się zakochał w Paulinie, ale chciał ratować małżeństwo. W takiej sytuacji związek Pauliny i Bartka mógłby się rozpaść ale takiej sytuacji raczej scenarzyści nie powtórzą.
eee wszystko jest mozliwe. w zyciu i w serialu. tyle juz tutaj bylo absurdow i par ktore sie kochaly wielka jedyna miloscia zeby za chwile taka jedyna kochac kogos innego :P a Bartek mistrz od wielkich milosci
To też prawda. Ale ja jestem z natury optymistką i wierzę że długo będą razem <3
A ja się dziwie, ze jak juz jestesmy w temacie najlepszych dziewczyn z PM to nikt nie wspomniał o Darii. Moim zdaniem jest prześliczna i w dodatku bardzo sympatyczna i urocza. Jedna z najlepszych bohaterek w serialu
Wolę Aśkę. Dla mnie Daria może jest ładna ale strasznie niezdecydowana i naiwna.
Aśki nie trawię. Natomiast zdjęcie które pokazałaś... Kiedy jej nie słychać i nie porusza się w głupi sposób.. Po prostu zdjęcie dziewczyny - macie rację, jest bardzo ładna! :o
Jestem jedyna na forum która nie zachwyca się Pauliną. Dla mnie ujdzie z urody, mogłaby się silniej malować. Dziwię się, że w całym tym temacie tylko jedna wzmianka o Wiktorii była. Siostry z Wadlewa to najpiękniejsze laski w tv!
Czemu Paulina miałaby się mocniej malować? Przecież naturalność jest najważniejsza. Nie chciałabym widzieć Pauliny z betonem albo maską makijażu na twarzy. Sztuczne nie znaczy piękne. A to że Aśka ma charakter wkurza wielu ludzi, mi natomiast imponuje.
Mocniej malować miałam na myśli oczy, tapeta nie jest ładna (a jako aktorka pewnie ją ma ;) ) ale jakiś eyeliner czy mocna kreska pięknie by podkreśliło czarne włosy :) A tak wygląda mi na niewyspaną.
Co do Aśki - nie wkurza nas, że Aśka "ma charakter", tylko jaki ten charakter jest :D
Aj to przepraszam, zrozumiałam że powinna ogólnie nakładać więcej tapety. Jako aktorka na pewno ją ma, ale w serialu by nie pasowała. A kreską faktycznie mogłaby podkreślić oczy. A co do Asi to dziewczyna ma charakter w sensie jest silna( psychicznie), bezczelna, chamska, ironiczna i wyjątkowo wredna. I właśnie za to ją kocham.
ja uwazam, ze nie musi nic robic z taka uroda jaka ma broni sie bez wiekszego makeupu i miniowek
Dziewczyna jest prześliczna!! Uwielbiam Aśkę, obok Beatki moja ulubiona bohaterka w tym serialu. Ma taką ciekawą, niejednoznaczną urodę. Tylko mogliby rozbudować jej wątki, bo rola swatki kanapkożercy z bakteriofanką to stanowczo za mało. Ja się domagam więcej Aśki! :D Ale niedawno się dowiedziałem, że zagra główną rolę w nowym polsatowskim serialu - pozycja obowiązkowa będzie xD
no mogli by jej załatwić jakiegoś Boy'a w PM tylko praktycznie każdy już osidlony hmm no może oprócz tego asystenta Wekslera Mateusza co myślicie o tym gdyby Aśka z nim była ? Ona taka zwariowana/trochę natrętna a on taki spokojny skromny poukładany a i wizualnie by razem fajnie pasowali(wyglądali)
dobre dobre :). Naprawdę dobre riposta. Więc już nie zapytam czy na jawie czy tylko w śnie ;). Pozdrawiam.
Witek, każdy już wie, że lecisz na Asię ale może daj sobie spokój co?
Bo to zaczyna robić się niesmaczne i żenujące. :)
Zgadzam się że Asia jest śliczna, zresztą każdy tutaj chyba zna moją opinię o niej - o Jowicie i Asi - więc nie będę się rozpisywać :)
Ale te komentarze, sory Witek, zaczynają być poniżej pewnego poziomu.